Bad lip reading


Sälen - Lindvallen

Igår kom vi hem. Eftersom vi stannade hos både morfar och mormor så var vi hemma först vid 8 på kvällen.. Har blivit sjuk, som alltid efter jul. Nu har jag tre år i rad blivit sjuk dagen efter själva julafton, great. Nu har jag "bara" ont i halsen, har feber, huvudvärk och är förkyld men det är bättre än det året hela familjen blev magsjuka.
 
Hade i vilket fall inga julklappar med oss upp så idag blir det en liten julklappsutdelning här hemma. Farmor kommer också över och vi ska käka go mat, mysigt. :)

Firar jul i sälen

Efter att jag hoppat in i duschen, käkat frukost och packat det sista så åker jag till sälen i en vecka! Skidor är det bästa som finns och jag kommer ha grymt kul. Hehe nu menade jag inte att läska er, men bye bye!

GUBBEN

Förra veckan blev vi klara med mediaarbetet som vi hållt på med i några veckor nu. Uppgiften gich ut på att man skulle sätta in sitt ansikte på en filmkaraktär och man var även tvungen att ha med 5 personliga saker. Samt när man skivit ut den och klippt ut var det 5 olika föremål på gubben som skulle vara i 3D. Jag valde att vara Umbridge, den rosa tanten i Harry Potter.
 
Mina personliga saker: Mystofflorna, Mira, halsbandet, "the mockingjay pin" och biljetten som ser ut att gå till perong nio trekvart men i själva verket är en biljett till hungerspelen, busigt.
Mina 3D-effekter: Tofflorna, Mira är bakom men huvudet som hamnar framför är i 3D, armen med biljetten, halsbandet och broschen. 3D grejerna syns inte på denna bilden eftersom detta är innan jag skrev ut den, you know.

Fixar och trixar med bloggdesignen

Har precis laddat ner ett par nya textstilar och mönster till photoshop. Tänkte se om jag kan fixa en jul-header, har ju trots allt inte bytt den på flera år nu! Håller just nu på att leka lite med headern, vi får hålla tummarna på att det blir något jag vågar visa upp.
Ni kan redan nu se att bakrunden blivit lite mer "julig".

"Det är en boll!"


elfte december

 Jag vet att jag inte bloggat speciellt aktivt, har inget roligt att skriva om och har inte riktigt haft tid att göra något kreativt heller. Har en massa nu innan jullovet. Ni vet, alla lärare tänker likadant och lägger alla prov/läxor sista och näst sista veckan. Imorgon har vi idrottsprov så sitter just nu och övar inför det.
 
Har varit och hyrt/bokat skidor idag, vi ska nämligen åka till sälen över jul! Ska bli grymt kul!

Once upon a time

Sitter just nu i ett rum med mysbelysning och doftljus. Tittar på once upon a time och dricker varm choklad, ibland har man det för bra alltså!

Sommaren 2012


Julen 2011

Idag är det första december och det firar jag med ett gäng bilder tagna på julafton förra året. Dessutom är det vitt ute och julstjärnan är tänd.

The hobbit parody by the hillywood show


RSS 2.0