Veckans blogg - v.30

Tänkte börja med "veckans blogg".
Varje vecka kommer jag att utse en veckans blogg. Det är en slumpvist vald blogg som jag har hittat och tyckte var intressant eller fint designad. Men det är ju inte världens lättaste för mig att hitta alla bloggar så för att göra det enklare för mig kan du kommentera detta inlägget. Se till att kommentera med din favorit låt eller ett låttips, så får jag lite variation på min musik också! (:
Jätte snällt om ni vill ge mig låttips, kan jag behöva! :}

För att börja tänkte jag tipsa om min kusin, Nina's blogg!
Hon skriver mycket om musik och vad hon gjort men också en hel del dikter. Se till att checka hennes blogg nu!

Det var inte världens lättste att hitta en bild på Nina då hon tagit bort sin facebook. Men det fick bli en söt bild när hon och jag sover (A)

Bilder från igår ^^

Här kommer lite bilder ifrån liseberg och kina-restauranten!










Det var det :)

5-kamp

Tänkte skriva lite om dagen/gårdagen. ;)
Jag och min familj åkte till liseberg för att köra 5-kamp! (Y) Det slutade med att vi körde 8 grenar.. så låt oss kalla det en 8-kamp. (: Iaf, tänker inte gå in på några detaljer utan jag blev 3:a -.- Surt, blev 2:a förra gången vi körde.
Jaja, efter det åkte vi till den gooooa kinarestaurangen i kungälv och käkade. ^^
Som grädde på moset (säger man så?) så kom mina filmer idag! Ni vet de jag hade beställt! :'D Nu har jag alla 3 step up filmerna. Har för mig att 3:an var kass men det märker jag.
:}

Btw.. jag och Nicklas har börjat kolla på Lost! ;) Än så länge gillar vi det, har väll kollat kanske 7 avsnitt.

Aja, måste säga att jag är riktigt nöjd med dagen. :] Har fortfarande en jobbig grej jag måste fixa, är för feg för att göra det bara.. menmen.. Ni får ha det gött! xD
Bilder kommer säkerligen imorgon, orkar inte ladda över dem just nu :]

Dag 18 - Idag har jag kollat på..

Har inte hunnit kolla på någon film än ;) Men igår kväll kollade jag som sagt på transformers.. ettan och tvåan. ;) Vi hade inte räknat med att dem skulle vara så långa. tror att jag somnade efter halva 2:an. (A) Får väl se den snart igen :3

Lost

Imorse åkte jag, mamma och Nicklas till bäckebol för att checka onoff's super rea! Tyvärr var den butiken stängd och på dörren hänvisade dem om att man skulle åka till backaplan och den butiken där. Men det sket vi i, istället gick vi till mediamarkt. Jag behöver nämligen en kameraväska, hade sett en där tidigare.. men den var tydligen slutsåld! 
Så jag kollade på filmer istället! Vad annars!? (A)
Jag köpte Lost säsong 1, har helt glömt bort om den serien var bra eller inte så.. det märker jag! Vad tycker ni om Lost? (:
Nicklas köpte 5 filmer! Ovanligt för att vara han! xD Iaf, ikväll blir det
transformers-marathon!! (Y)

Häst fotograf









Hehe, vet att jag avslutade med 3 hundbilder.. men erkänn söta? :3

cdon.com

Just nu håller jag på att redigera lite bilder jag fotat idag, var med mamma och hälsade på hennes jobbarkompis, de har nämligen föl. Så var med och fotade ;)

Men medans ni väntar tänkte jag berätta att jag precis beställde
filmer ifrån cdon.com, de har en massa erbjudanden om du kikar in på deras sida! ;) Alla första säsonger (tv-serie boxar) kostar 99kr! Och köper man 3 filmer får man rea, sen handlar man för över 200kr så får man en gratis film :P
Iaf, jag beställde One Tree Hill säsong 1, Eclipse, Step up 2 och Step up 3! ;)
Fattar inte hur jag kan ha missat att Channing Tatum är med i Step up 2! :o Har ju sett den filmen innan..


Aja, just nu ger jag tummen upp för cdon.com! Tack till Julia som tipsade mig (Y)


Dag 17 - 3 bra trailers

Filmen jag tipsat om innan, Footloose. Verkar inte vara sådär jätte många på youtube som håller med mig om att trailerna är bra. Men jag ser fram emot att få se filmen! (Y)

Fast five!! MÅSTE se! Älskar Fast and Furious filmerna! Har dock inte sett alla, men det måste jag rodna. Har sett 3 av 5, detta är då den 5:e. Nicklas såg den på bio och det är hans favorit ;)

Självklart längtar jag efter Breaking dawn också!

Detta är tre filmer jag inte sett men vill se. Tycker trailerna till filmerna lockar väldigt mkt!

Frågestund

Tänkte ha en frågestund, vad tycker ni om det(?) :'D
Jepp, det är bara att fråga på! Ska göra mitt bästa med att besvara era frågor! (A)
Vad väntar du på, FRÅGA NÅGOT! Vad som helst! :3

Dag 16 - En action film

Var alldeles för jobbigt och komma på en film till den här kategorin, finns en hel del actionfilmer att välja bland! Blev helt enkelt tvungen att fråga min far (A) Först sa han Kellys hjältar.. men eftersom jag int sett hela den filmen bad jag om ett nytt förslag och då fick jag "Sagan om ringen"! Vilket är en awsome film! Eller snarare en awsome trilogi! (Y) Sagan om ringen, sagan om de två tornen och sagan om konungens återkomst är fantasy-action filmer. För mig och säkert för många fler är dessa filmer vad man kan kalla klassiker. Filmer man bara MÅSTE se! De är en aning "mörka".. men helheten är grym! ^^


My face is gone..





Dag 15 - En fantasy film

Försöker komma på någon jag inte skrivit om. Det som först ploppar upp i huvudet på mig är Avatar och Twilight. Men har ju redan skrivit en del om dem så, försöker komma på någon annan. Vad säger ni om.. Eragon?
Var ett tag sedan jag såg den.. kommer faktiskt inte ihåg speciellt mycket. Men det är en fantasy film, right? Så det får bli dagens film.. Eragon. +
Edward Speleers (killen som spelar Eragon) är snygg och Jeremy Irons (som spelar hjälpredan, Brom) är en grym skådespelare. ;)
That's all..

Göteborg och pyjamasmyyys!

Har precis kommit hem efter en tur i Göteborg med Sandra. Vi stannad först vid backaplan för att se OnOff's rea (de har ju gått i konkurs..) hittade dock inget utan tog nästa buss mot nordstan. Där strosade vi runt en stund, köpte glass och tittade i affärer. Sandra hittade ett par skor och två tröjor, själv köpte jag nagellack ;)
Vi drog oss bort till hedern, såg en hel del snygga killar och kvävde oss själva inne på den stadium-shopen (var sketvarm där inne.)
Men nu sitter jag som sagt här. Har precis ringt Julia och bestämt hur vi ska göra i helgen. Skulle egentligen följt med dem ut med båten i helgen men det blev inställt eftersom vädret inte var på vår sida, ska regna hela helgen. Men ikväll blir'e
Harry Potter marathon! Julia har inte sett alla dem filmerna, så det måste fixas! :o
Nepp, nu måste jag nog dra mig.
Har'e gött haaaj!


Dag 14 - En skräck film

Shining, filmen som fick mig att börja gilla skräckfilmer. Kommer ihåg att jag, pappa och Nicklas kollade på den. Sedan ville Nicklas och pappa se en annan film så de satte sig på nedervåningen. Vet inte hur gammal jag var.. men det var bland de första skräckfilmerna jag såg och de lät mig kolla på den helt själv. Jag tyckte den var så spännande så var tvungen att se klart hela! Efteråt var jag förstås lite skärrad men det är något jag aldrig kommer att glömma! (Y) Minns den inte så bra längre men kommer ihåg att jag tyckte den var awsome!

Dag 13 - En romantisk film

TITANIC, ofc! <3
Finns det någon mer kärleksfull film? Nu tänker ni säkert.. "Öööh, daah.. twilight!?" men då säger jag bara "NÄHÄJ! Tycker Titanic är mer.. vet inte vad jag ska säga men den är MER!" XD
Okeej, lite flumm (A) Men tycket Titanic vinner priset i denna kategorin. Tycker ni någon annan får ni gärna skriva det.. ^^


Se vad jag hittade! :'D

Rotade igenom lite bilder som jag har på min dator. Hittade en del intressanta ;) Bl.a bilder ifrån när jag och Julia hade ansiktsmasker, minns att Julia inte ville att jag lägger ut dessa bilderna så blir inga bilder på henne. Men jag skämmer gärna ut mig (A)
Här kommer två -->

- Jag rullar fram i Julias (tillfälliga)rullstol -

- Min tråkiga ansiktsmask, som knappt syns -

Dag 12 - Så många filmer har jag hemma

Oooh! Hatar mig själv för att ha skapat denna listan. Blir galen på den, verkade lätt när jag skapade alla "dagarna" men nu.. blää. Aja, jag orkade inte räkna alla filmer jag har hemma men kan säga att jag har exakt 117st + 2 OTH-boxar ståendes på mitt rum just nu. Vet att det ligger 3 stycken ute i vardasrummet också.
Dessa
120 filmerna är mina filmer. Men sen har Nicklas filmer och det finns filmer som ägs av familjen.

Maximal otur!

Skrev ju tidigare att mamma hade fått sin axel ur led.. jo, den stackarn har fått vara med om LITE mer än så.. vart ska jag börja(?)
Först för några dagar sedan så käkade hon en lakritsgodis och på något sett lyckades halva tanden lossna för henne. Sen samma dag dag som hon ramlade och bröt axeln hade hon fått fågelskit i huvudet. Och sen idag blev hon stucken i armvecket av en jäkla geting. (Nicklas blev också stucken, fast på foten..) Alltså.. är det någon som har lagt en förbanelse över vår familj, eller iaf över mamma? isf får ni gärna sluta med det (A)

The eagle

Har nämt tidigare att jag ville se filmen "The Eagle". Har gjort det nu! :P Den började väldigt segt och hade det inte var för Channing Tatum så hade jag nog inte sett klart den. Men det blev bättre och bättre ju närmare slutet den kom. Väldigt spännande! ;)
Det är en
krigsfilm, så för er som inte gillar blod och.. krig, så rekomenderar jag den inte. Men för er som dras till gamla krigsfilmer, eller aa som utspelar sig för länge sedan.. ni borde verkligen ta och se den! ^^
Jag ger den 3 av 5 stjärnor.

Dag 11 - Varför jag gillar film

Ja ni... varför?
För att det är awsome!!! :'D
Hehe, nääj men.. jag tror det beror mycket på att jag oftast lever mig in i filmerna och man glömmar allt och alla för en stund. Man ÄR personerna i filmen, för just den stunden.. eller den timmen som filmen håller på, då är man helt inne i filmen. Man glömmer bort att tänka på viktiga, tråkiga och jobbiga saker. För en stund kan man vara någon annan eller iallafall någon annanstans. Och det tycker jag är guldvärt!
Hehe, jaoo eftersom jag tittar på film en helt del så.. borde jag vara helt borta! Kanske jag är också.. :o
Gillar känslan av att drömma om saker som man oftast inte kan få. Jag menar.. i filmer är det alltid snygga killar, de snälla/töntiga/hjälte personerna är alltid de som blir lyckiga i slutet. De elaka/själviska får alltid igen för vad de gjort. Men så är det inte i verkligheten! That's to bad..! >.<
Jag tror ni har hajat vad jag menar nu.. :3

[En helt random bild]


Ändrade planer..

Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. När vi var framme på flatön, påväg till badstranden så ramlade mamma.. det slutade med att vi fick åka hem, hon ville "vara på hemmaplan" och sedan in på akuten. Det visade sig vara en axel ur led, inte kul! :(
Kommer antaglien inte åka dit imorgon heller.. så kommer behöva någonting att göra i veckan! Help?

Fatön - igen

Idag bär det av till Flatön! Får hoppas att det blir bra väder så att vi kan bada, fast jag kommer antagligen gör det ändå.. även om det regnar (den är gött att bada när det regnar).. :3 Den här gånger åker pappa och Nicklas med också, innan var det bara jag och mamma. Iaf, vi ska träffa min faster, Linda, hennes man Pontus och kusinen Alva.
När ni ser det här sitter jag antagligen i en bil påväg dit..(ti
dsinställt inlägg) eller så käkar jag fortfarande frukost XD Beror på hur sega vi är ^^
Tänkte iaf att jag kunde bjuda på lite bilder ifrån sist när jag och mamma var där -->


Dag 10 - Idag vill jag se..

Eclipse.. just nu (03.19) är jag väldigt sugen på att se Eclipse! >.<
Men det går
inte.. :( Har bara den på ett usb (som jag fick av Sandra nästan samtidigt som den visades på bio.) Och för att se den måste jag kolla ute i vardagsrummet, vilket jag inte kan göra nu när det är mitt i natten, desutom ska vi åka till Flatön imorgon/idag så kommer inte kunna se den.. + att jag inte vet vart usb-minnet är någonstans. (A)
Men nu vet ni alla fall att det är den filmen jag vill se just
NU.. ^^

Dag 09 - Denna filmen har jag sett flest gånger

Svårt.. just nu känns det som att det är "Step up" .. men finns säkert någon teknadfilm jag sett tusen gånger om när jag var mindre. Men vad jag vet just nu är det Step up. Super bra film, som ni kan läsa om HÄR. Tycker den är awsome och ibland kan jag ligga jätte länge och bara stirra på filmhögarna som just nu står på mitt golv.. efter att ha frågar runt på både facebook och msn om någon har förslag på film, vilket de flesta säkert tröttnat på att jag gör. (A) Iaf.. så kan jag aldrig komma fram till vilken jag ska se och då får det bli Step up för den är ALLTID grym! (Y)

Visitors

Hmm.. jo tänkte berätta att mina föräldrar läser min blogg. Såå.. "Hej på er!"
För mig gör det
inget, skriver ändå inget dem inte vet om. Men tycker ändock att det är lite kulmamma helt plötsligt klagar på att jag skriver för mycket om filmer, hon vill se mer bilder (fotade av mig.) Och pappa tycker att mina inlägg är tråkiga och ber mig ta fram en känd bloggare så att jag kan få inspiration (han vill ha mer text.) Haha, dem är väl för goa! :'D (L)
Men
japp, får väl ta åt mig av deras tips och försöka skärpa mig, eller vad tycker ni? :}

Vallarna

När ni ver det här sitter jag antagligen i en bil påväg till vallarna. (Tidsinställt inlägg.) Vi ska nämligen se "Pang i pensinatet"! För oss har det blivit som en tradition och se den med fam. Lang varje år. Jag börjar tröttna men åker ändå med bara för att själva grejen att ha gjort det i 6 år nu.. vill inte bryta traditionen :P

[Har märkt att jag inte visar så mkt egenfotade bilder längre.. :/ Det ska jag ändra på! Brukar sitta vid pappas dator nu för tiden så det är därför ;)]


Dag 08 - Denna filmen såg jag senast

Det var nog igår kväll då jag såg "Titta han snackar"!
Man får höra en liten killes tankar, innan han kan prata osv..
En
awsome film med bl.a John Travolta. Det är en komedi och första filmen i en jätte rolig trilogi. Uppföljarna heter "Titta hon snackar också" & "Titta vem som snackar nu". 2:an är att den lille pojken får en lilla syster och 3:an är att familjen skaffar hundar och då kan man även höra vad dem tänker.
Men det är som sagt en awsome film, så tipsar er att checka den (Y)
 


Skräckfilm varje fredag! Lucky me!

Gissa vad jag har upptäckt!?
Varje fredag 23.10 är det skräckfilm1:an! :'D Inte samma skräckfilm, det är ingen serie utan det är olika. Har suttit här sen klockan
10 och bara väntat. Orkar inte kolla i tidningen vad det blir för någon idag utan det får bli en överaskning! Hoppas den är läääskig! (Y)
Så gillar du skräckfilmer, precis som jag så tycker jag du ska ta plats framför tv-skärmen nu! För snart börjar det,
hehehehehehehehehe..! :]

10 liters jakten!


Hehe, någon mer än jag som samlar på juicepaket?
Man kan ju faktiskt läsa på bilden ovan så antar att jag slipper förklara. :}
Men man ska alltså klippa ut EAN-koderna (haha tog ett tag innan jag räknade ut vad det var för något) & skicka dem till en viss adress.. ^^
Själv behöver jag bara en 2 litare till sen är biljetten min, MOhahaha ha! (H)


Pussel

Haft nada att göra så mamma kom med förslaget att pussla en stund. Det slutade med att vi pusslade klart hela..
Någon som har förslag på vad man kan göra?? (:


Bio *Happyface*

Då var biljetterna bokade. På söndag drar jag och Sandra på bio för att se "Harry Potter and the deathly hallows part 2"!

Slängde ihop ett litet collage igår. Hmm.. vet att bilderna inte har något med just
HP 7 att göra men.. bara för skojs skull (A)

Dag 07 - Min kvinnliga favorit skådespelerska

Den här var svår.. har aldrig tänk på det innan.
Tror jag väljer.. Jessica Alba. Mest för rollen hon spelar i "Into the blue", älskar den filmen. Men tycker hon är grym. Vet inte vad jag kan säga mer.. var som sagt jätte svårt att välja så det fick bara bli första bästa jag kom på ;)

Gäster

Idag blir det varm smörgåstårta och melon/jordgubbs-sallad.
Har precis gjort klart den goda salladen :]
Snart kommer Fam. Lang på besök. Min kväll kommer antagligen bestå av god mat, tv och kanske en promenad med Mira. (: Kommer nog sitta på mitt rum hela kvällen, social som jag är.. :}

Dag 06 - Min manliga favorit skådespelare

Tror inte ni blir så chockade när jag säger att det är "Channing Tatum".. >.<
Har ju
redan skrivit en inlägg om honom (A)
Men jaaoo.. han har inte gjort sådär överdrivet många filmer men de filmerna jag sett med honom, där är han grym! (Kanske för att han spelar alla snälla/hjälte-roller.) Han är
snygg.
Har bestämt mig för att se alla filmer han är med i.. än så länge har jag sett.. She's the man, Last dance, Dear John, Fighting.. äämn är nog bara dem jag sett. Vad jag kommer på nu iaf :'o Men vill som sagt se de andra filmerna också, ex. The eagle och Stop Loss
 (:
Nog om det.. här kommer en bild på snyggingen själv -->

Fest hos Mange

Hehe, har gått runt hela dagen och nynnat på denna. Kan inte få den ur skallen! :S
Men det är grym! (Y)
 

Dag 05 - 2011's film

Harry Potter and the deathly hallows part 2!
Tror heltklart att Harry Potter and the deathly hallows kommer bli 2011's bästa film! Har ju inte sett den ännu men VET att den kommer bli grym!
Slutet på Harry Potter..? Det är sorgligt men tror det kommer bli en succé! :'D


Footloose


Hittade precis en trailer på youtube som verkade intressant. Kollade på den och.. filmen blev bara ännu mer intressant! Vet inte om jag sagt det, men
älskar dansfilmer! XD
FOOTLOOSE är en film som kommer ut i
oktober, en film jag måste se.. (A)
Här kommer trailern som fick mig att fastna -->


Dag 04 - 2010's film

Helt klart AVATAR!
Många tycker nog att det är
New moon eller Eclipse.. men alltså.. neej.. Twiligt serien har en egen kategori, det går inte att jämnföra. Haha svår att förklara vad jag menar där men.. nepp tycker att Avatar är 2010's bästa film! ^^
Har dock inte köpt den ännu, vilket jag trodde att jag skulle ha gjort vid det här laget. Avatar har blivit som en
klassiker, det är en film man bara MÅSTE se! Storslagen!

None

HejHej! Jag har egentligen inget att skriva om.. loggade bara in för att göra ett tidsinställt inlägg. Inlägget om "Dag 03 - 2011's film" eller vad det nu hette :S Det kommer exakt klockan 12, bara så ni vet. :3
Idag var jag med mamma och testade ett nytt badställe, har helt glömt bort vad det hette. :/ Kanske ska dit imorgon också fast tror inte jag har lust med det (A)


Dag 03 - Dessa sorters filmer gillar jag

Kan börja med att säga att jag älskar skräckfilmer! XD
Jag har kollat mycket få action och komedi men inte så mycket längre.. Nu ser jag mycket på kärlek/drama, hehe! Ockås många fjantiga "tonårsfilmer" som ex. mean girls och A cinderella story. Men är öppen för
all film!

När jag var mindre älskade jag fantasyfilmer, ex. Harry Potter och Eragon. Inte så mycket nu längre..
Tycker att mina inlägg bara blir tråkigare och tråkigare därför slänger jag in en mini film med Eva och Adam
. Hope you LOVE it!


Dag 02 - En bra film

Hehe, det här känns lite löjligt eftersom jag inte sett filmen. Den har inte kommit ut ännu.. men Nina visade mig boken när hon har här + en sida där man kunde provläsa boken. (http://www.smakprov.se/) En jätte bra sida, ni borde verkligen testa den!
Anyway..
Fick iallafall se en trailern som Nina fått leta ett bra tag efter innan hon hittade den. Eftersom filmen inte kommer ut fören
2012 eller när det nu va.. så finns det bara en massa "fanmade" filmer på youtube, vet inte om denna var äkta..kanske inte men den var grym iaf.
När jag såg trailern fastnade jag direkt! En film för mig helt enkelt!
Har läst första sidan i boken också.. men tycker det är så svårt innan man väl kommit in i handlingen. Tror iaf att jag kommer läsa boken i sommar! OCH sjävklart se filmen när den kommer ut! Hehe (A)

Dag 01 - Favorit serie

Min favorit serie är SJÄLVKLART One Tree Hill!
Vad annars?
Hehe, vet inte vad jag ska skriva.. har redan gjort så många inlägg om OTH.. ^^
Men japp, det är helt klart bästa tv-serien EVER! :}
Tror faktisk jag ska kolla på det nu.. kan inte låta bli!
Ni får ha're gött! <3

Ny lista

Orkar inte göra klart den gamla..
Ska istället göra en egen.. och gissa vad? den ska BARA handla om FILM! (A)
Har som sagt gjort den helt själv så om du vill använda den får du det men.. fråga först ^^


Dag 01 - Favorit serie
Dag 02 - En bra film
Dag 03 - Dessa sorters filmer gillar jag

Dag 04 - 2010's film
Dag 05 - 2011's film
Dag 06 - Min manlinga favorit skådespelare

Dag 07 - Min kvinnliga favorit skådespelare
Dag 08 - Denna filmen såg jag senast

Dag 09 - Denna filmen har jag sett flest gånger
Dag 10 - Idag vill jag se..
Dag 11 - Varför jag gillar film
Dag 12 - Så många filmer har jag hemma
Dag 13 - En romantisk film
Dag 14 - En skräck film

Dag 15 - En fantasy film
Dag 16 - En action film
Dag 17 - 3 bra trailers
Dag 18 - Idag har jag kollat på..
Dag 19 - Mina vänners favorit filmer
Dag 20 - Min favorit film

Heelp?

Någon som kan tipsa om ett bra sätt och käna pengar på sin blogg?
Tänkte att det skulle bli lättförtjänta pengar. Någon som vet hur man gör?
Jätte snällt om du berättar isf (A)<3

Dag 18 – Min första kyss

Never happened...

The complete third season

Japp.. hehe då har jag köpt ännu en One Tree Hill-box! X'D
Såg klart på säsong 2 i förrgår och har helt glömt bort hur det fortsätter.. eller okej, inte helt men kommer inte ihåg så där jätte mkt av säsong 3 så.. :]
*Happyface*


Ninisen på bes

Igår kom Nina på ett snabb besök, hon åkte hem imorse ^^
Vi jobbade med en bild som hör till hennes sommarjobb.. Men vi blev klara med den ganska på en gång vilket gjorde att vi fick tid över till annat. Vi åkte bl.a och badade. först hon och jag sen kom mamma och mormor med Mira. Det har varit jätte mysigt att ha henne här. Här kommer en
bildbomb -->









Tar så jäkla lång tid att ladda upp bilder här på "blogg.se" så orkar tyvärr inte ge er fler bilder idag. Nu ska jag fortsätta och greja i photoshop XD

Media :}

Tänkte bara berätta att jag ska gå Media linjen på gymnasiet. Estetik - Media blire! ^^ På mimershus här i kungälv. Det är ju det jag vill syssla med så *Happyface!*


Bad teacher

Tänkte skriva lite om gårdagen. (:
Träffade Julia för första gången sen avsutningen. Vi åkte in till göteborg och såg på bio, filmen "
Bad teacher". Den var bra, som väntat! Men innan dess käkade vi nudlar och lite annat. XD
Bion blev rätt sen så var tillbaka i kungälv vid 12. Vi blev stående på busstationen eftersom det inte gick någon buss på 40 minuter eller vad det var. Men det gjorde inget för vi roade oss på vårt egna sätt, flummade runt ;)
Sen blev det att försöka dygna hemma hos Julia.. inte så lyckat, båda somnade till "Eva oh Adam" serien. Ni vet säkert att jag och Julia är riktiga nööördar när det gälle att kolla på serier.. såå förvånade kan ni väl inte ha blivit när vi kollade på Eva och Adam, den är faktiskt
grym! (Y)

Btw.. när Julia vaknade imorse var hon full av choklad. Hon hade somnar på en kinapuff, emmn aa tänkte att ni ville veta ^^

Dogiedog

En bild från när Mira bada. Fick inte så många bra bilder så ni får nöja er med en. Men kommer förhoppningsvis fota vår blöta hund fler gånger ;) Vänta bara ^^

OTH

Sitter just nu och kollar på One Tree Hill. Tittar på säsong 2, vilket jag tyvärr redan sett 100 gånger om.. eftersom det är den boxen jag har hemma. Men.. nu när Julius är tillbaka och jag antagligen kommer träffa henne snart så kan jag ju låna någon/några av henne boxar! (A) Får hoppas på att hon plötsligt får för sig att vara snäll, kidding! XD
Any way.. nu ska jag tillbaka till mitt tittande, har'e gött alla niceiga läsare!

Vill du ha gröna skor?

Bästa sättet att få gröna skor är genom att klippa gräset. :o
Kolla bara -->


Waaay better then Justin Beiber!


Dopp i det blå!

Då var det ÄNTLIGEN sommarväder på riktigt! :D
Idag kom Sandra över. Sen åkte vi och doppade oss i ingetorpssjön, perfekt badväder säger jag bara! Sandra kommer ju ganska så direkt ifrån Spanien och kan tänka mig att vädret är ingenting jämnfört med vad det var där.. Men ändå gött! xD
Efter det var vi hos mig en stund, spelade något tv-spel som jag glömt vad det heter.. men det var ändå sköj! Men nu har hon åkt hem och jag väntar på att maten ska bli klar.
TACOS! (Y)


Home sweet home

Yepp, då är jag hemma igen. Trodde vi skulle åka hem imorgon men Alva skulle på kalas nu halv 12. (Lite väl tidigt kalas nu när alla är ute i sina sommarstugor eller?) Jaja, nu är jag iaf hemma. Är nog nyttigt för mig att komma upp i tid XD hehe! Vet inte vad jag ska hitta på idag, känner att jag kan somna när som helst.. kanske blir ett kvällsdopp? (A)

Flatön

När mamma har duschat klart åker hon och jag till min faster, Linda m familj. De har hyrt någon sommarstuga ute på flatön, ska bli mysigt! Kommer att vara borta över helgen så det blir antagligen inga inlägg. Hehe, paus igen!
Jaja.. nu måste jag fixa håret innan mamma blir klar och skäller på mig för att jag inte är klar. Ööömmn aaa.. Byebye! :}


RSS 2.0