Kusin vitamin och släktmiddag

Här har vi en instagrambild från i fredagskväll. Heter @Tessan9222 där.
Nina kom i fredags, är grymt kul att hon har kunnat vara här så mycket det senaste! Jag har precis duschat för är nämligen bjudna på middag hos farmor ikväll. Nu slänger jag in ett litet blogginlägg medans Nina spelar gitarr i bakgrunden. Men nu ska vi fortsätta med våra läxor,
hej så länge! :))

Vårkänslor nu när det är höst? Weird.

Har fastnat helt för det här med att ha klänning/kjol under en tjocktröja som tonar ner det hela. Tycker det är grymt sött men tyvärr har jag varken någon bra klänning eller passande tröja så.. that sucks!
Älskar klänningen till vänster här ovan! Hade jag sett den i affären hade jag antagligen först blivit helt exalterad av att jag hittade den sedan hade jag sprungit till omklädningsrummet, testat den och.. surat över att den inte ser lika bra ut på. Ni förstår att jag har inte världens bästa kroppsform och ibland är det inte alls kul att gå i affärer och testa kläder, då inget av det man gillar passar. Eller rättare sagt när jag aldrig blir nöjd med hur jag ser ut. Men nu ska jag inte vara sån, självklart finns det dom dagarna då man känner helt tvärtom och känner sig vackrast i världen! Händer dock inte lika ofta men jodå, det har hänt. 

Underground

Ibland vill man bara gräva ner sig, gömma sig ett tag.

Pickaboo

Just nu sitter vi på historialektionen, är i princip klar ska bara sammanfatta allt och se till att komma ihåg det utantill. Längtar till helgen! Vi är bjudna på middag hemma hos farmor, pappa och hans syskon med familjer, vilket kommer bli en hel del folk! Bl.a Nina som jag försöker övertala att hon ska komma till mig tidigare. Jaja, nu ska jag fortsätta med historian, chiaaaooo! :]

One Direction - Live While We're Young

Här har vi One Directions nya musikvideo. Haha, jag vet inte vad jag ska säga. Insåg precis vad dem sjunger om. Jag älskar den det är inte det men.. finns några grejer som fick mig att skratta. #1 I början låter det ganska så weird när Liam säger On ya' -- nästan som Onion eller något? Haha låter ashärligt! #2 Vad sjunger dom om? Tonight let get some, and live while we're young.. And if we get together, don't let the pictures leave your phone! Haha >.< Jag är road!

#KarlssonSöndag

Har inte riktigt haft någon inspiration till att blogg och det är däför det kan bli lite tomt här på bloggen. Men tänkte iaf göra ett litet inlägg nu innan jag drar iväg till Julia. Vi har infört en liten "tradition" att på söndagar träffas vi hemma hos henne och tittar på Awkward. + att idag börjar ju WilliamsLista så tänkte se om det är något att ha också. 

SHIT I LOVE

Som jag misstänkte så tröttnade jag ganska snabbt på "shit I love-frågorna"! Här har ni lite random grejer jag diggar.

Jenna Dewan - Tatum

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Tyckte denna intervjun var söt! Är inget stort fan av Jenna men som sagt.. hon är gift med Channing Tatum och jag är ganska så förtjust i honom så.. I'm jealous! :}

This is how we roll!

Jag vet att bilden är ganska så "grapy quality" men jag ville bara ge er en update så att ni vet att VI lever! 

Things are never as bad as you think


Skogspromenad

Ska till skolan imorgon så tänkte testa mig själv genom att ta en promenad med hunden. Dock varade det inte så länge eftersom det var någon idiot som smällde smällare eller något liknande vilket Mira är livrädd för. Så fick helt enkelt pallra mig hem med en hund som hade svansen mellan benen, den stackarn.

Sick = Sucks!

Tack Lina för att du är så bäst och lägger upp glosorna på glosboken! Hade dött utan dig, kanske. Men aa det är iaf vad jag har sysslat med idag - läxor! Är sjuk och kan inte ens vända mig i sängen utan att bli andfådd. Knaprar halstabletter och dricker te. Men en sak ska ni veta: Att vara sjuk innebär inte att man är ledig! Ååååh nej, tvärtom. Istället sitter man hemma och göra en massa läxor eftersom jag som vanligt är ute med allt i sista sekund. Och när man väl kommer tillbaka till skolan efter att ha varit sjuk två dar, ja då ligger man efter med en hel veckas arbete, på något underligt och extremt konstigt sätt.
Så idag har jag alltså pluggat glosor och försökt fixa bilden till median imorgon (vilket blev katastrof eftersom jag fortfarande inte kan indesign. Suck) Men nu ska jag ner och ta mig en kopp te och sedan blir det att kura ihop mig i soffan och kolla på 90210. Bye Bye.

shadows and so on..

Tänkte bara ge er en inblick i vad vi jobbar med på 'bilden' just nu. Min är långt ifrån klar men vi jobbar med att hitta skuggor osv, mycket blyerts. Jag har funderat mycket på om jag vill gå denna kursen eller inte, känner hela tiden att jag blir stressad och alla andra i gruppen är så himla duktiga. Är inte van vid att vara sämt! Men tänker ändå fortsätta och se vad vi får för uppgifter framöver, kanske är det bara något jag inbillar mig? Får göra mitt bästa helt enkelt.

Tråkiga tider förtjänar tråkiga inlägg

Sitter här och försöker brainstorma fram grejer om TV:n historia och blablabla.. Har nämligen helt glömt bort att det ska vara klart till på ONSDAG!? Trodde det var tills torsdag, och JA det är en stor skillnad! Har friluftsdag imorgon och har alla mina pappaer som jag behöver i skåpet - FML! + på allt det här så mår jag skit just nu, har lust att gräva ner mig i sängen och stanna där ett par dar. MEN det går ju förstås inte. Istället tänkte jag gå ner och göra en kopp te och sedan försöka fortsätta så gott jag kan med historian.. fast så kom jag på att honungen är slut.. FML, big time!

Switching series

Då har man sett alla avsnitt från serien Terra nova, fanns ju bara en säsong på 12 avsnitt så ja det gick rätt så snabbt. Och eftersom jag inte har någon aning om vad som händer idag.. sitter jag här i mina träningskläder och tänkte sätta igång med träningen snart men har en svidande känsla i halsen så istället för att jogga gjorde jag mig en kopp te och tänkte nu titta ett avsnitt 90210, vilket var grymt längesedan! 

Dags nu eller?


Och här har vi anledningen till att jag ska träna.. snyggare än såhär kan man väl inte bli, eller? Det är det jag ska testa. Har nämligen bestämt mig för att ta träningen mer på allvar, har snackat ihop mig med Nina och det vi kom fram till var "Nu kör vi!" 
Så dagens outfit har alltså varit träningstights och t-shirt, har varit väldigt effektiv och tränat framför tv:n haha. Gjort benövningar i soffan osv. Men tänkte avsluta dagen med en joggingtur och sedan ett bad. Önska mig lycka till, nu snor jag med mig hunden och beger mig ut i mörkret.

Färg eller inte?


Nu de senaste har jag haft svårt att bestämma mig för om jag ska ha svartvita bilder eller med färg. Kan helt enkelt inte bestämma mig för vilket som är snyggast, please help! Vad föredrar ni? Svartvitt eller färg? 

Williams lista

Okej, så ni har säkert hört att våran underbara William har spelat in en 'humor serie'. Själv tycker jag det påminner lite om Ana Gina Show och eftersom jag inte gillar henne alls så blev jag inte speciellt taggad. Men jag hoppas ändå att Williams serie kommer bli sneppet bättre, älskar hans personlinghet och allt. Men under hela tiden jag kollade på trailern var det ända jag kunde tänka "WTF..." Fast hade nog förväntat mig något i denna stilen då han hållt på med "ett hemligt projekt" en lång tid nu. Jaja, nu ser vi fram emot den 23e september. (Y)

We are never ever getting back together

Just nu har jag och Nina något slags "krig" på mitt rum. Det är meningen att vi ska plugga så vi har varsin dator och lyssnar på musik. Men så fort vi märkte att vi lyssnade på samma låt (låten ovan, vilket var väldigt udda eftersom det inte är våran musiksmak egentligen) så började vi sjunga. As högt! Blev värsta fighten då vi var på olika ställen i låten, haha. 
 

Failure

Eftersom jag failade totalt på medialektionen idag så tänkte jag börja om och göra det hemma. Det var meningen att det skulle bli en glad och en ledsen/sur sida av mig men som ni ser ovan blev det typ ingen skillnad och försökte ta hur många nya bilder som helst men allt blev kasst. Så tillslut gav jag upp. Var till och med tveksam på om jag ville visa bilden här på bloggen, inte precis stolt över den. Äääsch orkar inte bortförklara mig. Jag failade iaf och här har ni min failade bild.

Terra nova

Har börjat kolla på en ny serie. Eller har sett första avsnittet sedan långt tillbaka men då störde jag mig grymt mycket på effekterna, hatar när det inte är iaf 95% trovärdigt. Men så gav jag serien en chans igår och självklart fastnade jag. Nu är jag på avsnitt 7 och hoppas det kommer ut en säsong 2 snart. :))
Det handlar lite om tidsresor, framtid och historia, dinosaurier (det var dem effekterna jag var tveksam över.) men det stora hela handlar om en och samma familj, tycker killen i familjen är grymt söt. Så alla som gillar lite science fiction, dinosaurier, action och romantik bör ge denna serien en chans.. och titta inte bara på första avsnittet, det gör dig bara förvirrad, utan gräv djupare in i serien.

Nagellack

Något annat som blev köpt i Ullared var dessa två nagellaken. Mamma vet att jag ibland får ryck och gör något slags "konstverk" på naglarna så hon köpte dessa två. Ni som känner mig vet att jag inte är speciellt förtjust i rosa men av alla nyanser som finns var nog denna en av dem bättre, helt klart!
Just nu är mina naglar nakna men vill ni se vad jag hade på dem för ett par dar sedan så hittar ni bilder på instagram @Tessan9222 .

Alla älskar Ullared

Det är ingen hemlighet att mamma var på Ullared för ett tag sedan. Fick bl.a en consealer, min favvo parfym (vanilj), en hel hög med trosor, godis, träningsbyxor och en tröja. Kände mig seriöst som en unge på julafton, haha! :D Vet också att hon köpte lite grejer tills jag fyller år. Två månader dit men det är klart man passar på.

My lovely cousin

Nina bestämde sig för att stanna över helgen så det är hennes fel att jag inte bloggat. Hehe, nej skoja bara, hon är världens goaste och när hon kom i torsdags hade hon med sig två presenter - skalen ovan. Love her. Nu ska vi ner te macken och köpa popcorn sedan blir det antingen att spela sims eller kolla film, lata som vi är. 
Btw.. failad animering, I know..

Kusin vitamin

Eftersom Nina praktiserar här i Kungälv på torsdagar och fredagar så blir det lättare för henne att hon sover här en natt. Vilket är awesome. Idag mötte hon upp mig efter skolan och så köpte vi mcflurry och promenerade hem tillsammans.. nice! Nu blir det att träna glosor medans Nina spelar gitarr, sen blir det antagligen att kolla film och lite annat mys. 

The cabin in the woods

Detta är antagligen ointressant för dem flesta men skräckfilmsnörd som man är.. här är en till film jag vill se! Delvis för att Chris Hemsworth är med i den. Excited!

House at the end of the street

Oboy Oboy Oboy, här har jag hittat en film jag vill se! Det  var faktiskt längesedan jag kollade på skräckfilm och när jag rensade mina filmer idag blev jag grymt sugen så försökte leta upp ett par bra. Här är du en av filmerna jag hittade, ser fram emot att få se den här! 

Städar

Hade tänkt röja undan lite innan Nina kommer imorgon. Hon ska nämligen praktisera här i Kungälv och för att underlätta sover hon hos oss. Vilket jag inte klagar på! haha! ;) Men som ni ser på bilden ovan har jag samlat ihop alla filmer som legat lite över allt, det som tog längst tid var ju att hitta rätt fodral till rätt skiva. Haha, vet inte om det bara är jag som har detta problemet men efter att ha sett på en film lägger jag den i fodralet som tillhör filmen jag kollar på därnäst. Vilket leder till att det blir en kedja av fodral innan man hittar det rätta. Jobbigt man har det.

A R O N


Canon eos 500D, EFS 18-55mm
Modell: Mormors hund Aron
Fotograf: Jag

Tävlar om en Kelly Moore kameraväska

Jag gick precis med i tävlingen som anordnats av Jonna Erlandsson där hon med hjälp av fotobag.se lottar ut en Kelly Moor kameraväska. Är extremt sugen på att vinna, älskar dessa väskorna.

Nu blir det svar på tal


in sickness and health

I går trotsade jag min "förkylning" eller vad man nu kallar det när man dagen innan hade huvudvärk och halsont. Jag åkte alltså till Julia. Vi hade planerat att kolla det nya awkward avsnittet som gick på tv, men först tänkte vi att vi skulle hinna dela ut reklam (som är Julias helg-jobb.) Men en kombination av att det SPÖregnade och att jag inte kunde området så tog det hela 5 timmar. Det värsta var att vi missade awkward och Julias internet funkade inte så efter att ha försökt ett tag åkte jag tillslut hem vid halv 10. Så söndagen blev inte precis som vi hade tänkt oss. Men go mat och 140kr rikare blev man iaf. :D

old pictures VS water ballon fight

Rätt svar på förra frågan va WATERMELON. Gillar popcorn också men älskar vattenmelon! blev 50/50 på frågan.. eller aa det var två som svarade och båda gav olika svar, hehe. Vet inte om ni gillar dessa frågorna men vi kan ändra lite på reglerna:
Iställer för att ni gissar på vad jag gillar bäst så svarar ni vilken ni föredrar! 
| Vilket av dessa föredrar ni att göra? |
Jag hade valt water balloon fight! (Y) Alltid lika kul! 

Ung & bortskämd

Nu har det börjat en ny säsong av serien 'Ung och bortskämd'. Själv tycker jag det är grymt underhållande och se sånna här serier, vet inte vad som gör den men ja.. det är något för mig iaf. Tror det ska gå varje tisdag, är inte helt säker men annars är det bara att hålla utkik på www.svtplay.se

RSS 2.0