Tretton


Har lånat en film av Nina och den heter "Tretton" (elr T
hirteen).
Kan ju börja med att säga att 3 personer kända från twiligt är med. Bl.a hon som regisserade twiligt, det är även hon som har regisserad denna filmen. Nikki Reed som spelar Rosalie i twiligt hjälper till med att regissera filmen och hon spelar också "Evi" (den populära tjejen) i filmen. Sen har vi Bellas mamma (vet inte vad hennes IRL namn är) men hon spelar en kompis till huvudpersonens mamma.
Väldgt bra skådespelare!

Den handlar om en tjej, Tracy.. hon är 13 år och börjar därför i 7:an. Hon och hennes två kompisar klassas som töntar. Men så börjar hennes äldre bror snacka om en tjej på skolan, Evi.. som enligt han är skolans snyggaste tjej. Tracy blir facinerad av hur stor makt hon och hennes kompisar har och Tracy vill ha det dom har! Hon gör allt för att bli hennes kompis. Hon blir tvungen att lämna sina gamla kompisar, sno, röka, ha sex osv. Allt som en tonåring inte bör göra! Men Tracy och Evi blir riktigt tajta vänner.. men till vilket pris?
Jag tycker filmen är ooootroligt bra! (Y) Den kan vara lite "självklar" eftersom det går så fort för henne att förvandlas från snäll och oskyldig till allt tvärtom.. Menmen.. det är skitsamma! Älskar filmen och rekomenderar er att se den.. NU! :}

Kommentarer
Postat av: Sofie

låter bra! synd bara att jag inte har den :/

2011-05-28 @ 20:13:27
URL: http://ponnyryttarnasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0