Grey


Dude, you're colder than Chris Keller

Roligt väder man har då. Två dagar tillbaka har det varit skinande sol och man trodde verkligen att våren var på G, men nej! Idag började det snöa och efter spöregna. Nu.. ja nu har vi då resultatet ifrån dessa fina blandningar, kult!
Och här sitter jag och skriver om VÄDRET!? .....
Detta inlägget är ungefär lika roligt som denna bilden ->

Ai Se Eu Te Pego


Godmorgon! Godnatt!

Morgonen började med att jag kollade på en hel hög med onödiga program. Så som Wildkids, ponnyakuten och Mammor och minimodeller. + lite pretty little liars där emellan.

Så det var äna det jag ängnade mig åt fram till klockan 4 då jag åkte för att kolla när Nicklas spelade match. Kan ju säga att det inte gick så bra för dem.. men jag börjar tycka det är roligare och roligare att se på innebandy nu. Kanske för att jag själv inte spelar? Känner verkligen suget. Jaja..
Det är väl det jag har gjort idag. Hade tänkt pressa in lite ordklasser under helgen som varit, men självklart blev det inte så. Ska ha svenskaprov på onsdag. >.<
Random bild från när Matilda testade lite inställningar. Och ja det är meningen att man inte ska se mig. (A)

Kvällens

Ikväll har man umgåtts med familjen, kollat på melodifestivalen och gottat sig i exotiska frukter! Nu sitter jag och mamma och kollar på Pearl harbor, det finns fortfarande frukt och cola kvar så jag är nöjd. :}

Born to be ME


Det är ju för sjutton sol ute

Kom precis in efter en joggingtur. Det är varmt ute ju! Sprang sista biten i t-shirt. Snart ska jag ut igen och hjälpa pappa med att sortera grejer som ska till tippen. Btw.. Äntligen har dom uppdaterat blogg.se-appen så att man kan välja kategorier. + att man ser statistiken. Awesome! :)

 


It's one of those nights

Har precis kollat klart på Remember me och känner nu för att sätta på Channing Tatum. Hehe, skoja bara. XD Men jag ska sätta på en Channing Tatum film, Dear John!
Lägg märke till kvällens tema! Känner helt enkelt för en sådan kväll där man bara sitter ensam framför en film och storlipar för att det hänt något hemskt eller romantiskt. Dear John passar perfekt till just en sån här kväll!


English

Tänkte köra en uppdatering i skolan för en gång skull. I morse hade vi vårat hemska historia prov, självklart var det lika svårt som jag hade trott. Vissa saker hade jag inte ens läst om. Men nu kan man inte göra mer än att hoppas på det bästa.
Nu har vi engelska och eftersom vi inte har någon matte idag så slutar vi efter denna lektionen. (:

Helvetes prov imorgon..

Är arg på mig själv för att jag inte har planerat min tid bättre. Nu sitter jag här dagen innan provet och pluggar järnet, det spelar ju ingen roll hur mycket jag försöker kommer inte kunna klara allt på provet i vilket fall. Kanske har jag för höga förväntningar på mig själv? Jag vet inte. Blir bara stressad och känner helt enkelt för att ge upp..

Taylor Swift ft. The Civil Wars - Safe & Sound

En låt som kommer vara med i "The hunger games", för er som har läst boken hoppas jag känner precis som jag att den passar perfekt! Man kan äna tänka sig i vilken/vilka scener den kommer vara med i. Längtar galet mycket!

Utifrån en text

Som vi säkert märkt är inte jag så där jätte tagg på att rita speciellt ofta nu mera. Men igår tog jag mig i kragen och mellan allt pluggande sopade jag ihop en liten skiss. Det är alltså meningen att detta ska vara mitt bidrag till denna veckans torsdagstema. Det är en kul grej som några tjejer har kommit på och vem som helst kan delta.
Detta är då mitt bidrag, älskar ju som sagt hungerspelen så försökte mig på att måla Katniss Everdeen. Resultatet blev väll sådär.

På tal om makaroner..

Här sitter jag och läser igenom mina egna anteckningar. Har glömt historiaboken i skolan, blev väll för mycket med både hjälm och skridskor. Vi har nämligen åkt skridskor på idrotten idag, det var som vanligt kul! Men nu sitter jag som sagt och pluggar historia, är redigt nervös inför provet på fredag..

"Buckle up, Bitches. Nothing is as it seems"

Kan glatt berätta att jag har varit ute och joggat. Fick med mig pappa och det var inget dåligt sällskap. Riktigt nice faktiskt, kommer vi förhoppningsvis göra om flera gånger! (:
Nu hade jag tänkt kolla en stund på Pretty Little Liars. Är på sista avsnittet ur säsong 1. Har inte kommit speciellt lång i den serien eftersom jag prioriterat andra.. så som OTH och TVD.
Men nu har jag äna fastnat och är konstant sugen på att få se mer av Pretty Little Liars!
Seee yaaa'!

Hur kunde jag glömma!?

Har ju inte berättat för er vem som vann julklappen jag lottade ut under jul! Men jag har iaf skickat den och det var Sofia Ståhlknapp som vann! Presented är skickad för längesedan och jag ska förstås berätta vad som fanns i. Jo för alla er som läser min blogg vet ju att jag älskar film. Och av någon anledning hade jag dubbletter på en av mina Jurassic Park filmer så. Grattis Sofia Ståhlknapp som vann filmen 'Jurassic Park - The lost world' !!


Bokslussen

Lovade ju att ge en förklaring till varför jag kom hem med en massa böcker. Här kommer den.
Min kusin har jobbat/jobbar på bibliotekt i lilla edet. De höll under en tid på att förbereda ett bookcrossing och till projektet behövde de ett märke som kunde symbolisera dem. Nina fick i uppdrag att skapa detta märket. Så hon började med en skiss som hon sedan överförde till datorskärmen. Efter många försök i paint ringde hon tillslut till mig och frågade om jag kunde hjälpa till och fixa den i photoshop. Jag ställde självklart upp, trots att det inte blev någon betalning för min del så var det en kul grej + att Nina kom på besök för att vi skulle kunna prata ihop oss.

I vilket fall.. så när allt var klart, och tro mig det tog längre tid än vad jag hade trott, så fick alltså både jag och Nina ett antal böcker som vi skulle dela på. Tror det var ca. 12st. På bilden ovan är då böckerna jag fick med mig hem. Sedan har Nina några hemma hos sig också.

Tänkte att jag kunde visa vilka olika försag jag kom med och vilket märke dem i slutändan valde. Så här kommer alltså en bild på några av dem förslagen jag slängde ihop.
För att se hur resultatet blev kan ni gå in på http://bokslussen.blogspot.com/ . Det är inte jag som lagt till "Bokslussen"-texten utan boken och de flygande papperna har jag gjort. Är själv inte speciellt nöjd men det viktigaste var ju att dem gillade den.
Hoppas det var en tillräckligt bra förklaring. (:

Catching fire

Då har man läst ut andra boken ur hungerspelstrilogin. Orkar inte börja på tredje i kväll, är jätte trött och tror faktisk jag kommer somna när som helst. Men slutet på "Fatta eld" kom något oväntat! Men galet bra!
Slänger in ett litet collage jag gjorde förut, godnatt!


Sandra i fotostudion

Modell: Sandra Pedersen | Fotograf: Sofia Bengtsson | Redigering: Therese Karlsson (jag)

Har underhållit mig själv med att redigera lite bilder. Håller nämligen på att välja ut bilder som jag ska framkalla. Tror jag kommit fram till vilka nu. (Y)
¤ På dessa härliga bilderna började jag med att göra dem ljusare.
¤ Sedan använda jag 'övertoningskartan' och la till orange och blåa nyanser.
¤ Sist la jag över en bild med ett mönster som gör att det ser slitet ut.

Big brother

Snart är det dags för 'Big Brother'! Till det blir det gott bröd som nu är klart och kan erkänna att jag inte pluggat något ännu.. (A) Öppnade matteboken men inge mer.


SvHiMa

Hade tänkt ängna sista dagen på lovet till att plugga. Med tanke på att vi har ett stort historia prov på fredag, en massa mattetal att ta igen och ett svenska prov som kan dyka upp vilken dag som helst så är det kanske dags. Borde ha satt igång tidigare men det är jag i ett nötskal. Aja, nu har jag en del att välja på iaf, önska mig lycka till!


Ölbröd


Nu gör mamma ett försök till att laga brödet som mormor gjorde när hon var här. Som ni ser innehåller det en hel del frön. Nyttigt och gott på samma gång! (Y) Awesome, nu gäller det bara att vänta 90 minuter medans den ligger i ugnen men sedan blir det mums mums!

BuuHuuu..!

Är det bara för mig eller funkar inte watchseries.eu längre? Ibland funkar det men då stannar den alltid innan slutet så man får inte se de 3 sista minuterna, eller så går den inte igång alls. Jag har än så länge bara testat "Pretty little liars" men.. blir galen! Funkade inte igår heller.
Sitter här och mår piss, har en tekopp i handen och behöver något att göra.. Tror att jag har blivit smittad av min bror som varit sjuk i över två veckor nu, GREAT!

Isdraken

Själv har jag inte läst boken men för er som har gjort det tänkte jag bara berätta att den kommer ut på film. Vet att Emma sa till mig att boken var bra någon gång när vi gick i 7:an-8:an (tror jag) och av någon anledning har jag inte glömt det. Men iaf, därför reagerade jag när jag såg på sf.se att det visas en film som heter just isdraken. Eller den visas inte just nu utan premiären är om 8 dagar.
Tyckte inte filmen verkade speciellt bra så hoppas inte den förstör för er som gillade boken.

Tai Lee

Yes så idag har man firat både bror och Matilda. Vid 11-tiden åkte jag in till kungälv för att käka på Tai Lee tillsammans med Matilda, Lina, Sofia och Julia. Vi gottade oss i buffén! (Y)
Sedan fyller min bror 19 år, så när jag kom hem fikade vi och jag tryckte i mig ännu lite mer mat. Får väl erkänna att det varit en toppen dag!
Hehe, måste erkänna att Matilda gör sig väldigt bra på bild. Otroligt snyggt!

Backaplan


| Skidjacka och glasögon från InterSport |
| Revolt från Bokia |
Var bara tvungen att köpa tredje boken ur hungerspels trilogin redan nu, har inte läst ut tvåan än men vet att jag kommer få smått panik när jag gjort det och jag inte har tillgång till någon fortsättning. Hehe, man kan verkligen säga att jag blivit "hungerspels-nörd". Just nu sitter jag och kolla vart man kan köpa posters/planscher med hungerspelen. (A)

Kommer inte på någon rubrik

Jag vet att jag har sämst uppdatering just nu, men har verkligen ingen blogglust. Har inte heller något att blogga om så.. känns bara onödigt att göra en massa tråkiga, meningslösa inlägg utan bilder.
Aja, idag var vi iaf iväg och bowlade, jag, mamma, mormor och Nicklas. Trodde verkligen jag skulle vinna men så får Nicklas in några trippel strikear och han går om.. så jäkla typiskt. -.-
Men det var kul! Imorgon ska vi en sväng till bakaplan sedan åker mormor hem.

Hemmakväll

Kommer antagligen spendera denna dagen till att göra ingenting, precis som gårdagen. Idag passade jag på att åka med mamma och mormor ner och handla, kom på att jag hade presentkort på hemmakväll och var väldigt sugen på att köpa film. Så det gjorde jag, Abduction och The hole.
Efter det åkte jag med Nicklas för att kolla soffa till hans rum, hittade inget så ska ta en runda till ikea imorgonbitti. Men i vilket fall så ska jag snart sätta på en film, ta på mig myskläder och bara lata mig framför tv:n. Två 'deg-dagar' i rad är inte dåligt. :'3

The hills

Kan inte sova så bestämde mig envist för att försöka se några avsnitt av "the hills". Ni kanske inte kommer ihåg det men jag fick av misstag säsong 4 i julklapp av mamma och pappa. Det var meningen att jag skulle få OTH säsong 4 men i all hast inne på Ullared köpte mamma fel och märkte det först när hon skulle slå in boxen. Men det är ju tanken som räknas. ;)
Anyway.. Jag vet att man aldrig ska börja kolla mitt i en serie, men nu blev det så. Kan ju säga att efter 2 och ett halft avsnitt tröttnade jag och stängde av. Orkar inte med 'perfekta' tjejer och deras otroligt löjliga problem. Nej, det var inget för mig.
Det sega är att jag redan har sett alla filmer i min filmhylla femtioelva gånger så har absolut inget att kolla på. Vilket är katastrof för en film-tönt som jag. Nu tänker ni säkert "varför kollar hon bara inte på nätet..!?" Jo, det är för att min internet-sladd åter är urdragen. Det är också därför jag bloggar ifrån mobilen just nu. (:

 


Julius

Imorse vaknade man upp i en soffa hos Julia. Har sett ett antal filmer, bl.a bring it on, girl interrupted och pirets of the caribbean. Har gjort absolut ingenting idag, degat i soffan och käkar godis/chips/salta pinnar.
Kul att få träffa Julia igen iaf! <3

 


Right now

Tro det eller ej, men det här är chilinötter. Gottigott! Sitter just nu och kollar på Simpson men om kanske 2 minuter börjar O.C.

 


Fredagen innan lovet

Nu har jag fått bilderna vi tog i fotostudion. (:
Nu har vi precis käkat gröt och ska snart ha engelska. Sitter och tränar på engelska glosorna eftersom watchseries.eu inte vill samarbeta. Två lektionen kvar sedan är det LOOOOV! Har egentligen inte planerat något speciallt under lovet, vad jag vet just nu. På torsdag fyller min bror 19 och Matilda fyller 17. Ska fira Matilda genom att käka på Thaii-lee. Sedan har mamma berättat att alla i kungälv som har sportlov den veckan kommer in gratis på frsikis och svettis. Det får man ju äna utnyttja!
Sen hoppas jag på att få träffa Julia och Emma någon gång snart! :}

The hunger games - interview

I'm sooooooo excited!
Har kommit ut nya intervjuer med Jennifer Lawrence och Josh Hutcherson. Är det bara jag som känner att jag bara måste se filmen! Jag kommer garanterat sitta i en biosalong den 23 mars, eller någon utav de närmaste dagarna efter det.

The lying game

Nu när man har gjort läxan blir det att se några avsnitt av "The lying game", ligger efter och har 4-5 avsnitt att se ikapp. Men det gör inte mig något. Så nu blir det att krypa ner i sängen, dricka te och kolla på serier. Om jag tröttnar på the lying game finns ju alltid pretty little liars, där jag fortfarande är på säsong 1. ;)

JUST LIKE SEASONS, PEOPLE CHANGE

Does that mean I don't have any friends..?

Breaking Dawn Parody by The Hillywood Show®


Fotostudion

Här är två mobil-bilder ifrån dagens media lektion. Vi tog porträttbilder i studion. Blev väll några hundra. ;)

 


Sovmorgon

Fick precis ett sms där det stod att vi har sovmorgon. Eller rättare sagt att första lektionen är inställd. Vilket var tur för mig eftersom jag försovit mig och vaknade halv 8 idag. (Vi skulle börja kl. 8 egentligen.) Men nu blir första lektionen media och den börjar kvart över 9. Gröööt säger jag bara, hehe!

Here's your excuse

Ledsen för seg uppdatering! Eftersom pappa har spenderat dagarna med att fixa olika rör under huset så har vårat internet varit urkopplat. Mest för säkerhetens skull. Har därför bara gjort ett par halvhjärtade inlägg ifrån iphonen och under skoltid. Men nu är jag tillbaka.
Nu ska jag titta ikapp alla serie-avsnitt jag missat. Först blir'e Vampire diaries! (Y)

Valet hero

Här har ni ett kuligt spel!
- kuligt: ett annat ord för 'extremt kul', 'beroende framkallande' och 'överdrivet roligt' -


End of story

Och vad ska man göra nu då!? Har blivit totalt förälska i boken "hungerspelen", men nu har jag läst ut den. Den slutade så jäkla spännande att jag bara måste få läsa tvåan snart! Känns lite som när jag läste twilight-böckerna.
Får banne' mej se till att köpa eller låna "fatta eld" (uppföljaren) snarast möjligt! Dör av nyfikenhet, måste få veta fortsättningen!


Pain Of Salvation - Road Salt


Tycker att alla ska ta och rösta på denna sköna låten i "tredje chansen" (eller vad det nu hette :S). Jag kan hålla med om att den är aningen seg och att man bara väntar på att låten ska höjas. Men har haft denna låten i huvudet av och till, har glömt vart den kom ifrån och nu fick jag mig en liten chock.

Gårdagens frossa

Brödet mamma bakade igår. Fick bli både kvällsmat igår och frukost imorse. Gott! ;}

Gaasa

Har precis kommit in efter en sväng med bilen. Hehe, nejdå, mamma körde till skarpenord där jag körde några rundor på parkeringen. Man måste ju börja någonstans, right?
Aja, nu sitter jag i soffan med te och väntar på mammas nybakta bröd som snart är klart.


Melodifestivalen

Yes, så för er som brukar se på melodifestivalen så börjar den nu på lördag. Brukar själv inte vara speciellt insatt men det roliga blir ju när man samlas med vänner eller familj och kollar finalerna. Själva programet är inte precis det roligaste men det är själva grejen att samlas hela familjen, oftast har vi ost och kex eller liknande uppdukat på bordet.
Ett tag höll vi på att rösta själv, vi skrev på lappar vem vi hejade på och sedan vem vi trodde skulle vinna. Var dock ett tag sedan men det är goda minnen!

RSS 2.0