Det vankas storm

Förhoppningsvis blir vi insnöade imorgon så vi slipper gå till skolan. Well, inte för att det någonsin har hänt eller kommer hända och det blir förmodligen mer regn än snö. MEN det är något jag hade behövt just nu. Har tre skoluppgifter tills imorgon. Är halvfärdig med mediauppgifterna och svenska uppsattsen kan ju bara ta sig någonstans! Är också stressad över körkortsteorin, mår dåligt bara av att tänka på det.
 
Har ingen inspiration till att blogga och vem vill egentligen läsa om mina klagomål? Nu ska jag sätta på filmen The mortal instruments och sedan lägga mig. Matti Natti!

Det här funkar inte.

Som jag nästan visste så skulle jag aldrig orka visa varje lucka i min adventskalender. Vet inte varför jag ens föreslog det från början. Men jag kommer istället göra ett inlägg om alla produkter när alla luckorna är öppna. Förmodligen inte på julafton men dagarna därefter.
 
Imorgon har mamma lovat mig gröt till frukost och jag är väldigt taggad på detta, haha! Frukost är bland det jobbigaste att göra tycker jag. Slutar alltid med att jag aldrig hinner käka någon riktig frukost utan tar en frukt på bussen till skolan om ens det.
 
Har inte mycket mer att skriva om. Nu ska jag ta en extra titt på engelskaföredraget jag ska ha imorgon sen blir det sängen. Funderar på om jag ska se filmen Hours eller om det blir en kväll med familjen sen istället. För som ni säkert vet har Paul Walker dött *fäller en tår* och jag känner för att bara kolla igenom alla hans amazing filmer!
En bild från när jag och Sandra fikade för vet ni vad? VI SKA TILL SPANIEN! Woop Woop!
 

Lucka 2: Hand Gel

Jag som inte är van vid olika hudprodukter osv visste inte vad den här var från början. Hand Gel? Va? Det ska tydligen vara någon vätska som är bra för händerna. Am I right? Testade en skvätt och det kände som handsprit. Luktade starkt av någon slags ekologiskt GRÖN doft. Urgh. Det kanske är bra för händerna men det är inget som lockar mig. 

SPLAY


Lucka 1: Shower Gel

I första luckan gömde sig en liten flaska Shower Gel med den nya lukten Honeymania. När jag var på Body Shop för inte så länge sedan så var jag på väg att köpa en bodylotion med denna lukten så jo då, jag gillar den. Flaskan är faktiskt större än jag hade väntat mig också. Så denna kommer användas flitigt! 
 
Samlar alla produkter i en korg (som jag fick av mina kära vänner när jag fyllde 18) så don't worry, den lilla flaskan kommer inte att vara ensam länge till. :)

RSS 2.0