Selena Gomez & The Scene - Hit The Lights

Låten som spelas just nu.

Just nu: Hungerspelen

Efter helgen hos Nina fick jag med mig ett par böcker hem. Har nämligen hjälpt Nina med en liten grej samtidigt som hon jobbade på biblioteket. Som tack har jag och Nina fått.. tror det var 12 böcker att dela på. En av böckerna var "Hungerspelen" som jag har velat läsa länge nu. Började läsa på den imorse och är verkligen fast. För mig som inte läser speciellt ofta är 5 kapitel på en "halvdag" rätt mycket.
Kommer förklara "bokslussen-märket" i ett annat inlägg senare.

Fit for fighting

Äntligen har mitt körkortstillstånd kommit! Nu får man ge sig ut på den stora vägen.

-

Helgen tillbringades som sagt hos Nina. Lika mysigt som vanligt!
Nu är man tillbaka i skolan, har historia. Eftersom median var inställd idag så började vi först 13.05. Jag, Matilda, Lina och Sandra passade på att ta en fika innan. Kladdkaka

- Bilden kommer ifrån We♥it -

Hos Nina

Sitter just nu i Ninas rum och väntar på att hon ska duscha klart. Blir antagligen att vi går ut en stund sedan. Kan berätta att bilden är ifrån nyår. Men älskar bilder där man inte är beredd på att kortet tas, då blir det mycket mer "äkta", hehe såklart.

Blogg.se.. stil?

Upptäckte precis att blogg.se har gjort om sin framsida. Själv tycker jag det ser mycket bättre ut. Kommer ta ett tag innan man vänjer sig men diggar det. Påminner rätt mycket om en stil som dayviews.com (aka bilddagboken.se) hade ett tag.
Vad tycker ni om den nya outfiten?

Veckans blogg v.04

Då har kussen min skaffat sig en ny blogg. www.ninaisabelle.blogspot.com heter den! Och ägaren till bloggen heter förstås Nina! Min bästastebästa kusin, som jag till och med kanske ska åka till imorgon. Ska snacka med mamma annars är det inprincip bestämt! KUL! Har läängtat så!

I bloggen skriver hon mycket om musik, ger tips om både låtar, filmer och annat! Så tycker ni ska göra som jag och följa hennes grymma blogg every day!

Dagens

Under dagens medialektion har vi jobbat med vad som är manligt och kvinnlig. Kan säga att jag failade något med mina bilder. Bilderna ska inte påverka mycket utan det är mest typsnitten och "intrycket" som ska göra att man tycker det är kvinnligt eller manligt. Bilderna är random utvalda. Våran lärare var nöjd med min manliga men inte den kvinnliga. (Hoppas verkligen ni ser vilken som är vilken.)

Det var i vilket fall en lärorik lektion och den gick ovanligt fort.
Det här är alltså ingen färdig uppgift som man ska lämna in utan det är mer att man testade sig fram lite. Inget betyg på denna uppgift. ;)

Tjenare

Yes, så igår testade jag på att spela innebandy, inte med mitt gamla lag utan med ett annat sportlifelag. Grejen är att jag vill bara hålla igång och röra på mig, älskar ju innebandy. Vet dock inte om jag vill fortsätta. Får se..

Aja, nu har jag nstan precis kommit hem. Slutade halv 2 och gick hem. Har hunnit göra varm oboy också! Det var jätte länge sedan jag drack, gottigott är det! Nepp, nu ska jag chatta lite med min kära kusin sen blir det att kolla O.C som börjar 15.05 på 5:an. Har sett de avsnitten som visas nu men har äna glömt.

- Fotograf: Nina -

Buzz

Har spelat buzz med brorsan idag. Var äna ett tag sedan man kopplade in de där dammiga playstationet. Men nog funkade det alltid. Har dock inga roliga spel, Mega Quiz och Sports Quiz. Men måste bara säga att jag ägde honom i båda!
99% skicklighet och 1% tur.. eller så var det tvärtom, minns inte.

GIF

Harry Potter Gets Booped GIF - Harry Potter Gets Booped
 - Goofy Rafiki
Patrick Has Been Working Out GIF - Patrick Has Been Working Out
Decisions Decisions  GIF - Decisions Decisions
They Just Think You are Too Cool GIF - They Just Think You are Too Cool
Humor? Svar JA!

Tar nya tag

Idag har man varit på ännu ett zumba pass. Och nu är det bestämt, blir inge mer zumba för mig. Jag är sämst på kordninationer så hänger knappt med + att jag inte blir det minsta svettig.
Ska ju testa på innebandy på onsdag igen så.. förhoppningsvis kommer jag fortsätta syssla med det.

Vintertid

Är otroligt fint väder ute och blir väldigt sugen på att bara springa ut i snön och fota allt jag ser. Dock tänker jag inte göra det. Istället smyger jag in och lägger mig i badkaret. Myyyys!
Jag har för lite inspiration för att fota just nu. Kanske blir att jag går ut efter badet trots allt, ska ju ändå ut till kaninen. Men så länge får ni nöja er med en bild från igår.

Njut av snön

[Det var inte precis lätt att ta kort. Halvmörkt ute och det snöade som bara den. Blev tyvärr inga bättre bilder än såhär.]
Idag vräkte det ner. Visst är det kul med snö osv, men det är liiite sent NU! Mira blev förstås väldigt glad, passade på att använda tennisbollarna jag vann i julklappsspelat, dem uppskattade hon, haha! En till som älskar snön är min kanin Fanny. :]

Take away those perfect teeth, Please

Nackdelen med att ha en grymt snygg kusin är att man blir galet avundsjuk på bl.a hennes wonderbara tänder! Har lagt på ett redigeringslager på denna bilden (hade inte kvar orginalet..) men gaash vad fina dem är!
Mehehe, vad kul man kan ha. Har suttit här och borstat tänderna i snart 15 minuter. Samtidigt skriver man ett weird inlägg om just tänder. KulKul..

Iphone cases

Jag säger bara "JA, TACK!" till dessa coola skalen. Nog för att de kostar runt 300kr/st men nästan så att det är värt det. Finns hur många olika modeller som helst så om du själv vill hitta just dina favoriter så kan du bläddra fram dem här.

Little miss sunshine

...heter filmen som visas på 4:an just nu. Eller precis nu är det avbrott för nyheter men snart är filmer igång igen. Var år och dar sedan jag såg den filmen så det får bli kvällens underhållning, för min del.

Har även funderat på att delta i "torsdagstema", en rolig grej som smäm.se håller i. Man får ett tema och sedan ska man rita/illustrera/skissa/måla en tolkning på detta. Denna veckan är temat "hundar" och har aldrig riktigt målat en hund så är tveksam. Kanske går med, kan inte bestämma mig just nu. Annars väntar jag bara tills nästa vecka. Ett roligt sätt att hålla igång sin kreativitet!

Broadcast yourself

Tack vare Julias blogginlägg om att hon skulle se en film på youtube så har jag äna nördat youtube filmer. De flesta hade jag sett men jag har inget emot att se filmer flera gånger. Kollar oftast på svenska, ganska töntiga filmer. Dom är så härliga på något sett. 
Här är några kortfilmer om mobbning.
Sanning eller död, Varför just jag, Varje dag.
Sen är det ju då långfilmer. Tips är att om du vill se en långfilm så skriver du bara "del 1" eller om det är en engelsk så "part 1". Detta är antagligen saker ni redan listat ut men jupp.
Några filmer jag nyligen sett: Tusen gånger starkare, Cyberbully, Hip Hip Hora och Älska mig. Sen är det bara för er att hitta filmer ni tycker om. Det kan vara riktigt segt att hitta vissa filmer eftersom det inte går att söka upp dem med ett "direktord".. Men jag tycker oftast att det är värt den tid det tar.

Moa Lignell - When I Held Ya

En låt som jag aldrig tröttnar på! (A)
Har inte hittat någon riktigt bra video på youtube än, men imorgon ska låten kunna laddas ner på itunes så det är ju great! (Y)

Veckans blogg v.03

Under min dagliga "bläddra igenom bloggar-rutin" stötte jag på denna härliga bloggen. älskar bilderna och sättet hon redigerara dem på. Helt enkelt en grym inspirations blogg! I ♥ fotobloggar!

Handledarkurs

Hmm.. funderar lite på stavningen men det får bli så här.
Har precis kommit hem ifrån handledarkursen som pågick i 3 och en halv timma. Galeet vad mycket det finns att veta ändå! Imorgon ska pappera göras iordning så snart är man ute på vägarna. Lite läskigt ändå men ser ändå fram emot det!

En helt vanlig dag

Idag har det varit en helt vanlig skoldag. Veckans längsta dag dessutom, seeegt! Men på median fick vi kollat på hur resultatet till allas musikvideosar blev. Är riktigt nöjd med vad vi fick ihop, och tycker att alla gjorde ett bra jobb! (Y) Ska få videon av Lina imorgon så ni ska få se den snart.
Har som ni märker inget roligt att berätta, tyvärr. Får se om inspirationen blir bättre imorgon(?)


Køb banana

"Seriöst, vem har tagit min banan, strimlat den och sedan friterat den!? Moget säger jag bara.."
Ha-ha-ha.. 

Peezza!

Eller Pizza kan man ju också säga.
Yes, idag blev det pizza till lunch. Hawaii med kebabsås! ♥
Nu sitter vi på historialektionen och "läser i historiaboken".. hmmf.. läser kanse en mening och kollar sedan facebook en extra gång ifall att någon skulle ha uppdaterat, haha!

Zumba

Idag har man dansat Zumba för första gången. Testade ju hemma en gång men skivan var på franska eller vad det nu var så hängde inte riktigt med. Men idag var jag och mamma som sagt iväg på Zumba. Det var kul att träna tillsammans med mamma men kände inte att jag fick ut något av det. Det var mest tanter, jag och en till var de enda "tonåringarna." Kul att dansa men inte speciellt jobbigt.
Ska däremot gå nästa vecka också eftersom det skulle vara en annan instruktör då och förhoppningsvis blir det lite jobbigare, vi får se. ;)

Frida

Känns skönt att ha gjort läxan redan nu. Brukar alltid sitta med den senare på kvällen, men inte idag! 📝
Nu sitter jag och bläddrar igenom Frida-tidningen som jag inte hunnit läsa klart än.

 


Before I die

Antar att jag också får ta och göra en "before I die-lista." Tycker dem är så roliga att bläddra igenom. (A)








Sanctum

Idag/igår var det ju fredag den 13:de, försökte därför få min familj att kolla på skräckfilmen "friday the 13th", men det gick inge vidare. Istället bestämde vi oss för att hyra hem en film via tv:n, mycket praktiskt måste jag säga, Sanctum.

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna filmen. Den blev genast bättre då det stod att den var baserad på en sann historia, älskar när filmer är det, det blir mer känslosamt på något sätt.
Den hadlar om att de blir instängda i en grotta under vattenytan, om man ska göra en lång historia kort. Jag gillar filmen, men den kunde samtidigt bli seg då handlingen är väldigt enformig. Många mörka scener och ibland förstod man inte vad som hände.
Det är ju inget minus att huvudpersonen ser bra ut heller. I början tyckte jag inte han var något speciellt men efter en stund in i filmen började man "vänja sig", om man kan säga så. 
Men jag diggar som sagt storyn och det är en sevärdig film! (Y)

- Den hamnade i "Drama" kategorin eftersom jag inte har någon "Thriller." -

Skridskor

Nu är jag hemma igen. Det var riktigt kul att åka skridskor! Jag vinglade förstås runt som en jag vet inte vad. Men ramlade åtminstone inte, vilket är positivt.


Skolstart

Igår började vi skolan igen. Kan inte precis säga att det var en toppen dag.. Min svenska-lärare berättade att hon inte var helt nöjd med min inlämning eftersom jag hade gjort fel med "styckindelningarna".. Svårt att förklara men hade en liten diskussion med henne. Såååå irriterad blir jag på henne! Fick C på den uppgiften eftersom hon inte gillade "mitt sätt att skriva på".. Lite surt då jag satsar på högre betyg i just svenska. Nu låter jag som någon jobbig, envis unge.. Men ni skulle vart där.

Jaja, idag har det varit bättre förutom att jag försov mig och kom försent första lektionen. (A)
Nu ska jag snart åka skridskor med Sandra, vi hörs!


In time

Tänkte skriva en liten utvärdering om vad jag tyckte om filmen, In time som vi såg i söndags.
Kan börja med att berätta att den var grym! Men tydligen var jag ensam om att tycka det, varken mamma, pappa eller Nicklas var speciellt förtjusta i filmen. Själv så älskade jag den! Det enda jag var skeptisk emot var att Sylvia Weis (Amanda Seyfried) sprang lika fort som Will Salas (Justin Timberlake) hela tiden, trots att hon hade världens högaste klackar.. Trovärdigt? Svar nej. Men annars ägde den! (Y)

Den handlar alltså om att tid nu används som pengar och alla har sin egna "livsklocka" inristad på armen. När ens egna tid tar slut så dör man. Man kan alltså leva för evigt men man kan också dö tidigare än man borde. Man slutar också åldras när man fyllt 25 år. Filmen börjar med att Will pratar med sin mamma och man har lite svårt att fatta att de de inte är i samma ålder, de ser ju lika gamla ut.

Will som själv bara har en dag på sig att leva räddar livet på en som har över hundra år. Will får all hans tid och nu måste han snabbt ge sig av ifrån "gettot" innan någon får reda på hur mycket tid han har. Någonstans på vägen träffar han Sylvia som han "kidnappar", men det slutar med att hon hjälper honom. Hon hjälper honom med att göra världen mer rättvis, med att jämna ut tiden, istället för att flera hundra ska behöva dö för att en ska kunna leva i all evighet så måste tiden jämnas ut. OSV.


The vampire diaries

Har börjat om på säsong 1 eftersom jag inte har någon annan serie att se på just nu. Skönt att one tree hill börjar på onsdag.. :}


Äntligen..

.. har vi fått lite snö! Det är inte mycket och jag slår vad om att det kommer försvinna under natten men ändå kul att få se marken bli snötäckt innan vintern är slut. Tänkte skriva årets första snö men menade egentligen julen/vinterns första snö(?)


Just text me

Som jag sa igår så höll jag på att testa en grej, hann aldrig klart igår utan fixade resten idag. Här har ni resultatet.

Allt som behövdes var vitt nagellack, tidningpapper, bomullspads och handsprit.
1. Måla dubbelt med vitt nagellack, eftersom det annars blir smått genomskinligt. Låt det torka innan jag började med något annat.
2. Klipp ut en bit tidningpapper, tillräckligt stor för att kunna täcka nageln.
3. Häll lite handsprit på en bumullspad (eller liknande) och använde den sedan för att trycka tidningens text mot negelytan. Håll ca. 20 sekunder och det är klart!

Gaaah! Vad svårt det är att förklara skriftligt.. Men det är inte så svårt så antar att ni listat ut hur jag gjorde i vilket fall, med eller utan förklaring.

Adele - Set fire to the rain


Ännu en grym Adele låt!

Veckans blogg v.02


Vet inte vad jag ska säga mer än att jag blir sugen på att börja rita när jag ser hennes konstverk till målningar! Blir otroligt inspirerad och älskar det hon har skissat hittils, ser fram emot att få se vad hon hittar på här näst.

Bio

Just nu sitter jag i en bil påväg till biografen i Göteborg. Som jag skrev tidigare ska jag se "in time" med familjen. Fick ett presentkort i jul som vi utnyttjar nu. ;) ska bli kul!


Mix

Vad har jag haft för nagellack egentligen!? Haha!
Kan berätta att jag håller på med ett litet experiment, vette sjutton om det kommer funka men vi får se. (A) 


Ska för övrigt på bio med familjen ikväll. "In time" blir det!


Hungerspelen

Tänkte tipsa om denna filmen som jag ser fram emot otroligt mycket! Det var faktiskt Nina som visade mig den, eller hon tipsade mig om boken "The hunger games" och sa också att dem ska göra en film på storyn. Trots att det inte hade kommit ut något officiell trailer då så fastnade mitt intressa direkt.
Nästan så att jag får lust att läsa boken också! Och då ska ni veta att jag inte är något vidare på att läsa böcker, blir rastlös och hoppas istället på att dem ska göra en film på boken. De ända tjocka böckerna jag tagit mig igenom är twilight-böckerna och första Harry Potter boken.

Men nu har iallafall den officiella trailern kommit och jag är nu galet förväntansfull! Är inte ni!? + att jag fick skymten av ett par skådisar jag tycker om!

Gladiatorerna


Som ni säkert vet så kommer premiären på Gladiatorerna ikväll klockan 8. Det är ett program som jag kollade mycket på när jag var mindre och det ska bli kul att få se hur mycket dem har ändrat på.
Någon mer som ska se om det är något att ha?

Sjuk

Då har man gått och blivit sjuk.. Var väldigt snuvig igår, trodde det berodde på att jag städade rummet (reagerar nämligen så på damm.) Men så när jag skulle lägga mig började det göra ont i halsen och idag har jag även huvudvärk. Gott. Jag som tänkte dra ut och fota lite idag -.-
MenMen.. Nu blir det en hemmakväll istället, ska kolla på det nya vampire diaries avsnittet som jag aldrig hann se igår.. Och efter det kanske spela lite sims eller se på OTH. :}

Haha, har en liten rolig sak att berätta också! Före jul hade pappa köp ett "mini-stativ" som han tänkte ha till julklappsspelet. Men han tänkte på mig när han köpte det och därför ångrade han sig snabbt och köpte något annat. Så igår hade jag ställt upp mitt stora stativ för att göra en liten video (som failade totalt, sorry) och när han såg stativet kom han att tänka på det lilla han hade köpt. Igår fick jag alltså ett pyttelitet, gulligt stativ av pappa. Rätt bra att ha ändå.. Kanske.. Tänkte om man ska ställa kameran på en ojämn yta så hjälper stativet till.


Veckans blogg v.01

Så vem får då äran att bli 2012's första "veckans blogg"? Jo, en helskön tjej ifrån Karlstad. Kunde inte låta bli att bli inspirerad när jag läste delar ur hennes blogg, härliga bilder m.m!
Check it out!


TjabbaTjeeena!

Tänkte bara slänga in en snabb hälsning innan jag torkar bort det blåa jag har i fejjan och sätter på en film.

Tänkte bara meddela att masken ovan inte är något att rekomendera. Den luktar någon sorts blomma, väldigt starkt dessutom! Mådde äna illa av lukten.. Utan det finns ju så många andra goa masker man kan välja istället. :.3

Iphone tillbehör

Det här blir sista inlägget om vad jag köpte i Allum, jag lovar! ;)
Hade inget skal till iphonen innan utan köpte dessa två olika skydden. Ett skal som ser ut som ett bildäck och en läderficka.

A complete outfit

Nu det senaste har jag fastnat väldigt mycket för ringar! Tycker det känns gött med en ring på fingret, man känner sig lite extra fin. Gillar också att sitta och måla naglarna samtidigt som jag glor på en härlig film eller någon bra tv-serie. Om man drar en slutsats över detta så kan man säga att jag gillar att pyssla med mina händer. Så de små detalj-grejerna jag köpte i Allum igår passar mig perfekt! :}
| Bik Bok | 60:- |
| Gina Tricot | 25:- | 20:- |
| Lindex | 99:- |

Perfect if you ask me

Dagens byx-köp. :'3
| Bik Bok | 299:- |

Something to look forward to!

Nu är det äntligen dags för tv-serierna att börja igen! :} Kan visa lite seriestarter som jag ser fram emot.
3 Januari 2012
Pretty Little Liars, The Lying Game
6 Januari 2012
The Vampire Diaries, The Secret Circle
11 Januari 2012
Säsongstart för One Tree Hill!

Detta är alltså datumen i USA, man kan räkna med att kunna se dem på internet dagen efter.

Allum

Idag har jag varit i Allum med mamma. Blev äna lite förvånad då mamma först hade köpt mer än mig, hon är inte sådär jätte haj på att titta på kläder nämligen. Men sedan kom vi bort till Gina Tricot, Bik Bok osv.. Köpte en hel del! Fick till och med köpt ett par jeans, som jag tycker är så tråååkigt att testa.
| Gina Tricot | 50:- |
| Gina Tricot | 50:- |
| Lindex| 149:- |
Gillar speciellt den sista då det inte är något linne jag hade köpt i vanliga fall. Är trött på min tråkiga och vardagliga stil.. om jag ens har någon stil i över huvudtaget. Ska försöka skärpa mig, matcha saker och titta ut lite mer ovanliga plagg. Vad sägs om det? :3

That's why you're so good to me

Vet att ni antagligen har tröttnat på alla inlägg om min och Ninas helg. Så därför bjuder jag på två bilder ist, MOhahaha ha! ♥

Slask

Åkte med Nicklas nu när han tippar. Hmm.. Kan ju säga att det inte är det bästa vädret just nu. Blandat snö-regn.. Alltså regnar det ren slask!


To bad..

Uppe med tuppen.. enligt mig själv. :')
Vaknade 10 idag, eller okej jag ställde klockan. Delvis för att vi har besök här hemma men också för att ett av mina nyårslöften är att försöka vända tillbaka dygnet, just nu är jag jätte trött under ljusadagen och så fort det börjar mörkna blir jag hur pigg som helst.. Det är något jag måste ändra på!
Kan berätta att jag just nu sitter och redigerar bilder. ^^

I've got my passion, what's yours?



Har precis lärt mig ett nytt sätt att redigera på så därför blev dessa bilderna lite väl överredigerade men det får ni leva med. Tänkte mest berätta att jag imorgon kommer försöka mig på att göra en ny header, tycker att det kan behövas. Jag vet att jag har lovat detta ett antal gånger tidigare och är ledsen att jag inte gjort det, men gör ett nytt försök imorgon. Nu har man ju ändå vart hos kussen och fått tagit några nya profilbilder. (:

ByeBye my lover!

Idag blir det för mig att åka hem. Just nu står Nina i duschen, efter det får vi ängna lite kvalitéts-tid åt varandra för vid 5 tiden tar jag en buss hem. Känns inge vidare! Någon som vi har bestämt är att vi ska träffas oftare, det är ett måste! Vi ses alldeles för sällan..
MenMen.. nu kom Nina så ni får ha det bra sålänge så hörs vi snart!

Det var inte jag..

Nina: "Hur kan det ha blivit så lite chips kvar!?"
Jag: "det var inte jag! Jag lovar! Det kom en liten tomtenisse förbi och tog allt. Och vet du vad han sa sen? Han pekade på mig och sa 'haha! Det här kommer du få skiten för!' .."
Nina: "...."
Jag: "Jag loooovar!"


Wohooooo!!!

Nina is in the buildning! Jag har snott Therese mobil och gått in på blogg-appen som hon har på sin mobil;) måste erkänna att jag tycker det är riktigt roligt att skriva på hennes iphone. Hoppas alla har det gött för det har vi! Vi har avslutat dagen med en varm kopp kakao med vispad grädde och smörgås till. Jag tog en "kalvkorvs-macka" och miss Karlsson tog en "ost-macka"! Jag personligen tycker min lät godare (a)

Okajj, nu ska jag och kusinen göra något vettigt. Vi ska inte sova, trots att det kanske verkar vettigast, utan vi ska titta på film!!! :D
Det blir nog en Disneyfilm kan jag tro, nu när man har VHS hemma. WOW vad kul det är att skriva på en iPhone!

Ha det göttans folk, och glöm inte att titta på min blogg!!!

www.iftheyaregreenoreblue.blogg.se

See ya'll!!!!


Nina Isabelle
1/1-2012


RSS 2.0