Bildbevis

En charmig bild på film-gänget, tagen från Sofias instagram. Detta var under inspelningen så därav kläderna ;)

Movie making

| Mitt arbete i bilden + från när vi var på fråga Olle |
 
Har innan varit väldigt skeptisk mot filmlektionerna. Läraren vet inte själv hur man använder redigeringsprogrammet och i början kom vi aldrig igång riktigt, satt mest och "planerade". Men när vi väl kom igång med filmandet och vi fick jobba på egen hand så var det riktigt kul. Håller nu på med en "friends film" och våran grupp är i princip klara. Lite segt att vi bara hunnit filma en film under hela denna tiden men nu är det iaf gjort, vilket är skönt! Det blir ju roliga minnen också, trots att man ser ut som en total idiot, sånt man får leva med.

Finare finns inte


Williams lista

Sitter i biblioteket och försöker titta på Williams lista. Sparade avsnittet igår eftersom jag visste att jag har en lång håltimma idag (nu). Men tråkigt nog funkar inte internet speciellt bra och det hackar som bara den. Jaja, livet suger, jag vet.

Paperweight - Joshua

"Dear John-låten" som gör att jag spolar tillbaka ett anatal gånger i filmen, hehe. Jätte fin!

Kamera minnen

Okej så istället för att deppa över att min kamera är total konstig just nu så tittade jag igenom de bilderna jag hade kvar i den. Får otroligt många minnen tillbaka och jag var tvungen att sätta på någon go låt så jag lättare kunde drömma mig bort.
 
Ovan har jag ett bra exempel på "typical Therese". Ni förstår jag har ingen objektiv förutom det man fick med (18-55mm) så ni kanske förstår att jag har lite svårt att fota föremål på långt håll. Så när vi var i äggdal i somras gick vi ner till stranden/klipporna och fick syn på ett gäng gäss. Försökte smyga mig fram och samtidigt höll dem på att forma en klassisk triangel och förberedde sig på att flyga iväg. "Wow" tänkte jag, nu kommer jag få ett par awesome bilder, helt klart! Men nej.. när dem väl flög iväg hade jag tagit för många kort på långt håll och inte tömt kameran på länge så istället för dom där grymma korten jag hoppades på så såg jag en röd text säga att memorikortet var fullt. Well, tack för den! Fick två helkassa kort istället. Men nog lärde jag mig en läxa.

Disney nörd

Har huvudvärk, ligger här mitt i natten och kollar på mulan. Klassiker. Geek I know! Känner redan nu hur nästa vecka kommer bli, bedrövlig, har huvudvärk och har en svidande känsla i halsen. Men då försöker jag tänka på att det bara är 4-5 veckor kvar tills jullovet! Längtar så grymt mycket, vi ska upp te fjällen och åka skidor, so excitet!

Kamerajäveln är trasig.

Så var det med det. Min kamera är TRASIG! Typ.. jag vet inte vad det är med den men det går inte att ladda över bilder till datorn längre! Allt annat funkar bra men jag kan inte föra över dem ifrån kameran till datorn. That sucks! Fick panik först när jag märkte det men tänkte att det säkert var tillfälligt eller datorn fel (haha, hellre att skoldatorn pajjar än min systemkamera.) Men nej, jag testade på Nicklas dator - funkade inte där heller. Buhuhu.. blir seriöst ledsen. Är nu lika sur som på bilden ovan, haha, bilden är från förra årets tunnbrödsbak hemma hos Pedersens.
 
Det är också anledningen till varför jag inte bloggar lika ofta, använder mammas kamera eller mobilen men gillar inte mobilbilder så det får bli som det blir. FML!

Brev från Nalle Puh

Än en gång blir jag glatt överraskad av viasat! Nog för att det är ett reklam-brev men ändå! Det är ett roligt reklam-brev! Det kanske bara är jag men jag äääälskar att få brev.. okej detta brevet var inte till mig men älskar också att få brev som handlar om olika filmreklamer, därför får jag ett leende på läpparna när jag ser att vi fått brev från viasat. Skiter fullständigt i att det står "Eva Karlsson" på utsidan, det här är till mig! Den här gången har dem skrivit ett brev från självaste Nalle Puh. Det bästa var ju att det var (fake)honung över hela brevet, "how cute!!" 
Sen blev jag ju glad över det faktum att vi får lite extra gratisfilmer denna månaden också, TOPPÄN!
 
Klicka HÄR för att se det förra viasat-brevet jag skrev om.

Lediga måndag

Har spenderat söndagen med bästa tjejerna! Umgåtts hemma hos Julia med jul-tema. Hihi, jätte mysigt med glögg och julkalendrar osv. I morse blev den en promenad till City cross där vi köpte frukost. Snacka om att det är "pensionärernas tid på dygnet", alla andra är ju på jobbet och i skolan. Vi har däremot ledigt idag eftersom vi var i skolan hela dagen i lördags, hade öppet hus på mimers
 
Men jag har i alla fall haft en jätte rolig helg och tyvärr blir det tillbaka till verkligheten imorgon men det ska nog gå bra.

Breaking Dawn part 2

Har haft Nina hos mig ett par dagar nu. Idag åker hon hem och det firar jag med att gå på bio med Sandra, Good riddance! Haha nej jag skoja såklart, är alltid mysigt när hon är här för då känns både onsdagar och torsdagar som "tidiga fredagar"! 
 
Men jag skojade däremot inte om att jag ska på bio idag. Ska se sista twilight-filmen med tha' Sandwich! Innan det blir det att käka sallad på Bettans, MUMS! Toppän!

birdie


Fars dag i söndags

Tror min kamera har pajjat. Det är antingen den eller datorn för jag kan nämligen inte ladda över nya bilder jag tagit. Får hoppas att detta går över annars vet jag inte vad jag ska göra. :'(

Animated 1D

Det här är för alla One direction-nördar där ute!

Skål för det!

| Det är Louise som tagit bilderna |
Okej vet inte riktigt vad man kan säga om i lördags, haha! Ska nog vara glad att jag åkte hem vid 1-2, verkar som att det spårade ur efter det! Fast det var ändå kul att träffa alla! 
 

Halloween party

Idag blir det en "försenad" halloweenfest! Bättre sent än aldrig, right? 

Jag vill ha snö!

Nej nu har jag tröttnat på höst-vädret. Eller rättare sagt regnet! Hade inte varit fel med några cm snö. :D

I've been doing nothing

Som ni kanske märkt har jag inte haft någon blogglust på ett tag. Har väl inte hänt någor speciellt sen sist, Har fått några förfrågningar om att visa lite saker jag fick när jag fyllde år så.. det kan jag fixa någon gång snart! (Y) Just nu är min kusin här, hon har påbörjat sina dagar som praktikant igen så hon sover här ons-fre. Det är lite mysigt! :}
 
Bilden är förresten från dagens media-arbete.. en del av arbetet iaf.

10 saker om mig

1. Har ångest över att behöva gå till skolan på måndag.
2. Biter inte på naglarna.
3. Är en lat person.
4. Har aldrig haft läppstift eller eyeliner.
5. Drömmer om att flytta hemifrån.
6. Har aldrig varit full.
7. Är otroligt självkritisk.
8. Tänker skaffa egen hund.
9. Kan inte prata med vem som helst.
10. Gillar varken tårta eller paj.

MY B-DAY!

Idag fyller jag 17 år och det firades med ett besök hos tandläkaren, haha skoj! (Y) En massa snack om tandställning osv, men det tar jag någon annan gång. Efter det passade jag och mamma på att gå en stund i affärerna (Stenungsund), vi fikade och hade allmänt mysigt! I helhet en super go födelsedag måste jag säga. Grejerna ovan är lite grejer jag köpte idag. Köpte också ett doftljus som jag länge velat ha, myyyys!

Värmland

Kom hem igår men är inte speciellt duktig på att uppdatera, jag vet. Men i vilket fall, som jag skrev tidigare har jag varit i Värmland och träffat mormor, morfar och deras respektive. Fyller år mañana så blev firad lite i förväg där uppe. Marianne hade gjort en jätte go tårta! Är egentligen inte så förtjust i tårtor men denna va mumma! 
 
Annars hände väl inget speciellt, tycker det är mysigt att åka bil och blir inte alls trött av en 4-timmars bilresa. Blev en road trip med mamma, hur kul som helst! Det hände inte mycket utan vi mer eller mindre åkte från ställe till ställe och fikade hela dagarna, haha fast det är ju kul det med. Bilderna ovan är från min instagram (@tessan9222) men hade med mig systemkameran också så kanske visar fler bilder någon annan gång. :)

RSS 2.0