Kolingarna

Kan börja med att berätta att vi var på Fråga Olle i torsdags. Det var mer som en rolig grej och jo visst var det kul haha! Han tjatade lite väl mycket om tråkiga saker dock men man fick sig ett skratt lite då och då. Och för er som inte vet vad Fråga Olle är: Googla.
I fredags kväll blev det HP-maraton hemma hos Matilda. Kul att se hur dem har gjort om hemma hos sig, har ju en del barnminnen där alltså, hehe! Vi hann se 3 av 8 filmer.. fast man kan inte precis säga att vi kollade på filmerna utan vi pratade mest. Så stackars Julia som inte sett sista filmen fattade väl inte mycket (vi såg första filmen och dem två sista.) Ni vill inte veta hur ont i magen vi hade när vi väl kom i säng (vid 4 någon gång tror jag?) tror alla mer eller mindre höll sig om magen. Och det kan man förstå efter att ha tryckt i sig 3kg godis, två chipspåsar + dipp, kladdkaka och 6 drickor! Haha inte för att en person åt allt detta men vi delade på 6st. ;)
 
Men i vilket fall, har haft ett par riktigt niceiga dagar nu det senaste och nu tänker jag njuta av att vi har lov. imorgon åker jag till Värmland med mamma (träffa släkten.) Kommer hem på onsdag, och eftersom blogg-appen inte funkar så blir det nog ingen bloggade - sorry guys! Kanske gör något tidsinställt men har inget speciellt att säga just nu så.. vi får se. 

Kram


Kommentarer
Postat av: sara

Superhärligt med harry potter maraton, när vi hade det somnade vi efter 2 filmer=D

2012-10-31 @ 15:23:42
URL: http://rebelshoot.blogg.se
Postat av: bella

åhh, ge mig lite godiiis!:)

2012-11-09 @ 00:01:10
URL: http://bbellafoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0