Bibblan

Hellu! Just nu sitter jag i biblioteket och väntar på att min bror ska hämta mig. (:

Saknar min goa kusin! Kommer förhoppningsvis träffa henne någon helg SNART! :'D


Teen Wolf

En tv-serie som är värd att kolla på! Har nördat denna nu de två senaste dagarna så tänkte ta och se sista avsnittet nu. Den är nice! (Y)
Något att se fram emot är när säsong 2 kommer ut, ska hålla utkik! :}


Tips: Det finns att se gratis serier på: http://watchseries.eu/ 


Idol 2011

Själv håller jag på Molly i idol! Vem håller ni på?


Filmhörnan

Då har man äntligen fått upp filmerna :') Dessutom i bokstavsordning, är jag inte grym!? ^^
En före och efter bild:

Nu ser ni ju färgen på mina väggar med (A) Mehehehe.. erkänn coolt!? ._.
Som ni ser fyller inte mina filmer upp alla hyllorna, bara hälften. Men det är ju det som är menigen, jag måste ju få plats om jag ska köpa fler! (: Sedan till vänster så ska vi hänga upp fler hyllor, där ja jag ställa filmerna med framsidan utåt (om ni tänker er som i en videobutik.) Det är svårt att förklara men det kommer nog en bild när det är klart sedan.

P.s - Lägg märke till ändringen i kategorierna. Nu finns det en helt ny "spalt" med bara film kategorier. (:

Veckans blogg - v.39

La precis märke till att Sandra har börjat blogga igen! Vilket är awesome! (Y) Och för det så tänkte jag "belöna" henne genom att låta henne bli denna veckans blogg! :'D
Hennes blogg heter:
http://xfotosx.blogg.se/

besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök besök

Adele - Someone Like You


Denna låten håller Nicklas på att lyssna sönder just nu! Blev väldigt förvånad eftersom han vanligtvis brukar lyssna på techno.. :} Men den är grym!!

Presentation av en kompis

Nu är bilderna jag tatt på Lina färdiga. Eller inte helt.. men tycker ändå ni ska få se dem ;)
Det vi har gjort är:
- Beskärt bilderna
- Ändrat till svartvitt via övertoningskartan
- Förbättrat exponeringen
- Gjort en vinjettering (ramat in bilden)


Haha, Daniel kände att han var tvungen att skriva p12, väldigt hemskt!

Jupp, det var dem. Dessa tre bilderna ska spegla något som har med Lina att göra. (Hennes intressen)
Kan ni gissa vad bilderna föreställer? :}


Fotografering

Urk! Idag ska vi tydligen ta skolfoto. :'o
Kul att jag är förberedd! Har inte precis de kläderna jag hade velat. MenMen.. man kan inte bli snyggare än vad man är.

Haha, fick tid över på media lektionen. ;)

Ben & Jerry's


Wow, två "moments" på en och samma dag.. rekord! :']

Right now..


Den hemsliga ingrediensen är liiite oregeno. :)
(För er som inte vet, jag misskrukar oregano.. men det är ju gott till allt!)

Pretty Little Liars

Jag och Emma var hos Julia igår. Och plötsligt har jag blivit beroende av serien "pretty little liars". Som om jag inte var tillräckligt beroende av tv-serier.. thanks a lot!! :'o


Turkiet

Jaha.. då har mina päron åkt till Turkiet. Men tror dock att de glömde något.. mig och Nicklas!? MenMen.. får hoppas att de kommer hem med något sorts "förlåt".. Okey skämta bara. Det är kul för dem! (Y)

Här är en som kommer sakna dem iaf!

Lost - säsong 3

Då har man varit och köpt ännu en säsong av Lost. Jag och Nicklas tog en tur till mediamarkt.


Besök
Tyvärr är det en gräsklippare ivägen.. MenMen.. :]


All done

Har gjort klar kategorierna nu. Orkade inte fixa mellanrummet mellan "överskriften" och länkarna.. men skit samma. Nu får det se ut så här ett tag (:

- Random bild ifrån skoldatorn -

Disney klassiker

Håller just nu på att fixa nya kategorier och medans jag gör detta lyssnar jag på härliga disney låtar! (Y)
Björn bröder
- Jag är på väg

Anastasia - December

Lejonkungen - Snart är det jag som är kung

Vet att anastasia inte är disney men ändå! :')
Tycker låterna är bättre på
svenska eftersom det är så jag kommer ihåg dem, tittade ju alltid med svenskt tal när man var mindre. ;)

Dålig uppdatering

Ledsen för att jag inte uppdaterat bloggen speciellt bra det senaste. Har inget att skriva om.. :/ + att idag har jag haft huvudvärk och somnade direkt när jag kom hem efter skolan. Vilket suger för nu kommer jag inte kunna sova på hela natten -.-'
Men.. nog om mitt klagande. Nu ska jag iaf försöka sova! :')
Godnatt! ._.

Veckans blogg - v.38

Fotobloggen som ägs av Fanny - http://fannyysphoto.blogg.se/ !!
Blir inspirerad av hennes blogg och det var därifrån jag fick tipset om kategorierna. (Som jag ännu inte fixat, fy skäms på mig!) Men som sagt, det är en fotoblogg och hon är otroligt duktig på att fota.
En till grej som är lite kul är att Fanny går media linjen, precis som jag och det är kul att läsa om vad dem gör i skolan. (:

Stockholm boogie

Filmen vi såg idag hette Stockholm boogie. Tobbe, i Eva och Adam hade huvudrollen! X'D

Den var riktigt bra! Förutom att "den galne flickvännen" hette Terese eller Terrores som hon kallades. Vilket jag självklart kommer bli kallad en hel del nu. Menmen, den var som sagt kul! :'D

Chill-dag!

Idag har vi friluftsdag med klassen. Hade egentligen tänk åka och bowla men så var det fullbokat så nu ska vi se film och käka godis istället. :') Just det, börjar inte förrän 9.30 .. hihihi, där blir ni allt avundsjuka, right? :}

En bild ifrån klassresan i 9:an.. :P

I skolan

Tjeeenare! Sitter just nu med Sandra och Lina i skolan. Vi har håltimma och börjar inte svenska lektionen förren halv 3. Har precis kommit ifrån donken där vi käkade varsin paj.. (A) Hehehehe!
Har egentligen inget speciellt att berätta så bjuder på en bild som jag har på denna datorn. På Lina! :')

Vi har inte redigarat bilderna ännu utan detta var någon snabb redigering jag gjorde själv. (A)


I am legend

Har inte orkar fixa kategorierna idag heller. Har varit en seg dag..
Men för er som fortfarnade är uppe.. I am legend på tv nu! Kanal 3! ;)

Get rich or die trying

Har ni inget att göra så kan jag tipsa om en film som går på 4:an just nu!
Den heter "Get rich or die trying".
50 cent (L)

Kategorierna

Håller på att fixa med mina kategorier, som ni ser så är det helt katastrof just nu, men snart så.. Tänkte fixa resten imorgon, för måste göra en massa nya kategorier och placera alla äldre inlägg i rätt..
Måste tacka Fanny ägaren på bloggen
http://fannyysphoto.blogg.se/ som hjälpte mig med att dela in kategorierna i.. kategorier. ;)
Tyvärr är jag ganska
trög för får inte till det iaf, typ att det är extra stort mellanrum mellan överskriften och kategorierna under + att allt är understruket, as jobbigt! Orkar inte mer just nu.. See ya'll! :'D

Awsomness..!

Okey, vette sjutton om det finns något ord som heter så(?) Menmen..
Ikväll ska jag som sagt se film, käka godis och mysa i soffan. Men innan dess ska vi på öppethus hos grannarna. Har inte bestämt mig för om jag vill gå eller inte.. jag får se. (A)
Filmerna jag hyrde igår heter: Fast and Furious 5 (som jag såg igår), Trust_ och The roommate. (Hehe, The rommate hyrde jag eftersom min kompis, Julia tipsade om den på sin blogg. Och handlingen verkade bra.)


Movies! *Happyface!*

Har varit och hyrt film! ;)
Ska nämligen vara ensam hemma imorgon när resten av familjen åker på 40 års fest. Hehe, ja jag var också bjuden men njaa stannar hellre hemma. Så har som sagt hyrt 3 filmer tills imorgon. Ska se en ikväll (fast and furious 5).

Dagens outfit


Internet - äntligen!

Idag så fungerade vårt skol-internet! Äntligen! Det har inte funkat innan eftersom dem som fixar det hade fått fel "data koder".. aja, men det viktigaste är att det funkar nu. Har även fått nya inloggningsuppgifter på fronter, awsome! (Y) Allt är fixat och klart.. :]

Efter skolan idag följde jag med Sandra hem, hennes mamma fyller nämligen år och därför var min mamma där på fika. Så åkte jag med mamma hem sedan så slapp jag gå. (A) Träffade även Elise (stavning?)
hunden som dem passar. Dem ska kanske köpa hund så nu har dem en på "test".. Det är en super duper söt dalmatin valp. :}

Jag är verkligen jätte
ledsen över att min blogg blivit så tråååkig! Jag bloggar inte mycket om film längre och inte heller har jag några bilder, inläggen är huuuur långa som helst.. (Oj lite hård kritik mot mig själv kanske?) Men seriöst min blogg suger just nu. :( Fy mig!
Ska se till att fota lite nya bilder idag. Håll ut! (:

Rolla

Nu är det så att jag har börjat rolla igen. Det var ett bra tag sedan jag rollade men så igår kväll kom inspirationen tillbaka. Det kom ett mejl till min hotmail där dem frågade om dem fick "intervjua" mig eftersom jag varit medlem på en sida som heter www.rolla.se , har inte svarat på mejlet och det tänker jag inte göra heller. Men blev påmind om hur kul jag tyckte det var att rolla så nu är jag igång igen! (:

För er som inte vet var "rolla" är för något så ska jag nu försöka förklara det. Hmm.. svårt. Man kan vara flera stycken men jag föredrar att rolla "tvåmanna roll" som det heter. Alltså att man bara är 2st. Först kommer man på en snabb "story"/händelse
tillsammans. Efter det gör man varsin karaktär som man sedan "spelar" i rollet. När alla är klara med sina karaktärer det är då man vässar fantasin. En person börjar att skriva ett "inlägg" som det heter, det inlägget handlar om vad hennes karaktär gör/känner/funderar på... just nu. Sen bygger näste person på med och beskriver vad dens karaktär är och gör, oftast fyller man på och utvecklar det som den innan har skrivit fast att man beskriver hur ens egna karaktär reagerar på händelsen.
Gaaash! Det är
jätte svårt att förklara.. Men det ska iaf resultera i en slags berättelse som man har skrivit tillsammans. Det är kul eftersom man får en "puff" av den andre som rollar och den ger en nya idéer, till skillnad om man hade skrivit en berättelse helt själv.

-Tänkte att jag kunde bjuda på en bild efter all den långa texten-

Go-fika! :'D

Nu har jag och sandra bakat negerbollar och sockerkaka inför morgondagen. det är nämligen så att vi varje vecka fikar på media laktionen. tror vi har 5 timmar media imorgon och därför tar vi en fikapaus mitt i allt. (Y) Awsome, heller hur? Men nu har vi iaf gjort det.. väntar på att ugnen ska bli varm så vi kan slänga in sockerkakan.

En bild från när vi bakade tunnbröd


24 films..

Jag gav upp..! Det blir att välja en skräckfilm jag kan se på rummet istället..

Seeeega tv....

Sitter här på golvet och trycker på en rött-lysande knapp. På-Av-På-Av. Ska det behöva ta en hel dag för att få igång tv:n!? -.-' Våran tv är nämligen trasig på något sett så man måste trycka på och av den flera gånger innan den startar. Ska jag skita i idol/robinson/fångarna på fortet idag eller är det värt..(?)

Vädret (N)

Man bli ju depp bara genom att titta ut genom fönstret. Idag har det varit en seg dag. En media lektion på 2 timmar. Visst är det kul att lära sig mer om photoshop men jobbigt när alla inte alltid hänger med och man får vänta en hel del. Eller när man själv inte fattar och måste fråga den som sitter bredvid. Jaja.
När man ska hem så bli dungsur eftersom regnet bara ÖSER ner.
Att man har paraply hjälper ju ingenting.

Random bild..

Ikea/Jysk/Chilli/gallerix

Idag åkte jag och mamma och kollade på ny säng te rummet. Har säkert berättat det men nu är ju väggarna målade och det är dags att börja inreda. Hyllorna ska min kära pappa snickra ihop själv sen ska vi köpa ny säng, spegel osv.. :] KulKul!
Dagens inköp:

- Sängkläder från ikea -

- Fotoram från ikea -

- "Sängkappa" från jysk -

- Fotogrejs från Gallerix -

- Hemlig bok med London tema från Chilli -


Gavin DeGraw - I don't want to be

One Tree Hill introt (Y)
 

Ändrade planer

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.
Matilda och Lina ville käka i skolan eftersom det för ovanlighetens skull var god mat. Så det blev bara jag och Sandra som gick till Tai Lee. Men det visade sig att vi inte blev så ensamma trots allt eftersom Richard, Emil, Daniel och Markus också skulle äta där. (:
Och mitt i allt så ringer Matilda och berättar att våran svenskalärare är sjuk. Shooohoo! En lektion på hela dagen. (Y)

Morsning!

Här sitter jag och väntar på min bror som ska köra mig te skolan. (A)
Idag händer väl inget speciellt. Nu första lektionen har vi media med Elin, med andra ord ska vi jobba med kameran. :') Sen har vi lunch och efter det har vi historia. Men vi har håltimma på historian så jag, Sandra, Matilda och Lina tänkte käka på thai/kina restaurangen precis bredvid skolan. Iaf, efter det blir det svenska. ^^

Tyler Ward - Paper Heart


..Mehehehehehe..


Links

Har precis fixat länkarna i menyn. Innan var det bara en länk som funkade sen var resten till bloggar som inte längre fanns osv. Haha, men nu är det fixat! La till efternamnen för att få en lite mer dramatisk effekt. Okej nää men det såg bättre ut. [:
http://tossan.blogg.se http://tossan.blogg.se http://tossan.blogg.se http://tossan.blogg.se 

The Sims Social

Känner mig som en riktig nörd nu men måste bara tipsa om "The Sims Social" på facebook. Som ni hör på namnet är det sims, fast på internet. Det är inte lika grymt som vanliga sims men ändå roligare eftersom man typ "tävlar" med sina vänner.
Om ni inte redan testat det så tycker jag verkligen att ni ska göra det!


Sjuk

Är ganska så säker på att jag blivit sjuk.. :(
Haha, näääe men jag har ont i halsen och är snuvig. Nu är det bara febern som saknas men den kommer väl ikväll..? :[
Nu ska jag koka mig lite te och mysa i soffan framför One Tree Hill. :}


Dagens Kludd..

Har köpt ett par tuschpennor som jag för första gången testade idag.
Resultatet ser ni här nedan. Det svåra är att hitta inspiration.


Birds

Det blev tyvärr inga bilder på Göteborg utan här kommer bilder på fåglarna vi stötte på istället. Ett par ofarliga duvor är okej. Men tre stora fiskmåsar är INTE OKEJ! Fy blää på fiskmåsar. Ni har säkert hört det men jag och Nina blev attackarade av måsar när vi var mindre. Urrk på dem! Så stOOra också! :oDen sista bilden är lite suddig men har zoomat in/beskärt. (A)

Ny dator

Det här blir första inlägget jag gör på min nya dator. Fick nämligen våra skol datorer igår.
Idag tog vi oss tid och installerade photoshop, Cs5.5. Har därför suttit här en stund och kikat vart grejerna finns.
Här kommer den första bilden jag redigerat i det nya photoshop:et. (:


Då var man hemma

Hade håltimma idag så började inte fören 12.05. Åkte te Sandra vid 10 och vi tänkte leta lite fakta till vår historie läxa. Men det slutade med att vi ladade ner skype på min dator. (A)
Någon av mina söta läsare som vill ge ut sin skype? (:
Iaf... sen åkte vi till skolan och hade engelska och matte. Efter det cyklade jag med Sandra te västragatan och köpte "kamelbollar" .. hehe, med andra ord tuggummi.
Och nu är jag hemme. Fast har vart hemme n bra stund nu menmen..
När jag kom hem määrkte jag att jag fått en infektion i min stortå. Inte kul! :(
Och nu om en stund ska jag testa på något kul. Är lite hemlighetsfull och berättar inte vad det är! (A) Men sen efter det åker jag kanske med och kollar när Nicklas spelar innebandy.

Ni kanske märker att jag skriver väldigt snabbt och slavigt men det är för att vi ska äta nu. Jag måste börja koka nudlar. ^^ Vi hörs!
Tyvärr ingen bild. Ska se till att fixa lite nya bilder snart! :]


Ligger på is

Ni kanske har märkt att mitt bloggande inte är på topp just nu.. Men har börjat gymnasiet. Sen håller vi på att göra om i mitt rum, vilket leder till att jag inte har internet på min egna dator. Och inte heller photoshop.
Men kan lova att det kommer lite fler bilder ifrån när jag och Nina var i Göteborg snart!
Märker också att mina besökare har minskat men antar att det hör till när man inte är lika aktiv. Men lovar att jag snart kommer igång igen. Imorgon får vi våra datorer ifrån skolan så.. kommer kunna använda den en del. (:

Min helg

I Lördags var jag och Nina barnvakter åt lilla Alva.
Vi träffades tidigt i Göteborg och åt frukost på ett café vars namn jag glömt av just nu.. Men det var iaf jätte mysigt. Sen tog vi bussen hem te Linda och där tog vi hand om Alva + hundarna medans Linda och Pontus var på bröllop. Det var mysigt och helt klart värt det! (Y)
Sen på söndagen åkte vi hem och väl hemma upptäckte jag hur trött jag egentligen var. Somnade ganska så direkt i soffan.


'Smultron soda'


Godaste drickan EVER! :')

Fredagens efterrätt!


I'm up next!

Idag fick Nicklas sitt efterlängtade körkort! (Y)
Så har vart ute och åkt lite
rally.. haha nä men vi var och köpte lådor till mitt "nya" rum. Eller mitt rum som ska få en total makeover! :] Just nu städar jag för fullt. Imorgon ska allt i rummet vara borta.
Men hade tänkt att det ska bli klart tills ikväll eftersom jag och Nicklas, efter maten ska åka och köpa "Lost säsong 2"! X'D

RSS 2.0