Imagine that


Butterfly

Att börja dagen med en joggingtur var kanske inte det smartaste. Är ingen morgon-människa och blev äna yr efter en stund. Men i efterhand känns det ändå skönt att ha gjort det.
Nu ska jag ut och fota en stund sedan blir det att läsa lite i idrottshäftet, har en stort prov på onsdag och ska verkligen försöka få ett bra resultat. :]

Juvlia.se

Igår fick jag hem ett sött litet paket ifrån Juvlia.se, i paketet fanns dessa grymma smyckena! Halsbandet känns lite 'slarvigt-gjord' men samtidigt får man en mer känsla av att den är handgjord så antar att det är okey. Men diggar speciellt ringen, helt klart min stil.

Franska revolutionen

Då har man spenderat dagen framför en massa obegripliga texter om franska revolutionen. Det som började men en lugn och sansad plugg-timme slutade med att jag låg i sängen, började sjunga fram texten som stod i boken, började dansa runt.. Insåg hur löjlig jag måste se ut, slutade dansa. Lade mig i sängen igen, började läsa om Napoleon, svor åt Napoleon och stängde igen boken.

Känner att det här har varit en otroligt lyckad dag helt enkelt! Nu får man väl återgå, är nog skyldig den där Napoleon snubben en ursäkt.


Dubbelt och jag spyr

Idag gick jag med på att följa med min bror på hans vanliga joggingrunda, brukar oftast tacka nej då han tränar inprincip varje dag och min kondition är SÄMST just nu. Men idag gav jag upp. Det började inte speciellt bra då mina hörlurar slutade fungera.. -.- Ingen musik = inget 'flyt' i springandet.
Men det slutade bra och trots att det var dubbelt så långt som jag brukar springa så klarade jag hela vägen! *Stolt tjej* Var helt slutkörd när vi kom hem och hade inte Nicklas varit med så hade jag gett upp efter halva. Men känns riktigt bra när man slår sina egna förväntningar och när man klarar av ta de där extra stegen som man annars inte hade tagit.

Nu gäller det bara att råplugg inför historiaprovet på fredag. + att jag ska komma på en uppfinning och göra skiss och grejer tills imorgon. Plötsligt blev jag jätte stressad!
- Oredigerad bild -

FRÅGESTUND

Då var det dags för en ny frågestund.
Alla frågor blir besvarade!
Något speciellt ni undrar över? Vad jag har för planer i sommar? Favorit film? Favorit foto? Vill ni ha förslag på kameratillbehör? Det är bara att fråga på!

And the winner is.. ME!

Haha, där fick man sig en trevlig överraskning! Har tydligen skickat in något svar till Frida och vunnit en film, kommer inte ens ihåg att jag svarat på något. Men jag klagar inte, har iaf på något sett vunnit filmen 'Conan the barbarian', spännande döh!


Jag inviger studsmattan


Insidious

Tänkte bara skriva lite snabbt om skräckfilmen jag kollade på igår. Jag fick som vanligt sitta framför tv:n ensam då både Nicklas och pappa fegade ur men jag hade bara bestämt mig för att se den! Självklart var den läskigare än jag hade trott och det menar jag verkligen (skräckfilms fantast som jag är!)

Saken blev inte bättre av att Mira ställer sig i soffan, tittar rakt ut genom fönstret och börjar skälla! Märkligt eftersom vi befinner oss på övervåningen, hon springer bort till trappan och ställer sig och morrar ner.. Aaaah! Tror ni inte att jag dör!? Här sitter jag, ensam på övervåningen, kollar på skräckis och hunden börjar morra på något okänt. Haha, det va lite kul..

Men annars var väl filmen helt okej, för er som gillar skräckfilmer kan jag verkligen rekomendera den, men jag tyckte som sagt att den var riktigt läskig. När man väl började fatta vad som pågick kändes det löjligt men trots det var den läskig genom hela filmen. :}

Kamerateknik

Nu sitter jag och tränar inför media-provet vi ska ha imorgon, i knät har jag denna söta kissen.

veckans blogg v.13

Här är en tjej som iaf ger mig en massa inspiration! (:
Tycker ni ska klicka in på hennes blogg och bara njuta av inspirationen som finns där!

9gag

Team Peeta + Katniss = FAIL

Winter's bone

Kan ju säga att filmen var såååå mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Filmen handlar om att hennes familj är väldigt fattiga, det utspelar sig i Amerikas värsta områden. Hennes pappa som nu har försvunnit måste befinna sig i domstolen ett visst datum annars blir familjen fråntagen sin gård. Eftersom hennes mamma mer eller mindre är sjuk så måste hon själv försöka leta reda på honom, ingen vill hjälpa henne eller berätta vad dom vet..
Blääe, suger på att förklara men den är helt klart se värd!

THE HUNGER GAMES!

Woooho! Detta är ett tidsinställt inlägg så nu sitter jag antagligen bänkad inne på 'biografen Trappan'. Ska se Hungerspelen men Sandra. Har stora förväntningar så får väl hoppas att jag inte blir besviken. Matilda och Lina skulle egentligen också med men för dom blev det ändrade planer..
Aaah! Blir helt galen när jag sitter här och bara skriver om det, kommer bli awesome!
Btw.. vilken film-kategori kan man placera Hungerspelen i? Det är väl inte riktigt fantasy?

Motion

Nu ligger man i badet. För ungefär 15 minuter sen var jag och hunden ute och joggade. (:


Enjoying life.


Curious.


Tired.


Grymt väder ute idag! Har varit ute hela dagen.. eller aoo, sen jag vaknade (halv 12.) :$
Men vädet har verkligen varit fotovänligt! :'}

Ny friss

Blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig men.. Bättre än mitt långa, slitna, tråkiga hår iaf. ^^ Kommer bättre bild någon annan dag, är inte på humör för egopics just nu. ;)


The girl on fire

Är ju som ni kanske märkt en riktig Hunger Games-Nörd. Därför var jag bara tvungen att testa det nya iPhone-spelet där man spelar som Katniss. Får väll erkänna att spelet var riktigt dåligt, haha, inte för att jag hade väntat mig något men..
För er som vill testa det så är det gratis sök bara på The hunger games så hittar ni det ^^


17 again


Ni kan väl inte ha missat att filmen '17 again' visas på tv ikväll, jag tycker att reklamen är överallt! Nu kommer jag inte ihåg vilken kanal det var på bara för det men den kommer 21.00! ^^
Jag har sett den tidigare men minns ingenting av den, har för mig att jag inte tyckte det var någon höjdare men ska i vilket fall spendera min kväll framför tv:n så kan väl se om det är något att ha.

All you have to do is wait

Hellu! Just nu sitter jag och kollar på Pretty little liars. Mamma kommer och hämtar mig halv två, slutade tidigare idag. Men jag klagar inte. Har lyxen att bli hämtad efter skolan + att titta på PLL medans man väntar är aldrig fel.

Breaking dawn part 2

Är inte alls lika intresserad av twilight längre, men visst ser man fram emot att få se hur dom gjort slutet. :3

Forever alone.


Sitter och pratar med världens goaste kusinen i telefon just nu. Får väl erkänna att vi pratat i över 2 timmar snart.. (A) Tänk vad mycket 'viktigt' man har att prata om. Saaaaknar henne sååå otroligt mycket!! :'} <3

Frukost

Här sitter jag och mumsar på världens godaste frukost.


Lesson

Just nu sitter jag på median , vi väntar på att alla ska föra över sina filer till en mapp. Snart blir det nämligen redovisning på våra 'ljusbilder'. Är inte speciellt nöjd med mina så ni får inte se dem, MOhahaha ha! >.<
Men jaoo, har både historia och svenska efter denna lektionen, lååång och seg dag idag kan man ju säga.
Måste börja fota mer, har inte använt min systemkamera på.. flera veckor! Det är galet! :o Idag är inte vädret speciellt roligt så blir antagligen inget idag men kan lova att jag i sommar mer eller mindre kommer förvandla bloggen till en fotoblogg. Det är väl något att se fram emot(?) :}


Nordstan

Kom precis hem. Har varit i Nordstan med Julia. Kan ju säga att det inte riktigt är min dag idag, piiiinsamt! Tänker inte ens berätta vad som hänt.
Fick köpt ett par byxor iaf, det var verkligen nödvändigt. + en fondation eftersom min är slut. (y) Innan vi åkte hem tog Julia mig till starbucks, första gången och det var självklart gött!


Tröjan du hatar


Live - Galapremiären i Paris

För er som är intresserade så visas det en live sändning ifrån premiären av The hunger games i Paris just nu. Det är en frask sida, den heter http://www.wat.tv/MetropolitanFilmExport . Check it out!

Dagens lunch

Ni bör veta en sak om mig.. Jag missbrukar oregano! Använder det till nästan allt. Iaf varje gång jag lagar min egna mat. (Y)


I'm out for a walk

Det visade sig att vi inte hade någon medialektion heller. Ulf, våran lärare var sjuk! Så kom väll hem hit vid halv 11. Än så länge har jag inte gjort så mycket, pratat i telefon med Nina och nu ska jag ut med Mira.
- En av de första bilderna jag tog med min systemkamera -

That's for sure!

Då sitter man här i skolan och bara väntar på att få börja. Skulle egentligen haft matteprov nu klockan 8 men läraren är tydligen sjuk. Så nu sitter jag här med 7 andra stackare som precis som jag inte fick smset om att han är sjuk. Great! Idag blir det alltså att ha en media lektion som börjar halv 10 och sen får man dra hem.
Nu tror jag det är lika bra att sätta på ett serie-avsnitt. Vilket vet jag inte än, men får se vilka jag har kvar. (A)

Crash and burn

Nu har man käkat mat. Innan dess var jag ute och övningkörde med pappa för första gången. Vet inte varför men blir mer nervös när jag kör med honom. Det gick alldeles utmärkt och fick köra bland trafik för första gången (eller körde bland 'trafik' med mamma sist också men mötte knappt några bilar.)
Nu sitter jag här vid skrivbordet och pluggar matte igen. Tror faktiskt jag ska hälla upp vatten i badkaret och lägga mig och läsa på matten där istället. Jepp, så får det bli!
See you later aligator! >.<

Dear wednesday, give me a break!

Nu har jag fått klart två av fem loggor och matteboken ligger öppnad här bredvid. Har matteprov imorgon + att vi ska ha gjort 5 olika loggar som läxa till median.
Just nu tar jag en lite paus, gör mig en kopp te eftersom vi tydligen inte ska käka på länge. Te är räddningen till det mesta faktisk, älskar te! 


Bra jobbat Therese...

Hade då tänkt rita en cigarett som jag sedan kunde använda till någon av mina loggor jag ska göra till median. Hmm.. jo det verkar ju kreativt osv, men problemet är att jag har ingen aning om vad jag ska använda den till!? Uppgiften är att vi ska göra 5 olika loggor för ett APOTEK.
Vad sjutton kan man använda en cigg till då liksom?
SMART där Therese.. -.-'

Veckans blogg v.11

Här är en fin blogg som jag brukar checka lite då och då. Hennes uppdatering är inte den bästa men ett besök i månaden duger gått för mig. Kanske någon av er som diggar hennes bilder lika mycket som jag?
- Klicka på bilden för att komma till bloggen -

Jogging

Nu har jag tagit mig en joggingtur med hunden. Känndes jätte skönt, inte alls lika jobbigt som de tre senaste gångerna. Temperaturen var perfekt och det var nästan så att jag hade orkat en runda till. Nu känner jag mig pigg och go, men blir antagligen ännu goare nu när jag ska lägga mig i badkaret. Tar med mig boken 'revolt' in och sjunker ner bland bubblorna. Ni får ha det så länge! PUSS


♥ Cdon.com ♥

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg där jag tipsade om rean de har på cdon.com. Eller jag tycker det känns som att det är olika sorters erbjudanden på cdon hela tiden. Har jag rätt? Men aja, i vilket fall så har dom lite extra saker nu eftersom sidan fyller 13 år. Man kan bland annat få köpa en film för 13kr. (Y)
Själv har jag hittat en massa filmer och boxar jag har lust att köpa. Har ännu inte bestämt mig för om jag ska spara på pengarna eller slå till!(?)

First Of The Year (Equinox) - Skrillex

Här har ni ett bra exempel på en video som gör att låten blir så mycket bättre än vad den egentligen är! Lyssnade på den här flera gånger både fram och tillbaka till hovfjället (typiskt Nicklas musiksmak.) Sen sa han till mig att kolla på musikvideon och shit vad hemsk den är ändå.

Melodifestivalen 2012

Måste säga att alla bidrag som var med i finalen i år, alla låtar var bra! Eller.. om man jämnför med tidigare år så tycker jag att alla låtarna hade chans att vinna. Inte för att jag gillade varken Torsten eller Ranelid, men det fanns ändå något i deras låtar som gjorde att dem platsade i finalen. Mina personliga favoriter var Loreen (SJÄLVKLART!), Dead By April och Ulrik. Men hejade faktisk på Loreen sen första deltävlingen hon var med, så tyckte hon var en förtjänade att vinna! Det var en jäkla tur att inte Danny vann, gillade inte hans låt! Det är ingen idé att vi skickar låtar som 'Amazing' och 'Shout it out' ut i Europa för att representera Sverige. I alla fall inte om vi faktisk vill vinna.

MenMen.. som sagt, detta året var det ovanligt många bra låtar och jag blev extra glad när EUPHORIA vann!

Behind the scenes

Waaaaaah! Kommer bli awesome! Läääängtar så efter att få se den! Snart så...

Home sweet home

Då var man hemma igen. Det var varit riktigt AWESOME uppe i Hovfjället, men måste medge att det är lite skönt att få komma hem igen. Tog inte så många bilder men kommer nog få visat något längre fram.
Nu sitter jag och ska beställa hem foton. Över 40 stycken bliree!
Sen ska jag till Emma och träffa henne och Julia, ska bli sköj.
Sorry att jag skriver så dåligt, detta inlägget blir lite halvdant eftersom jag har en stor ruta mitt i vägen. Om jag kryssar den kommer jag få börja om med uppladdningen av fotona som jag ska beställa. ^^

Mot Värmland

Nu sitter jag i bilen bredvid Nicklas, mamma halvsover i baksätet. Ser fram emot 4 timmar av hög musik, godis och cola! Seee'ya!


Sometimes u wonder what lifes about

Just nu sitter jag i en bil påväg till min brors innebandy match. Imorgon ska jag iväg till Värmland och träffa mormor och kanske även morfar, sen på söndagen drar vi vidare för att åka skidor i hovfjället. Har inte packat än. Efter skolan idag har jag bara legat i soffan och deppat, orkar ingenting längre. Har äna mått piss de senaste dagarna (av olika anledningar.) Får väl trösta mig med att engelska provet idag gick hyfsat.
Men nu ska jag som sagt på innebandy sedan blir det att packa, ska ju faktiskt bli riktigt kul att åka iväg..!


-ed -ing -es/s ...

Sitter just nu och tar en sista titt på grammatiken vi har tills imorgon. Har mest tränat på glosorna så är väl inte sådär jätte säker på själva gramman. ^^
Ska snart kolla big brother sedan blir det att somna till 'Hangover' (baksmällan) ! Känner att jag behöver en "boost" just nu.

 


Bokomslag

Har de två senaste lektionerna har vi jobbat med att göra bokomslag på median. Texten har vi skrivit och fått rättat på svenskan. Fick högsta betyg på texten, man kunde dock bara få C men jag är nöjd!
Så här har det alltså sett ut:
Vi har jobbat i InDesign men bilderna har man fått fixa i Photoshop.
Resultatet:

RSS 2.0