Dagens lunch

Idag blev det att luncha på thai-baj tillsammans med resten av tjejerna i klassen!


Where's my water?

Tänkte tipsa om ett spel till iphonen som jag nördar just nu. Har tagit mig igenom alla gratis banor och är riktigt sugen på att köpa till fler! Sök på 'Where's my water' så hittar du det. (Y)


Time för som-e Wörk

Just nu sitter jag och skriver på en svenskauppgift tills imorgon. Jag jobbat tillsammans med Sandra och vi håller kontakten via msn. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om nu för tiden, jag har fullt upp med skolan, Nicklas student, njuta av vädret (som för övrigt försvann idag) och göra andra viktiga saker för att överleva.
MenMen, nu ska jag fortsätta skriva på uppsatsen så vi hörs snart.. och då förhoppningsvis med nya fräscha bilder och något vettigt jag kan berätta. Chaaoi!

Mitt i natten..

..och jag har hittat ytterligare en blogg att följa. http://claraslife.devote.se/ heter den! Bloggen drivs av en grymt härlig tjej som gör otroligt roliga videoinlägg! Just CHECK IT OUT!


Save the world

Är inte denna videon grymt cool!? Haha, jag bara älskar den!

Flo Rida - Whistle


Kanot

Kom precis hem, har varit och paddlat med min gamla klass. Det var kul att få träffa alla igen.. dock vet jag inte om jag och Matilda (som jag paddlade med) är speciellt bra på det här med kanot. Haha, vi låg sist hela vägen och kunde helt enkelt inte köra rakt!

På vägen hem åkte jag i samma bil som Matilda och John. När vi kör på motorvägen så slutar bilen att fungera(!) och vi får köra in till kanten. Mamma får komma och plocka upp oss och aa nu är jag hemma.. är galet trött!


Stan

Nu är jag trött efter en dag i vår sköna stad, Göteborg. Vädret har varit underbart, jag och Julia har varit på jakt efter solglasögon men ingen av oss hittade några. Inte heller hittade jag något att ha på mig till Nicklas student.. Jag vill inte vara allt för finklädd men en fin skjorta eller ett blommigt linne vore inte fel(?)

Aja, nu ska jag fortsätta kolla på mästarnas mästare tillsammans med mamma och mormor. Ikväll blir det förhoppningsvis en bra film också!

Haha, "creepy smile" på bilden nedan..


Ugglor i mossen

Idag började jag dagen med en historia-lektion där vi kollade på film. Sen hade jag hål i 3 timmar och gick därför till västra gatan för att kolla kläder till min brors student, men hittade förstås inget. Istället hittade jag ett uggle-halsband som jag köpte på Lindex.

Efter det hade jag engelska nationella, muntligt. Det gick helt okej.. men nu ska jag käka så vi hörs!


1012-05-24

Det bästa med media-lektionerna är att vi nu när det är så varmt får uppgifter man kan göra utomhus. Idag jobbade jag med Matilda. Man kan tolka uppgiften på tusen olika sätt och idag var jag extremt osäker på vårat arbete, men Matilda taggade mig och det gick ju rätt bra tillslut.

Så vi möts igen..

Förenade mig lite snabbt med mitt dammiga DS! Nog har jag varit en spelnörd..

Like a ninja


Fy Fabian vad gott!

Kan tyvärr inte säga att mamma än en gång gjort nybakta bullar, utan sitter istället och knaprar på en upptinad bulle, LIKA GOTT DET! Nu blir ni väll allt avundsjuka?

I can hear you


Rensat datorn

Kände att det var dags för en snabb-rensning på min otroligt sega dator, som inte alls är byggs för så mycket skit som jag har i den. När jag köpte den rekomenderade dom att inte installera spel i över huvud taget, men självklart var jag tvungen att ha sims! Den är proppfull men alla möjliga bilder, jag hittar alltid bilder jag inte känner igen eller har glömt bort. Men nu har jag gjort en rensning bland alla album och skrivbordet iaf, lite bättre blev det allt!
Här får ni en FÖRE och EFTER bild:

My day, my life

Man måste bara älska vädret just nu! Kom precis in, har vart ute och klippt gräset.. man borde kanske se det som ett slags "jobb" men jag tycker det är kul(?) Då får jag något att göra, jag vill så gärna vara ute i detta vädret men är inget stort fan av att ligga och steka i solen, gör hellre aktiviteter och njuter av solen på så sätt.

Idag har vi sprungit cooper testet, inte det roligaste i detta vädret. Men det gick faktiskt bra för mig! Sprang 2 km11.18 och med tanke på att jag inte tränat ordentligt på.. hur länge som helst, så är jag riktigt nöjd!
Haha, hittade en gamal bild på mig! Kommer inte ens ihåg när jag såg ut såhär(?)

Lyx-bad

Nu tänkte jag lägga mig i ett mer eller mindre kallt badkar. Det är så jäkla varmt! Jag smugglar med mig en smoothie och den bärbara dvd:n också. Och lugn dvd:n räcker bara till andra sidan badrummet så ingen risk att den ramlar i badkaret, haha! Men först ska jag se klart mitt avsnitt av 90210, sen blir det BigBrother.

Varmt är'e!

En dag som den här kan man bara inte låta bli att lägga sig och slappa i solen. Dock har jag bara solat ena halvan av mig så ser lite lustig ut men jaja.. Förutom att vi haft matte-nationella hela dagen så har det varit en riktigt bra dag, för omväxlingens skull. Matten gick OKEJ, tredje delen var för svår för moi. (A)

In the big city


Göteborgsvarvet #3


Göteborgsvarvet #2

Haha, härlig blick han får av snubben framför.. eller vad säger ni?

Goodbye my human Elena

Nu blev jag sugen på att kolla ikapp alla avsnitt som jag missat av vampire diaries. Eller aa.. som jag inte har kollat på än. Tydligen är sista avsnittet något att se fram emot!? Aja, det är det jag tänkte göra nu iaf, först ska jag redigera lite bilder men sedan blir det VAMPIRE DIARIES för min del!

Sleepover

GODMORNING FOLKS! Nu sitter jag hemma i soffan och är extremt trött, huvudvärk har jag också. Igår var jag i stan med Emma och Julia. Blev ytterligare en thai-måltid. Så otroligt gott! (A) När fötterna började värka åkte vi hem, jag till Julia där hon upptäckte att hon tappat bort sin mobil. Risken fanns att hon hade tappat den på bussen.. vilket var precis vad hon hade gjort. Hennes föräldrar spårade den och såg att den var nere i centrum (där bussarna står parkerade) så vi gav oss iväg på ett litet cykel-äventyr, halv 1 på natten. Tur i oturen var att dom hade hittat den! Fast otur i turen i oturen var att hon som hittat den hade lagt den i "hittegods-lådan" och ingen kan öppna den förrän på måndag. Så Julia får helt enkelt en mobilfri helg!

 


Hos Sandra

Idag vaknade jag upp hos Sandra, gårdagen va awesome! När som helst kör dom hem mig (i samma veva som dom åker till Orust.)
Vid 2-tiden tänkte jag åka in till göteborg med Emma och Julia, vi får se vad som händer. (:


Thai, mums

Efter ett långt och ovanligt svårt engelska nationella och en seg mattelektion så drog 'tjej-gänget' iväg för att käka thai-mat. Det var självklart lika gott som vanligt. (H) 

Dagens otur har väl varit att det har regnat i princip hela dagen.. *SadFace* Men jag och Sandra trotsade vädret, efter att vi hade ätit cyklade vi till McDonalds och köpte glass. HaHa ja, tjockis varning på det men vi var bara tvugna eftersom den godaste glassen ever är tillbaka, McFlurry - Marängsviss! Vi packade glassarna på Sandras cykel och skyndade oss hem till henne. Där kollade vi i gamla album och hade allmänt mysigt. Måste säga att dagen har varit toppen, trots att man varit trött och seg hela dan.


Göteborgsvarvet #1

Nicklas gör sig redo gör att springa 21km!

On the top of the mountain

Tror det här är den första "over look"-bilden som jag har tagit med min systemkamera, det objektivet jag har är inte sådär extremt bra när det gäller sånna här bilder så jag har alltid försökt undvika totalbilder. Men det blev väl rätt hyfsat ändå? Eftersom det var muligt och grått den dagen har jag lagt på kontrast och filter m.m.

I lördags

Som ni säker vet var det Göteborgsvarvet i lördags och min bror var där och sprang. Jag hade självklart med mig kameran! Kan säga att det var extremt svårt att få en bild på Nicklas när han sprang, vi såg honom på två ställen under loppets gång. Man står jätte länge och stirrar efter honom och sedan när han väl kommer så försvinner han snabbt igen och man hinner bara ta kanske fyra bilder varav på varje bild är det någon som skymmer.. nog blir man irriterad. Men det var en härlig dag iaf och kommer visa fler bilder framöver så håll ut!

Movies in minutes

Tycker alla "Movies in minutes" är riktigt roliga. Har man inte sett filmerna så kanske man inte alltid fattar skämten men ändå! Värt att kolla på. Kan tipsa er youtube-nördar (som jag) att checka dessa användare: Kevjumba, NigaHiga och PrankVsPrank. Mina favoriter just nu. (:

Nelly.com

Funderar på att klicka hem lite nya kläder(?) Bland annat en kofta, som jag beh;ver och kanske en playsuit, eftersom jag alltid velat ha en. Ska ocks[ kolla om jag hittar bikini.. men tycker inte det e det roligaste att kolla efter precis.. WISH ME GOOD LUCK!

Diary

Ligger här och läser ur min gamla dagbok. Fy F A N vilket liv man har haft alltså. Finns otroligt mycket som jag bara vill ta tillbaka eller ändra.. Vet inte om jag i huvudtaget borde skriva om det här, kommer säkert få folk som överreagerar men.. Vilken tönt jag ÄR! Lågstadiet = För feg för att vara mig själv. Högstadiet = Desperat efter vänner, hade "dött" om jag gick en dag ensam.. Tjafs i skolan varje dag.
Det får en äna att fundera på var man är någonstans nu, vem man är!? ...


Göteborgs varvet

Just nu sitter jag i en bil påväg till slottsskogen, brorsan ska springa Göteborgs varvet. Själv har jag äna gett upp vad det gäller att springa det..


Jensen's


"Namnlös"

Detta är arbetet som jag och Lina hade redovisning på idag, det gick väl okej. ;)
Finns 8 fler liknanade bilder. Haha, lite udda så men det var väl en ganska OKEJ projekt. Kul att göra..

Shopping på nätet

Om ni vet någon bra/intressant/inspirarande shopping-sida så säg till! För mig finns bara de vanligaste.. som Gina och Nelly.. Men hade velat haft fler sidor att välja mellan. Så snälla ge mig lite tips på vad just du kollar för sidor när du köper kläder ifrån nätet!

Nice work

Rätt så tufft blev det väl ändå? Detta är alltså Nicklas sista projektarbet innan han tar studenten.

Teen wolf säsong 2

Något att se fram emot! Hadde äna glömt bort denna serien, får nog kolla om säsong 1 för att hänga med. Men minns att jag diggade den så det är nog värt det! (Y) Kul när man för en gång skull har en massa serier att följa och titta ikapp, nu är jag till exempel på säsong 3 av 90210. Har äna blivit besatt av den serien, när jag skulle skriva 20 förut så fortsatte jag och skrev 90210 istället.. Haha WEIRD!

En paus i pluggandet

Haha, lycklig tjej här! Vi har tydligen mediaprov imorgon! X'D Kul att man stressar upp sig i onödan. Men jag har fortfarande mycket att göra, ska göra en presentation som varar under 3-4 minuter om en bok på engelska. Eftersom jag är sämst på att prata inför folk i allmänhet kommer jag total suga vad det gäller att hålla tal på engelska. Kommer antagligen ha en halv minuts paus mitt i allt där jag funderar på vad jag ska säga.. standard!
Anyway.. just nu tar jag en paus från allt och kollar ett avsnitt 90210.
Snart ska jag börja laga man, korv och pommes. Resten av familjen har redan käkat så får göra mig en egen måltid idag. Haha, kanske inte bästa valet med tanke på att vi åt på Mcdonalds vid lunch.. ooops.

Bath

Har precis kommit ur badet, sitter och läser på inför mediaprovet vi har imorgon (vilket jag helt hade glömt!!) Har innan tagit en runda på ca. 2 km, det var riktigt skönt! För en gång skull mådde jag riktigt bra efter en joggingtur, bästa känslan ever! Kanske är det för att jag inte pressade mig själv lika mycket och tog en lite kortare runda(?)


Druvor

Igår tog vindruvorna slut, mamma och pappa hade tagit ett glas vin och Nicklas hade en kompis på besök. Eftersom jag är helt och hållet beroende av vindruvor just nu så var jag bara tvungen att få tag på det på något sett. Det slutade alltså med att jag cyklade till tempo i Kareby och köpte två lådor. 14,90:- /st värt!


To lift heavy things


you said WHAT!?

Slängen in en oredigerad men härlig bild innan jag lägger mig till sängs. Nu blir det att somna till ett avsnitt av 90210. NI FÅR HA DE' GÖTT! Godnatt.

Friskis och Svettis

Idag har man testat på 'gympa' med mamma, eller 'tantgympa' som Matilda brukar säga. ;) Efter många om och men fick hon tillslut med mig, det var jobbigare än jag trodde. Inte lika kul som innebandy men så länge jag rör mig och blir svettig är jag nöjd! Blir äna tröttsamt med dessa enformiga joggingturer hela tiden. Men det var som sagt okej.


Sometimes freedom all you want

GRYMT BRA VÄDER har det varit idag. Eller aoo.. bra och bra, VARMT iaf! Efter engelska-nationella som vi hade på morgonen så hade vi medialektion och idag var uppdraget att fota Kungälv ur olika perspektiv. Vilket var rätt så awesome med tanke på det härliga vädret. Detta ska vi redovisa sedan, jag och Lina kom på en rolig grej.. Tänker dock inte avslöja det utan ni kan få se bilderna nästa vecka när det är klart.

Att baka en simpel kaka

Så här glad blev jag när jag för en gång skull lyckades baka utan att något gick snett. Eller okej, mamma klagade på att själva "toppingen" blev stabbigare än vanligt men skit samma. *HappyFace* Nu blir nog klasskamraterna glada imorgon.

Grön sallad var det..


En god sallad tillför mycket. Nog för att grillat kött är gott i alla lägen men sen finns det ju dom dagarna då man grillat allt för många dagar i rad och man hellre mumsar i sig något annat. Det är då salladen kommer in! En sådan här sallad med avokado, fetaost, morot.. ja allt, blir ju praktiskt taget som en egen liten måltid. Gott!

Filmtajm


Awesome weekend

Har tillbringat två nätter hos Julia nu. Vi har för det mesta kollat på 90210 och latat oss men så igår gav vi oss ut på en random cykeltur, det var meningen att vi skulle överraska folk men det var ju ingen hemma.. :/
Imorse cyklade jag hem tidigt eftersom jag har svin ont i magen, nu sitter jag här, dricker te och bloggar. Väntar på att "popcornkudden" ska bli varm (ni vet en sån påse man lägger på magen(?) vet inte vad det heter.)


RSS 2.0