Brände mig! :o

Jag brände mig på ugnen.. :(
Skulle göra "vaniljknytar" och så när jag skulle ta ut dom så brände jag mig på plåten, klantigt!
Först gjorde det svin ont, sen inget och nu svin ont igen.

Sen vill jag säga att jag stör mig jätte mkt på att min bror, Nicklas säger "LOL" hela jävla tiden! Det fick mig till och med att svära.. :o Sen vet han att jag stör mig på det och just därför säger han det bara ännu mer -.- Störande unge!

Fortsättningen..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Han tittade tillbaka på henne, plötsligt han en bekymmerfylld blick. Hans panna var smått rynkad, hans ögon var en aning förtvivlade och hans andning hade ändrat rytm. "Vad är det?" Frågade hon och satte sig motvilligt upp. Hon hann inte få något svar.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
KRAM//TessanK

Skyltsöndag

Igår spelade jag först innebandy match. Vi vann med 2-1!
Sen åkte jag hem till Julia där kollade jag, hon, Amanda, Louise och Josefin på film. Vi spelade även spel och lite annat skojsigt! När de andra hade somnat så nördade jag och Julia OTH, hehe! :'D Till kl. 5 på natten >.<

Idag var det skyltsöndag och vi skulle ner till kungälv och sälja lite kort, kransar och bakverk som vi gjort med klassen. Det var svin kallt! :o
Men jaaoo.. här kommer en random bild från i somras -->


Skrev lite på min "bok" igår.. om ni nu orkar läsa så kommer det en liten snutt här..
-------------------------------------------------
Det värsta som finns. Hon slöt sakta men säkert ihop ögonen, hon visste att hon var i säkerhet. Inget spelade någon roll längre, han var hennes. Hon öppnade snabbt ögonen, lite halft panikslaget, hon ville vara säker på att han fanns kvar där bredvid henne. Det gjorde han. Hon hittade upp från hans nakna bröstkorg som hon för tillfället kallade kudde, rakt in i hans djupt mörkbruna ögon. Var detta en dröm? Kanske, men isåfall ville hon inte vakna upp, inte just nu, aldrig. Han tittade tillbaka på henne, plötsligt...
-------------------------------------------------
Kommer kanske skriva fortsättningen i nästa inlägg(?) Om jag orkar (A) Tills dess... får ni gå nyfikna!
KRAM//TessanK


OTH

Japp, då var det dags för mig att visa min nördighet till One Tree Hill! Om man nu kan uttrycka det så(?)

Är nu inne på säsong 5. Har kollat klart på hela säsong 42 veckor. Och om man räknar med att jag måste vänta 52(?)minuter efter att ha kollat 75(?)minuter så har jag...officielt blivit en OTH-nörd! :'D *
STOLT!*
Men.. eftersom jag redan sett säsong 5 och 6 hemma hos
Julia så tror jag att jag ska låna dom av henne. Ta en helg (då Julia gärna får vara med.. och någon mer kanske?!) och nörda genom de säsongerna snabbt. Sen kan jag fortsätta med "det som inte blivit sett av Therese Kristina Karlsson ännu.." .
Det kommer bli nice! (Y)
KRAM//TessanK

Филми!

Nu har jag några AWSOME filmtips till er! X'D

Först vill jag tacka Emma för att jag fick "Pojken i randig pyjamas" av henne! :D Den var verkligen jätte bra, väldigt sorglig dock. Filmen ger dig en överblick på hur Judarna blev behandlade under "Hitlers storhet".  
Så jag tipsar alla er där ute att checka den!


Sen så vet ni säkert att jag har praoat på Hemmakväll denna veckan och jag har fått hyra gratis film! :D Som ni vet är jag en film-nörd så det passade mig alldeles ypperligt! (:
Dessa 2 var de bästa av de 5 filmerna jag sett denna veckan..

Case 39
Skräckis.. självklart måste jag passa på att se ännu en skräckis.. trots att jag har mer är 24 olika här hemma!
Den är iaf väldigt bra.
Hatar hon "Bridget Jones" !!! (Haha, det är bara för hennes roll i Bridget Jones asså..) Men i denna filmen var hon helt okej. (Y)


The Runaways
Den handlar om bandet "The runaways" .. Den är helt klart värd att se! Den lockade mig genom att det var Kristen och Dakota som hade huvudrollerna. Dom är nice! (Y)

KRAM//TessanK

R.I.P

Hela veckan har varit.. KASS! -.-
Hatar denna veckan! Nästa vecka är det prao.. om jag VILL INTE praoa på hemmakväll.. :(

I tisdags dog våran klassföreståndare och biologilärare Christina Groby i canser! :'( En av de b
ästa lärarna jag haft!
I onsdags blev farmor tvungen att avliva sin katt Signe eftersom hon hade varit väldigt aggressiv och började bli gammal..
Och så idag... dog en av mina kaniner (Nelly), den tamaste av dom. Jag märkte igår att det såg ut som hon frös så jag ringde mamma och grät eftersom det inte var någon hemma. Jag bestämde mig för att vänta till nästa dag, sen skulle vi åka till vetrinären och kolla upp det. MEN så dog hon under natten!

Sen har jag inte kunnat ringa
Nina för jag trodde hon hade gjort sig av med sin mobil av någon anledning.. men det hade hon inte, hon hade bara inga pengar!  -.-'

Hatar det här!!!! Sen kan jag inte träna imorgon eftersom jag ska praoa ända till kl. 5..
KRAM//TessanK

Partytime!

Efter skolan körde mamma ner mig och Julia till Maxi. Vi skulle handla till vårat "kalas" som vi ska ha ikväll. Det blev lite mer än vad vi först trodde, hehe... :)
Det började med att
jag satt i kundvagnen och plockade allt jag kom åt.. + att Julia försökte komma ihåg det NÖDVÄNDIGA! Tänker inte berätta vad det gick på.. det är något mellan mig, Julia och våra föräldrar. >.<

När vi kom hem till Julia började vi göra iordning tacosen och hällde upp allt
godis o annat i skålar. MUMS!
Snart kommer de andra.. Matilda, Elin, Emma, Jossan, Louise och Amanda.

Just nu lyssnar vi på;


KRAM//TessanK


Jag+Julia=ÄckligKladdkaka

Okej.. nu var det så att igår så åkte jag och Julia ner till kungälv, köpte Ben&Jerrys. Vi kom på bästa idén på hur vi skulle cykla. Julia, som satt på paket-hållaren skulle trampa och så skulle jag sitta där fram och styra. Det funkade asbra! :'D Haha, det var massa som skrattade åt oss. Några tutade så vi var på väg att ramla. Men iaf..
När vi kom tillbaka hem till Julia så kom vi på att vi skulle baka till idag (Föräldrakväll). Så det gjorde vi. Vi bakade kladdkaka, den blev jätteäcklig.. och platt!
Haha.. här kommer en fin bild på den;

Jag råkade hälla i för mkt salt så.. den smakar salt.. -.-'

VIKTIGT
Idag kom vi till skolan och man kände att det var en dålig stämning. Sen kom rektorn, Peo och Maria och de berättade en hemsk sak. Våran biologi-lärare och klassföreståndare har dött!
Dagen har gått jätte segt och vi bestämde oss för att ställa in föräldrakvällen. För att göra det lite lättare så följde jag med Julia hem och nu ska vi snart cykla ner till kungälv. (På våran grymma cykeltecknik!)

Det får vara allt. Svårt att förklara hur jobbig dagen har varit, men hoppas ni förstår.
KRAM//TessanK

RSS 2.0