Body Shop - 24 days of joy

När jag fyllde år fick jag denna bad boy. En adventskalender från The Body Shop. Den har stått i mitt rum och bara retat mig i en hel månad nu. Imorgon är 1 december vilket betyder att jag får öppna första luckan. Jag tänkte att jag varje dag skulle visa vad som fanns bakom luckan. Hade ni velat det? Eller skiter ni i't?

Percy Jackson: Sea of monsters

Percy Jackson sea of monsters är del 2 i en bokserie. Alltså finns det en första film Percy Jackson and the lightning thief. Filmen är aningen töntig, den är förmodligen ämnad för en yngre publik. Men Jag gillade första filmen och har länge väntat på att tvåan ska komma ut.
I liked it med andra ord.
 
Kort sammanfattning: Percy är en halvgud, han är son till Poseidon. Alla halvgudar är samlande på "camp half blood" där de tränar sig för att bli hjältar, I guess. Trädet som skyddar lägret från alla onda varelser börjar att tina bort. Percy och hans vänner måste hitta en speciell "filt" som kan läka allt och alla. Filten är gömt i The sea of monsters. Men det finns förstås onda halvgudar och dem stöter på en massa hinder.
 
Jag tyckte filmen var bra. Delvis för att Logan Lerman har huvudrollen. Det är kanske en av de sämre filmerna jag sett honom i men tyckte ändå den var underhållande. Sen gillar jag ju fantasy-overkligt-magi-grejs så det beror på vad man tycker om. Några scener påminner mig om Harry Potter faktiskt. Anyways, en sevärdig film helt klart!
 
Här kan ni se TRAILERN, IMDB, STREAM

I have a thing for black and white photos


Jag är kass på att komma på rubriker

Fick finbesök i trädgården för ett tag sedan. En älgfamilj.

Catching fire

Självklart ska jag skriva mina åsikter om filmen Catching fire. Såg filmen i måndags/igår tillsammans med Sandra i närmaste biosalong. Vi hade egentligen tänkt se den på VIP i helgen men så blev det massa julbak osv så neje. Ville se den NU!
 
Trots att jag är en stort Hungerspels fan så hade jag inga speciella krav. Det enda jag ville var att den skulle vara bättre än första filmen, eftersom den enligt mig inte var alls bra. Kan inte förklara varför jag tycker så, massa småsaker jag stör mig på. Men tillbaka till the numero dos. JAG GILLAR DEN. Blev gråtfärdig vid flera tillfällen, vilket för mig är en big deal när jag sitter i en biosalong. Det fanns också humor. Kunde inte få nog av Johanna Mason/Jena Malon. Visste finns det scener jag saknar från boken men det går inte att undvika.
 
Filmen är 2,5 timmar vilken är väldigt långt. Speciellt en måndag kväll, haha. Men tycker jag en film är bra så har jag inget emot att den är lång. Som ni säkert vet kan jag sitta hela dagar och kolla på film, nemas problemas. Under hela filmen var jag taggad på vad som skulle hända, vilka scener dem skulle ta med, förväntasfull för att se hur dem filmat vissa händelser osv. Och jag kan inte säga annat än att jag är nöjd. Riktigt nöjd
 
Här kan ni se TRAILERN, IMDB

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.

 

Hot chocolate is the shit

 

Right now, in this moment

Älskar lukten av färg, när händerna ser ut som regnbågar och hur man ser något helt nytt skapas.

Hade en tavla i mitt rum som jag inte gillade. Bestämde mig för att måla över den och göra något helt nytt. Kan inte avslöja riktig än vad det ska bli för något utan stay tuned.

Olika nyanser av grå

 
Hittade bilder som jag och Sandra tog under första året på gymnasiet. Vet inte vem som har knäppt vad men cred till Sandra. Fick lust att göra en dramatisk redigering i svartvit och blev väldigt inspirerar att fota stadsmiljö igen. Har inte haft en kamera i min hand på flera månader nu..

Fit for fight

Jepp, det är ett sånt där inlägg.
Nu har jag snackar ihop mig med Nina och vi har kommit överens om en slags utmaning som ska hålla på fram till studenten. Jag är medveten om att vi haft olika träningsscheman och olika listor och tävlingar innan och oftast har det hållt på en vecka eller två, sedan har vi tröttnat. Men detta är något jag verkligen vill göra. Har börjat smått och sprungit på egen hand nu i veckan men allt blir mycket roligare när man är flera.
 
Jo, det vi tänkte var att vi varannan gång utmanar varandra. En utmaning kan vara allt ifrån en morgonpromenad till en konditionsutmaning som håller på en hel vecka. Om bara den ena personen gör utmaningen så får den på något sätt poäng för det. Vi har inte riktigt pratat ihop oss och bestämt allt men i slutändan är det alltså en som vinner. Så då kommer tävlingsmänniskan i mig fram. Vad utmaningen än är så måste jag göra den, jag kan ju inte förlora mot min kusin pff..!
 
Anyways.. i vanliga fall gillar jag inte dessa "träningsinlägg." Jag har själv skrivit många sånna här men har blivit väldigt less på att alla verkar så hurtiga på sina bloggar hela tiden. Därför tänker jag inte göra stora blogginlägg om dessa "utmaningar" utan om ni vill ha en uppdatering kan jag skriva om det lite då och då.
/ Kram så länge! 

Portkod 1321

Såg denna serien när jag kom hem från Ullared igår. Det är en miniserie på 10 avsnitt som finns att se på svt.se. Tyckte den var bra och om inte annat underhållande. Brukar inte gilla svenska skådisar eftersom det ofta blir väldigt överdrivet och awkward (denna serien är inget undantag) men den är mysig på något vis. Killen från Rosa-filmerna är med också, blev chockad när jag såg honom.
 
Kort handling: Huvudkaraktärerna är två 16-åriga tjejer. Deras föräldrar börjar dejta varandra. Tjejerna är varandras motsatser. Föräldrarna åker iväg och dem blir tvugna att bo ihop ett tag. Den ena tjejen som är väldigt blyg dras in i en helt ny värld när dom umgås, träffar killar för första gången, dricker, röker. Ja ni vet, är kass på att förklara.
 
En ny säsong ska komma ut 2014 så hoppas jag kommer ihåg den tills dess. Därför är det + i kanten att jag skriver om den här för då kanske jag blir påmind i framtiden och yes. Nu ska jag fortsätta plugga englekska.
Serien får 5/5.. skumtomtar.

Ullared

Idag blev det en länge planerad road trip till Ullared!
Letade mest efter julklappar men hittade förstås lite smått och gott till mig själv också.
Bl.a Två tröjor och sakerna på bilden ovan. Är smått förälskad i doftljud ska ni veta! Den bruna luktar jul och mys och GOTT. Yum! Blir sjukt taggad på mys-december när jag känner doften.
 
Anyways.. det här blev ett litet tråkigt inlägg. Lovade min kära kusin att blogga så mobilbilder och babbel. Är som ni märker inte lika inspirerad att blogg som jag var förr. Ska försöka fixa mig en ny design och rensa lite. Headern jag har nu gjorde jag i.. 8:an? Har bara bytt ut bilden till vänster som är från första året på gymnasiet. Galet gammal design med andra ord! Godnatt vänner!

Multitasker

Mina fötter luktar gudomligt just nu. I'm just saying.
Har precis legat en timma i badet. Hela jag är mjuk och skrynklig och nu smörjer jag in mina fötter samtidigt som jag kollar på film. En multitasker helt enkelt. Jag har tappat det här med att blogga helt. Jag har glömt hur man gör. Kanske blir mer inspirerar när jag tagit nya bilder osv.
Kram & godnatt så länge.

Sa du hobbit?

Jag tror jag blivit hobbit-sjuk. 
Tagga Hobbit del 2 som kommer ut snart! Weeeeiiieeh! :'D
 

RSS 2.0