Marstrand vs Sportlife

Nu drar jag iväg på innebandy derby! ;)


Tunnbrödsbak

Bilder från igår.. :}




Vi bakade bullar också! (A)


Veckans blogg v.43

För ett tag sedan hittade jag en blogg som fick mig att tappa hakan. Andrea heter hon som äger bloggen och bloggen går under namnet www.noukah.blogg.se . Beundrar verkligen hennes skisser och illustrationer. Hon är grym! Så har ni inget speciellt att göra på lovet kan ni kanske sitta och bläddra igenom hennes verk. (Y)
Ta till exempel denna bilden, den har hon gjort till tidningen KP:

Det enda negativa med hennes blogg är att min dator laggar som bara den när man går in på den. Kanske är det bara min sega dator men det kommer nog orsaka att jag inte besöker hennes blogg allt för ofta. Tyvärr.


Rango

Hela dagen har bestått av tunnbrödsbak, vilket inte gett mycket tid över till annat. ;) Kommer via lite bilder osv imorgon. Då kommer även mormor. (Y)

Så länge kan jag tipsa om denna goa filmen!
Det handlar om en ödla som tidigare bott i en trygg glasbur men som nu hamnar mitt i öknen. Han lyckas ta sig till en stad och där tror invånarna att han är någon han inte är. Jätte rolig är det!
Rösten spelas av Johnny Depp och det gör saken bara bättre! Filmen är "ett måste!" ^^


I don't know what to say..

Eftersom Nicklas idag är fyllechaffis till tre olika personer så är han för en gång skulle upp efter 12! Så vi passar på att se på Lost. Vilket var eviheter sedan vi kollade på. Men nu är vi "Back on track!"

Skulle bara logga in en snabbis medans Nicklas är och hämtar mamma som varit hos ett par jobbarkompisar. Då fick jag syn på detta.. 29bes. Är egentligen inget att skryta över men om ni ser de tidigare dagarna så har mätaren höjts lite för varje dag.. tycker jag var coolt iaf! (Y)

8 - Min familj på bild

Kan direkt säga att min familj inte är dem som gärna ställer sig framför kameran så här kommer en bild i repris.


Halloween

Så här firar jag halloween.. ;)
Med
slarvigt målade naglar (A) hehe!

Me, myself and I


Var bara sååå otroligt sugen på att fota. Men eftersom klockan är 2 på natten kunde jag inte sträcka mig längre än utrymmet på mitt rum. Efter att ha fått kort på saker och ting i mitt rum, ifrån alla möjliga vinklar.. så hittade jag inget bättre än mig själv som objekt/modell. (Bilderna jag tog på mitt rum kommer visas innom en snar framtid. Ska bara komma på ett sätt att få dem att se bra ut! ^^)
Att klockan är 2 på natten hoppas jag förklarar mitt utseende,
klaga inte!

Tales of Childhood



Lägger mig till sängs med denna bok i hand. En engelsk bok som jag inte tycker är något vidare.. Eller.. ska jag vara ärlig så har jag inte kommit så långt att jag kan bestämma om den är bra eller inte ännu. Gillar inte att läsa böcker (så vida dem inte visar sig vara otroligt bra!), utan föredrar film! :') Finns inte en natt jag lägger mig utan att sätta på en film, inte en enda. Förutom idag då.. vilket är segt!

I'm addicted

Måste bara säga att jag den senaste veckan har nördet bloons tower defese! Så fort jag fått tid över, under en lång genomgång eller på lunchrasten "Ässh, lets play som bloons game!" (Emmn, ja en väldigt fin mening jag skrev där. Nää men det är ett bra spela att underhålla sig med..) (A)

Ångest?

Har precis sett ett debatt-program om varför dem har valt att sätta 15års gräns på Breaking dawn - del 1. Måste säga att jag blir riktigt förvirrad! :'o Inte för att detta påverkar mig nu när jag fyller 16 nästa vecka men måste ändå yttra mig..
Anledningarna till att det är en 15 års gräns och inte 11 är därför att man inte vill att små (speciellt tjejer) ska uppleva den ångesten som Bella går igenom. Och att det beskrivs i boken att dem kommer till att "sprätta upp" Bellas mage.

Det jag reagerar mest på är följande: Okey fine, välj att ha en 15 års gräns på breaking dawn men då ska det också gälla samma bedömningsregler för alla filmer! Jag menar, hur kommer det sig att Harry Potter får en gräns på 11 år när jag personligen tycker dem filmerna är mer brutala.. och Sagan om ringen!! Menar dem att Breaking dawn ska vara "läskigare" eller mer "physiskt påverkande" än sagan om ringen, där det springer runt massa "mörka" figurer och rent utav slaktar varnadra? Det är sjukt..

En till sak var att dem kunde inte sätta gränsen "11år i vuxet sällskap" eftersom det stred emot de regler som finns innom bedömning av åldersgräns. Det var någon sådan politisk oförståndlig orsak..


Onepiece moments

Från dagen då jag och Emma var hos Julia. Onepiece ftw..! (Y)
För er som undrar så har jag lånat Julias OnePiece, har tyvärr ingen egen :'}





Jag och Emma på bilderna. Mer bilder kommer senare! (:

HA HA HA

Är klar med mitt fullständiga visitkort nu. Fick tid över och... aa ni ser ju själva.. haha!

Bloglovin'


Upptäckte precis att jag fått ännu en prenumerant, kul kul!
Btw.. vill bara säga att jag gärna gör bloglovin' byten om det är någon som vill det.. (:
Ni får ha det så länge, kram!

7 - Dessa serie boxarna har jag hemma

Har inte varit så bra på att följa listan jag gjorde, därför ändrar jag "Dag 07" till "7". ;)

De serier jag har hemma är: Lost säsong 1-3 och One Tree Hill säsong 1-3. ;) Den första serien jag köpte var One Tree Hill säsong 2, sedan säsong 3 och efter det 1. Sedan började ju jag och Nicklas kolla på Lost och då har vi köpt varannan sådan. ^^

Ego jag (:



Bilderna är tagna av Nina Wikberg på http://iftheyaregreenoreblue.blogg.se/ 

Höst känslor


Gjorde en liten film. (A) Haha, första gången jag redierar i det pogramet så det är inget komplicerat. ;)

Veckans blogg v.42

De flesta har nog hört talas om http://nevnarien.se/ !
En jätte duktig fotograf och illustratör. Just nu har hon en utlottning av en kamera så tycker verkligen ni ska kika hennes blogg. ;)

The mighty


Igår blev jag tipsad om filmen "The mighty" (Freak the mighty). Var lite skeptisk i början då filmen var av "äldre" material men efter att ha sett en bit in i filmen var jag bara tvungen att se hur den slutade. Självklart slutade den sorgligt... :/

Den handlar om en kille som är väldigt stor för sin ålder, han är också väldigt korkad och har gått om två år. Men allt förändras då grannpojken som flyttar in i huset bredvid har en puckelrygg, knappt kan gå men samtidigt är jätte smart! Hans nya vän blir hand hjärna och tillsammans kämpar dem emot mobbarna som jämt är på dem.

En jätte söt film som ingen bör missa! :'D

Sorry folks

Är verkligen ledsen för den otroligt dåliga uppdateringen. Har mått smått illa idag så prioriterade inte bloggen.. sorry!
Har däremot en del bilder som kan tänkas laddas upp och lite idéer på inlägg. Stå ut, det kommer antagligen imorgon! ^^

Missy



Dag 06 - Senaste bilden jag tog på en kompis


Dag 05 - Första och sista filmen i hyllan

Ace Ventura. Huvudrollen har Jim Carrie, han spelar en djurvän/djuragent.. hehe, tror dem flesta vet vad det är för film, en klassiker! (:

10, 000 bc
är filmen som står sist i min "filmhylla" förutom en karaoke skiva som inte funkar längre. Filmen utspelar sig i "en förhistorisk tid" som det står på baksidan. Det handlar om en "hjälte" som dem beskriver honom och han ska då rädda "sitt hjärtas dam" som blivit bortrövad av slavjägare. Lite udda handling så men den är väl okej om man gillar Sådana filmer. Själv tycker jag den är ganska så seg, trode den skulle vara bättre än vad den var.


123456789..10?

Just nu tittar jag och Nina på tv, har precis käkat upp våran frukost, alltså våra varma mackor! (Y)
Gotti gotti gott! :')
Hade egentligen tänkt åka ner till kungälv idag, ta en fika eller något.. men tror det får bli imorgon. ;)
Annars hade vi tänkt filma lite och göra en musikvideo.. (A) Vi får se vad det blir för skojigt! ^^

- Bilden är gammal.. -


Here we are..

Sitter här och lyssnar på Nina som försöker fixa sin dator som EKAR! Haha, lite kul är det! :]
"Ho Hi Ha! Vad jobbigt det här är.. SLUTA HÄRMAS!" Nu sitter hon och pratar för sig själv också, haha! Och NU säger hon att det inte går att fixa.. :[

Yepp, men nu drar jag mig tillbaka till Nina igen.. seee yoooou! :'D

Dag 04 - Senaste bilden jag tog


Inte världens bästa bild men det var den jag tog senast ;)

Copycat singers

Igår åkte vi med klassen och var publik till ett nytt tv program som hette "Copycat singers". Det ska börja visas i slutet av november, runt den 20:e.. ^^
Från början tyckte jag det verkade kul! Få se kändisar och allt! Men så när vi kom dit vid 2 så var allt försenat. Det slutade med att vi fick sitta där i 7 timmar istället för 5. Eller först fick vi sitta utanför i två timmar (då skulle vi egentligen fått en rundtur men det hade dem inte tid med, eftersom allt var försenat som sagt..)

Men det som var hemskast var att jag, Sandra och Lina fick sitta längst fram på läktarna! :'o svårt att förklara men vi satt precis vig juryn så kommer antagligen vara med i bild ett flertal gånger! Och ibland kunde en kameraman ställa sig
precis framför oss, rikta kameran rakt i nyllet på oss och bara filma när vi satt där och fejk log, haha! Galet jobbigt!

Dag 03 - Tv-serien jag följer just nu

Hmm svårt.. eller inte.. The vampire diaries! :')

Slutet på första säsongen var dramatisk!
De fick besök av Elenas mamma och Cathrine, scary! D:


Dag 02 - Min kamera

Är ägare till en Canon eos 500D. Är jätte nöjd med kameran! (Y) Måste verkligen säga att jag gillar Canon kemeror bättre än Nikon. (Anledningen till att jag inte nämner någora andra sorter är för att jag inte fått testa på dem ordentliget ännu..) Men vi fotar med Nikon i skolan och tycker dem är mycket krongligare och gillar inte hur displayen ser ut. :P
Iaf.. Jag har ingen större koll på vad jag har för objektiv. Har bara det man fick med när man köpte kameran vilket är ett EFS 18-55mm. har även UV-skydd osv, men inget avancerat. Har döremot planerat att inom en snart framtid skaffa ett zoom-objektiv, vilket har jag inte bestäm ännu men japp.. ;)

Bli tyvärr ingen mer bloggning idag. Uppdaterar mer imorgon :'}


Gagaween!

Ännu en awesome video av The Hillywood show! :]

Dag 01 - Denna filmen såg jag senast

Senast var igår kväll då jag kollade på Vampire Diaries. ;)
Tror bestämt att det var avsnitt 20, säsong 1 som jag såg. Ikväll blir det nämligen att se de två sista avsnitten ur säsong 1. (Y)


Foto-Film listan!

Känner att jag blev sugen på att göra en "lista".. hehehehe (A)
Denna ska vara varannan dag film och foto. Hoppas det uppskattas! Då kör vi! :]


1 - Denna filmen såg jag senast
2 - Min kamera
3 - Tv-serien jag följer just nu

4 - Senaste bilden jag tog
5 - Första och sista filmen i hyllan
6 - Senaste bilden jag tog på en kompis

7 - Dessa serie boxarna har jag hemma
8 - Min familj på bild
9 - Senaste skräckfilmen jag såg
10 - En bild jag har på skoldatorn

11 - Senaste filmen jag köpte
12 - En naturbild
13 - Dessa uppföljare har jag

14 - En bild på Mira
15 - En film som börjar på P

På tal om historia

Nu har vi historia lektion.. (:

If it does not exist, create it!



Klassresan i 9:an
| Matilda Gustafsson


Adele - Rolling In The Deep


Snart kommer det upp lite bilder på bloggen. Ni kan väl lyssna på denna sköna låten sålänge?

Veckans blogg v.41

Ni måste bara kolla in denna "bloggen"! Den är verkligen awesome!
http://little-people.blogspot.com/

When there's nothing else

Yepp, har suttit här en stund, lyssnar på musik och rensat bland gamla bilder. Hittade ett par roliga bilder på min fasterns hund Milton. Redigerade dem och nu visar jag dem här för er.




Dessa är redigerade i Photoshop Elements 6.0, efter som vi använder Cs5 i skolan så känner jag mig ganska så förvirrad när jag försöker mig på detta pogramet igen. Försöker leta upp samma verktyg men det är inte det enklaste. xD Orkar dock inte koppla in skoldatorn varje gång så.. :] Yes, ren lathet! (A)

Friday :}

Som jag berättade tidigare så har jag börjat rida. Vilket förtjänar tummen upp! (Y)
Så i fredags var 4:e gången jag red men också första gången jag red helt själv. Läskigt men AWESOME! :')
Nästa vecka kommer Nina på besök så kan ju ta med kameran och be henne fota lite. Så förhoppningsvis kommer jag till att visa en och annan bild i bloggen. Vi får se! ^^


Självporträtt

Tänkte visa er ett litet WIP (Work In Progress).
Anledningen till att jag visar bilden som den ser ut just nu istället för att vänta tills den är klar är helt enkelt för att jag är tveksam på om det kommer bli så lyckad. Kommer antagligen visa det
färdiga resultatet sedan men just nu ser den ut såhär.

THERESE KARLSSON THERESE KARLSSON THERESE KARLSSON... THAT'S MY NAME!

Orphan

Tänkte tipsa om en bra skräckfilm! Nämligen Orphan.
Det handlar om en kvinna som ser ut att vara ca. 7år (
se bilden) men hon är egentligen över 20. Man vet inte detta ifrån hela början så förlåt om jag avslöjar allt! (A)
Familjen som det handlar om ska adoptera ett till barn och på barnhemmet hittar dom henne.
Tänker inte berätta varför hon gör som hon gör osv men kan lova att man blir överaskad!


Haha, här sitter jag mitt i natten och tipsar om skräckfilmer :}

Nolifer

Ja, fick lite tid över mellan robinson reklamerna igår...
Hehe, så här fint blev det:

Fast ska nog ta bort det snart, lite
pinsamt att åka så till skolan kanske.. (A)

PAJ!

Gillar egentligen inte paj men.. mammas PÄRONpaj är helt okaaaj! (:

Visitkort

Dagens uppgift: Att göra ett visitkort i indesign. Man fick bara använda indesign och inget annan. Man fick inte heller använda sig av någon bild utan ALLT skulle vara gjort i indesign. Inte så lätt när man tidigare bara jobbat i indesign en gång. Hehe! + att det bara fick vara 3 färger, så jag valde att göra en i svart-vitt.
Mitt resultat: Totalt misslyckat! Haha!

Det skulle vara ett stående och ett liggande format. (Det är telefonnummrena jag suddat över.)

Surprise!

Har en liten sak jag måste "erkänna"..! (A)
Jo det är nämligen så att varje
fredag så har jag klockan halv sex åkt tillsammans med mamma och.. jag har.. BÖRJAT RIDA! :'}
Hihi, har varit iväg 3 gånger nu men tror faktisk jag ska fortsätta iaf ett tag till.. Hade aldrig trott att jag skulle börja hålla på med hästar. Egentligen är det inte riktigt min grej men var som sagt och testade och nu har jag fastnat.. (A) Eller det är inte jätte lätt att veta på tre gånger men.. det är kul! (:

- Bilder i repris.. -

Check my facebook!


Förtydling: Nina Isabelle Wikberg är så otroligt dum och tar bort sitt konto på facebook! :( Wtf.. hälften av mina "taggade" bilder försvann! :'o

Fast måste erkänna.. älskar henne ändock! :$

Bauhaus


Nu bär det av mot Bauhaus, kanske får köpt ett bar hyllor att ha över skrivbordet.
Önska mig lycka till! :'D

Kung Fu Panda *Pooooow!*

Igår såg jag denna roliga filmen. Den är verkligen awesome, med Jack Black och allt! (Y)
Älskar animerade filmer (A)

Hehe bilden blev ganska så slarvig. Ska nämligen iväg och se innebandy nu! Bloggar mer ikväll! :3

Tv4 Play

Nu: Fotboll. Sverige - Finland
Efter: Idol 2011

Guess who?

Sitter här just nu eftersom vi har sovmorgon, börjar inte förrän 5 över 12! (A) Hihi!
Tänkte visa bilden jag gjorde igår. Haha, det är min första gång jag försöker måla ett seriöst
porträtt så.. mobba inte!


Gissa vem det är på bilden!? Förstår att det kan vara svårt men.. försök! :')


Nytt allt!

Igår var jag och mamma på ikea. Vi köpte en säng, sänglakan och ett nattduksbord. Så idag kom en transportgubbe med mina grejer. Stolt som jag är måste jag berätta att jag helt själv lyckades snickra ihop sängbordet. (A)
Här har ni halva sidan av mitt rum -->

Porträtt

Har inte så många inlägg i kategorin "Porträtt" så.. tänkte slänga in en egobild. Bilden är tagen av Lina när vi gjorde "beskrivning av en kompis"-uppgiften.
Beskrivningen: Osäker/blyg (haha, man kan tro att det är skeptisk..)

Vart jag mig i världen vänder


Har inget speciellt att blogga om så.. här får ni en go låt med "Den svenska björnstammen"!

Veckans blogg v.40

Lovade att någon som kommeterade inlägget "Vampire Diaries VS True Blood" skulle få bli veckans blogg och en av dem som gjorde det var http://starfever.blogg.se ! Valde hennes blogg eftersom tycker det är kul att läsa om kändis skvaller, vilket hennes blogg helt och hållet handlar om. ;)

Min bild av Kungälv

Kommer ni ihåg när jag berättade att vi vart nere och fotat i kungälv?
Nu är min utvalda bild redigerad och inskickad.
Så här blev den -->

Monkey

Okey, haha tänkte berätta en liten rolig grej.. Antar att ni inte visste detta men jag tycker att APOR är jätte läskiga! :'o Iaf stora som ex. Schimpanser och Gorillor. Haha, yes, bara så ni vet! (A)

En bild jag gjorde för att bevisa hur läskiga dem egentligen är! Jag menar.. kolla det stora smile:et.. hur läääskigt som helst juu! :'o

Linas bilder på mig

Här är bilderna som Lina fotade och redigerade på mig.
En saknas men här är två av dem iaf.. (:


Vampire Diaries VS true blood


Vampire Diaries vs True Blood - Vilken tycker ni är bäst?? :}
Jag har sett 10 avsnitt på Vampire Diaries och 1 av True Blood, frågan är om det är värt att fortsätta se på True Blood, tyckte första avsnittet var rätt konstigt(?) Men finns det någon som kan övertala mig att det är en bra serie?
Iaf, då var det dags att rösta, vilken serie tycker ni är bäst!?

Kuliga föräldrar

Vette sjutton vad dem pratade om men det jag hör är:
Pappa: .. du anklaga!
Mamma: Vadå ANKHJÄRNA!?
Tystnaden som uppstår då de båda stirrar på varndra som två frågetecken. Sen börjar pappa och jag asgarva!
Mamma: Kallade du mig ankhjärna? :o
Sen får vi förklara och då börjar även mamma skratta.
Tänk vad fel det kan bli, haha!

.__.

Har precis kommit in efter en joggingtur. Nu blir det att lägga sig i badet och läsa. :}

Btw.. I natt kommer mina föräldrar hem! (:


The vampire diaries

Nu blir det "The Vampire Diaries"! Har bara sett 5 avsnitt ur säsong 1 än så länge så vet inte riktigt vad jag tycker om den, men så här långt verkar den awesome! (Y)

Vad tycker ni om Vampire Diaries?

RSS 2.0