Spider monkey

Spelet som jag och Nina blivit beroende av.. Det är svårt men kul!! :3


Nina/Kusin/Hubert

När som helst nu åker jag till min kusin, den snyggaste av dem alla! För nu är väskan packad och det enda som saknas är för mina tänder att bli borstade. Ciaoooo!

Kungälv

Hittade inget nere i vår lilla stad idag. Det var utplockat överallt. De kläder jag var intresserade av fanns bara i small och large.. alltså inge medium! :(
Men istället gick vi bort till hemmakväll för att se om vi hittade några bra serie-boxar man kunde köpa. Jag vill ha One Tree Hill säsong 4 & 8 men självklart hade dem inte dom inne just nu. Emma köpte däremot en "Vänner"-box för 99kr på maxi. Detta fick jag köpt -->

| Frida tidning | Extra-tuggumi |

Tjeenare

Idag ska jag ner till Kungälv med Emma. Var skeeta längesen vi träffades så det ska bli kul.(Y) är det rea så kanske man får köpt lite nya kläder.. (:


Need help!

Har ett STORT problem. Som egentligen inte är speciellt stort men..
Jag behöver en tv-serie att kolla på! Eller jag behöver med andra ord tips på någon bra tv-serie, någon? Jag kan säga att jag har sett/ser One Tree Hill, Vampire diaries, true blood, Pretty little liars, The lying game och The secret circle. De är alltså de serier som jag har aktiva just nu, men har sett klart många av dem och behöver någon ny serie att nörda! Ni ser ungefär vad som intresserar mig så.. Några tips!?

Snuggle up

Idag har jag gjort absolut ingenting! Förutom att jag gick ut med Mira vid 12 och plockade ur diskmaskingen någon gång där så har jag mest spelat sims 3 och sett på film. Druckigt julmust har jag gjort som en galning, haha! En ansiktsmask gick åt då jag tittade på den sista HP-filmen. (: 
Dagens outfit:

Här får ni en skymt av mitt fina städade rum också! (Y)

Scream 4

Screm 4 går på TV1000 för er som vill se den! ;) Och för er som har TV1000 såklart. ^^

Jag ska iaf ladda upp med godis och julmust och ha en mysig hemmakväll.. för mig själv. Pappa sitter på övervåningen och ser på fotboll, mamma jobbar och Nicklas är hos en kompis, great!

Presents


Ett snabbt och slarvigt collage på några av julklapparna jag fick. Fick också:
- Choklad
- 5 filmer
- En "The hills-box".. (säsong 4) En serie jag verkligen inte tycker om, men mamma råkade köpa fel, hon skulle köpa OTH, haha! Köpt på ullared så går inte att byta heller. MenMen det är tanken som räknas.
- Presentkort på hemmakväll
- Pengar
- Björn Borg trosor
- "Popcornskålsprydnad" (passar till mitt film/fot-rum)

Vad har ni fått för roliga julklappar i år?

iPhone 4S

WooHoo! Är riktigt nöjd med julklapparna jag fick i år. Kan ju börja med att berätta att jag just nu bloggar från min nya IPHONE!! :D Uppdaterar mer sen när jag kommit hem och fått ordning på allt. ;)

23:e - Uppesittarkväll

Någon mer än vi här hemma som tittade på bingolottos uppesittarkväll idag? :] Hemma hos oss var det nämligen julmys med både julmust och julgodis! Ovanligt kul med bingolotto faktisk, tom farmor var med. Lite segt när dem skulle prata och sjunga hela tiden menmen. ^^

veckans blogg v.51

Älskar bloggar där man kan hitta all möjlig inspiration och nu har jag suttit och bläddrat igenom denna bloggen. Hittar galet mycket fina illustrationer och annat fint!

- http://smam.blogg.se/ -


The lying game

Tänkte tipsa om en ny tv-serie! ;D
Eller, aoo den är ny för mig iaf. Hehe! Den heter "The lying game" och handlar om två tvillingar som hittat varandra, de bor i olika fosterfamiljer. Den ena är rik och populär (Sutton) medans hon andra bor hon en familj hon inte tål (Emma). Så blir Emma tvungen att ta Suttons plats i några dagar medans Sutton letar efter information om deras biologiska föräldrar.

Har bara sett 2 avsnitt än så länge, men hittils verkar det som en serie för mig! För er serie-intresserade där ute, tipsar jag om denna.


"I thought Europe was a country?"


Gingerbread House


Nordstan

Då har man äntligen fått handlat de sista julklapparna! (Y)
Var i Nordstan med Sandra och Lina idag.. kan ju säga att det var en del folk, haha! Kändes som att man mötte hela mimers skolan. Fast inte så konstigt nu när det bara är TRE dagar kvar till julafton! Weeehoo! :')

Beastly

Måste bara tipsa om denna filmen som jag såg i söndags. Nämligen en modernare version av "Skönheten och odjuret." Filmen heter Beastly och huvudrollerna spelas av Vanessa Hudgens och snyggingen Alex pettyfer.


Papparkakshus x2

Jepp, så idag har vi gjort pepparkakshus i skolan också, haha!
Fast det var äna lite mer avancerat. Det var kul och det blev bra tillslut!
Jag, Matilda, Sandra, Julia, Lina och Sofia ligger bakom detta underverket, alltså "Kolingarna!"


Pepparkakshus

Det var längesedan vi prydde vårat hus med ett litet ätbart pepparkakshus. Så i år var det äna kul att jag fick ett i födelsedagspresent av Pedersenanana. Försökte mig på att bygga det..
Och så här såg det ut.. -->

.. innan allt rasade sönder. :(
Försökte ännu en gång men jag skyller på glasyren som aldrig stelnade, det gick sönder ännu en gång. TOTAL FAILURE!


Shiit bananas!

Behöver verkligen en ny porträttbild till headern. Jag ser ut att var typ 12 eller något på det bilden jag har nu. Nog för att det är fin, det är ju Emma som tagit den. ;) Men ändå!
Inte bara det.. behöver en helt ny header känner jag! Slår vad om att fler skulle vara intresserade av att läsa bloggen om man bytte header oftare. Eller vad säger ni?

Det bästa vore om det kunde komma lite snö så att man kan fått fixa en vinterdesign. *HoppasHoppas!!*


Transformers - dark of the moon

Hmm.. nu blir det jobbigt. Hade tänk köpa den senaste transformers till Nicklas bara att igår så köpte han den själv. Alltså behöver jag komma på något nytt jag kan ge honom i julklapp, panik!
MenMen.. såg iaf den filmen igår. Den var självklart lika bra som dom andra två, fast något som jag störde mig på var att dem bytt ut tjejen. Nu spelas en av huvudrollern av Rosie Huntington-Whiteley. Så under hela filmen kunde jag inte sluta tänka på vad fel det ser ut med hennes stora läppar. Haha, speciellt under puss-scenen.

Annars skiljer sig inte filmen mycket ifrån dem andra. Grymma effekter som vanligt!

Men som sagt, filmen var grym! (Y)


Julen närmar sig

Igår åkte jag med Nicklas till bäckebol för att handla julklappar. Hittade det jag ville ha men jag har fortfarande två klappar kvar att köpa. Har ni fått köpt alla julklappar än?
Iaf, idag så satte vi upp granen och julpyntade. Det är NU man upplever den riktiga julstämningen.
Än har det inte kommit några julklappar under granen, men snart så. Vi ska ju trots allt inte fira jul hemma utan hos min faster m. familj. Men vi brukar ändå lägga upp de julklappar vi köpt under granen, det ser ju så mycket bättre ut då!

Lite tråkigt att vi har plastgran i år. Men ska ju som sagt inte fira hemma så det är äna skit samma. ;)

Julbak

Hehe, vet att uppdateringen varit sämst.. ledsen för det!
Kan börja med att berätta om julbaket i fredags. Vi var hos familjen Pedersen. Hände en del roliga grejer, haha! :'D Bla fick Sandra ett nytt smeknamn, nämligen "Silvermästarn!"
Det hela slutade med att vi fick gå hem med en massa påsar med både tunnbröd och bullar.

Spargrisar

Är det bara jag som fortfarnade sparar pengar i spargrisar? Har mina tre olika spargrisar hemma, en för enkronor, en för femor och en för tior. Vet inte vad jag sparar till men tror det blir till en bil i framtiden. Det roliga blir att räkna hur mycket pengar man har när man väl "får lov" att öppna dem, hehe!


Te

Kan säga att jag idag har missbrukat te. Om man kan uttrycka det så(?)
I'm in love with the, helt enkelt!


Mange bjuder

Nya mange låten..

Veckans blogg v.50

Är som sagt inne i "The secret circle-perioden".. och genom att läsa bloggen www.TheSecretCircleSwe.blogg.se så upptäckte jag att det kommer nytt avsnitt redan den 5 januari. I'm so excited! :'D Så för er som är intresserade av serien kan ju gå in på hennes blogg, finns båda info och klipp ifrån serien där.

Cam

Yes, idag fick vi våran webbkamera på skoldatorn. Väldigt onödigt enligt mig, men jag ska inte klaga.. nu blir det ju roligare att skypa osv!

The secret circle

Måste bara tipsa er om tv-serien "The secret circle!" Den är grymt bra och för er som gillar "magi" och liknande (som jag) måste verkligen se den!
Tyvärr kan man inte se alla avsnitten på internet.. men hört att det ska komma en säsong två, så förhoppningsvis kommer alla avsnitt ur säsong 1 ut då också. Vem vet..

"Julig" dag

Började dagen med en tallrik gröt.. GOTT!
Har varit ganska så flummig idag. X'D
Efter skolan bakade jag och mamma lussekatter, eller det var mest hon som "bakade". Jag bara rullade dem, hehe! Goda blev dom iaf! (Y)
-Klicka här för att gå till inlägget där du kan vinna en julklapp -

True Blood

Minns ni vs-inlägget jag gjorde? Vampire Diaries VS True Blood..
Tänkte berätta lite om vad jag hade valt. HELT KLART VAMPIRE DIARIES!
Hade inget att se på igår så tänkte testa serien "True blood" för att se om det är något att ha. Kan säga att den var okej, men inget jag rekomenderar. Kommer antagligen fortsätta se på serien någon gång ibland, men inte så länge det finns något annat att se.
Stör mig bara enormt mycket på hon som har huvudrollen! + att det är väldigt konstigt med "vetandet" av vampyrerna. Folk vet att dem finns och att dem käkar människor men samtidigt har människorna inget emot det? Hmm..?
MenMen.. den är aningen råare än Vampire diaries, så om du föredrar det är True Blood något för dig!

Chill

Idag har jag haft en riktigt mysdag. Målat naglarna, haft ansiktsmask, druckigt te och spelat Sims3. Vad mer kan man begära? Nu blir det att kolla på någon film, sen ska jag nana. :3
Btw.. Ni har väl inte glömt julklapps-utlottningen!?

Jag döööör, hahaha!


Dålig humor? Svar.. NEJ! :'D

Lördag

- Oredigerad -

Estrella rings

Kvällens räddare i nöden! GottiGottiGottGott! :3

Vinn en julklapp!


Överdriven inslagning, I know! (A)
Hemma har jag något som bara ligger och skräpar, kan inte berätta vad det är för då förstör jag ju det roliga. Men det är något som jag tror de flesta (som delar mina intressen) skulle gilla! Och så igår fick jag en "snilleblixt", varför inte lotta ut denna sak bland mina läsare!?

För att delta behöver du bara kommentera detta inlägget. Skriv både för- och efternamn. 
Där man kan skriva sin mailadress ska du skriva din postadress. Så att jag kan förstå, något i denna stilen ->


Observera att jag tagit en random adress, vet inte om den finns eller inte. Men bara så att ni förstår på ett ungefär. 
När det är gjort så är du med!
Det finns dock lite andra detaljer som kan ge dig större chans till att vinna, men det är inget måste.

- Följa mig på twitter. @Tessan9222
- Följa bloggen via bloglovin'
- Länka tävlingen i din blogg 
När du har gjort något av detta skriver du det i samma kommentar som du anmäler dig med. Jag vill alltså inte ha flera kommentarer ifrån en och samma person.



Utlottningen går till så att jag skriver upp alla deltagarnas namn på lappar. När dagen kommer så låter jag någon av mina föräldrar dra en lapp och namnet som står på lappen är också namnet på den lyckliga vinnaren!
När tävling avgörs är inte bestämt utan vinnaren kommer dras någon gång mellan julafton och nyår. Man kan alltså se det som en försenad julklapp!

Jag kommer inte heller avslöja vem som vunnit här på bloggen, utan det får komma som en överraskning i brevlådan. Några dagar efter att jag skickat paketet, först då berättar jag vem vinnaren blev!
Lycka till nu alla!

Då hoppas jag att jag fick med allt. Är det något ni undrar över kan ni kontakta mig via [email protected].


Facerape

Dagens media uppgift:

Socks

Efter att mamma vart i värmland fick hon hem en del sockor! Sockor som hennes moster har stickat. Om jag ska vara ärlig så är jag en aning beroende av mysiga strumpor just nu! VARJE kväll drar jag på mig ett par varma och gosiga "fotvärmare."
Fick två par! :')

Snöflingor

Har som ni ser fixat så att det nu snöar på min blogg, awesome right?
Fick idéen av http://fannyysphoto.blogg.se/ som tog hjälp av http://bloggstyle.se/ , så låt inte mig ta åt mig äran.
Kan lite halft lova att det snart kommer upp en ny vinter-header här på bloggen. På tiden kanske? Fast funderar på om jag ska vänta på snön så att jag får lite nya snö bilder..? Vi får se. :}

You kiddin' me!

Detta såg jag på twitter! Bethany Joy Galeotti (som spelar Haley i OTH) skrev..
"Goodnight One Tree Hill, thank you oth crew and oth fans!"
Menar hon att det inte blir fler än 9 OneTreeHill säsonger!? Isf dör jag..!

Btw. om ni inte visste så kommer Chad Michael Murray tillbaka i säsong 9! I'm so excited!

Veckans blogg v.49

Har hittat min dröm blogg. Haha, fast nä kanske inte.

Tyvärr skriver hon inte så mycket om de serier jag kollar på mest, men ändå! Värt!

Vintern ♥

Idag har man faktiskt fått sett lite snö! Men bara lite, för nu är det nästan helt borta igen, hehe. (A)
Kan iaf meddela att jag hann klart med historian igår! Tack och lov! Det dåliga var att efteråt hade jag så ont i huvudet så kunde inte somna. -.- Vilket ledde till att jag idag varit svin trött.

Har för övrigt beställt lite nya grejer på ellos. Inte så mycket.. en bh, en tröja och en hemlig julklapp. Funderade på att köpa en klänning att ha på julafton eller nyår, men tyckte inte det var värt. Har redan en kjol som passar bra till nyår och på julafton ska vi ju vara hos min faster m. familj, no big deal.

Bild från i vintras med Nina! Min gölliga kusin som jag för övrigt saknar OTROLIGT mycket!

Dagens

Haha, tycker ändå att Linas kommentar idag var riktigt awesome.
Lina: -Titta! *pekar* det är en mugg av is! Eller oj... det kanske bara var ett glas..
Jag, Sandra & Matilda: - HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Så bäst är vi! (Y)


56 timmars pluggande

Har suttit från klockan 5 idag och råpluggat mer eller mindre, skrivit på den här jäkla hemtentan. Har inlämning i historia som ska in idag. Jag trode den skulle in i slutet av veckan så hade bara skrivit en halv sidan. Om ni tänker er att Sandra som är klar har skrivit hela 6 sidor så förstår ni att jag haft en del att göra, och jag är fortfarande inte klar.

Det bästa är ju när pappa kommer in på rummet med pepparkakor och te! Då får man äna lite extra energi! :')

Blev klar exakt: 23.39 (den skulle vara inlämnad senast 23.59!

Copycat singers

Ikväll kommer pogramet där vi är med som publik.
Copycat singers klockan 8 alltså!

Heroes

Tänkte gå upp i någolunda tid idag, så att jag kunde fota lite. Kände att jag behöver lite nya foton.. MEN, tydligen slutar det aldrig att regna! FML! -.-
Istället har pappa installerat Heroes på datorn så det är det jag har sysslat med hela morgonen. (A)
Det är inget fel på julkänslan iaf. ^^

One Direction - What makes you beautiful


Guldfynd

För någon vecka sedan hittade jag ett presentkort på guldfynd. Det var ifrån min födelsedag förra året. Så idag efter skolan gick jag till guldfynd för att köpa mig något. Hittade ett par ringar, har aldrig använd ringar tidigare så tyckte det var dags att testa på det nu. Sen köpte jag även en julklapp, kan dock inte berätta vad och till vem, men en liten julpresent iaf. :}
[Finns 3 ringar till men bilden vägrar att ladda -.- Kanske kommer bild senare.]

Fredag hela veckan

Kom hem från ridningen för en stund sedan. Träffade Maria L, hon praoar tydligen där. TrevligtTrevligt! Idag var även första gången mamma inte var med (hon är i Hagfors). Så fick klara mig själv, men det gick toppen (Y)


Clementin


Dör av tristhet

Sitter här och pluggar engelska glosor igen. Uuuuussch vad jobbigt!
Har suttit här i närmare två timmar nu. Kan fortfarnade inte alla..

RSS 2.0