Kolingarna

Kan börja med att berätta att vi var på Fråga Olle i torsdags. Det var mer som en rolig grej och jo visst var det kul haha! Han tjatade lite väl mycket om tråkiga saker dock men man fick sig ett skratt lite då och då. Och för er som inte vet vad Fråga Olle är: Googla.
I fredags kväll blev det HP-maraton hemma hos Matilda. Kul att se hur dem har gjort om hemma hos sig, har ju en del barnminnen där alltså, hehe! Vi hann se 3 av 8 filmer.. fast man kan inte precis säga att vi kollade på filmerna utan vi pratade mest. Så stackars Julia som inte sett sista filmen fattade väl inte mycket (vi såg första filmen och dem två sista.) Ni vill inte veta hur ont i magen vi hade när vi väl kom i säng (vid 4 någon gång tror jag?) tror alla mer eller mindre höll sig om magen. Och det kan man förstå efter att ha tryckt i sig 3kg godis, två chipspåsar + dipp, kladdkaka och 6 drickor! Haha inte för att en person åt allt detta men vi delade på 6st. ;)
 
Men i vilket fall, har haft ett par riktigt niceiga dagar nu det senaste och nu tänker jag njuta av att vi har lov. imorgon åker jag till Värmland med mamma (träffa släkten.) Kommer hem på onsdag, och eftersom blogg-appen inte funkar så blir det nog ingen bloggade - sorry guys! Kanske gör något tidsinställt men har inget speciellt att säga just nu så.. vi får se. 

Kram


Här har vi ett par duktiga jävlar!

Som ni säkert vet är jag en riktig youtube-nörd och några som jag följt ett tag nu är "luminitesworld". Dem gör sköna covers och diggar beatboxar-killen.

Priest

Kom precis på ett väldigt kul sammanträffande.. nästa vecka fyller jag 17 år och just nu ligger jag och kollar på "Priest" vilket är en film jag fick i present av Nicklas förra årets födelsedag. Ehehehe, väldigt kul sammanträffande, right? Fast nä. 
 
Filmen är förresten riktigt bra! Ett par bra skådisar är med som t.ex. Paul Bettany, Karl Urban och Cam Gigandet. Dessutom är det bra animerat också, så trovärdigt det kan bli antar jag. Haha måste bara ta och visa er två så kallade "B-filmer" bara för det.. "2012: ice age" och "The 7 adventures of sinbad". Haha dör seriöst på båda! Shit vad vi började skratta när man först fick se jättekrabban i 7 adventures of sinbad.. kan erkänna att jag inte såg klart någon av dem. Kan man inte skriva på baksidan eller "OBS, B-film" eller något? Man blir så besviken när fodralet är så bra gjort men själva filmen är kass. 

Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Big day tomorrow.. vi ska simma på idrotten.. (Hatar mitt liv!) GODNATT!

Äpplet faller inte lång från trädet.


American horror story. två

Nu tänkte jag se första avsnittet av American horror story säsong 2. Det kom ut någon gång i veckan tror jag, vet inte hur jag har kunnat hålla mig så länge ändå!? Antar att jag hade för mycket grejer i skolan så glömde helt bort det. Men NU, nu ska jag se vad det är för något.

Det kan man kalla höst

Nu är det bara en vecka kvar i skolan. Två prov men dem tar vi oss igenom, right!? Nä men känns så himla skönt att vi snart får en veckas ledigt! Har lite grejer jag planerar att göra under lovet, vill bland annat träffa min kära kusin och kanske ska kanske träffa mammas släkt i Värmland också. + att jag fyller åt, det är något att se fram emot! 17 bast!

December boys

Tittade på en jätte söt film igår. December boys. Kan erkänna att jag började kolla på den för att Daniel Radcliffe var med. Den var riktigt söt faktiskt! Konstig och svår att förstå ibland men väldigt söt och meningsfull, det gillar jag!
 
Den handlar om 4 föräldrarlösa barn (alla födda i december) som bor på ett barnhem och så får dem åka på en slags "semester". Självklart blir dem glada bara av att få komma ut och lämna barnhemmet ett tag. Alla är bästa polare men så får dem reda på att någon i området funderar på att adoptera någon av dessa pojkarna och plötsligt blir det som en tävling mellan dem. Samtidigt drabbas dem av kärlek, sjukdomar, svartsjuka och allt möjligt.. helt klart se-värd!

I'm a messed up kid.

Känner att jag är ett stort fiasko just nu. Har så jäkla mycket saker jag vill göra och vill börja planera men nej.. istället slösar man bort hela dagar på att.. göra absolut ingenting! Jag menar - i sommar planerade jag att börja vänja mig vid klackskor. Jag tänkte börja dricka kaffe (okej, försökte men det sket sig.) Jag ville ut och fota mer. Röra mig utomhus och det behövde inte alls bara vara med vänner. Jag köpte också en slags dagbok där jag tänkte skriva ner mina tankar och vad jag verkligen känner, eftersom jag i princip går runt med ett stort fett lås runt huvudet på mig.. som ingen någonsin skulle kunna förstå sig på att öppna. 
 
Idag hade jag till exempel planerat att plugga samhäll hela dagen men icke sa nicke. Istället somnar man i soffan och när man väl vaknar intalar man sig själv att provet är på fredag, jag har ju hela dagen imorgon också och så gör man en massa annat. Till exempel så började jag göra situps. Jag menar, det är ju ändå en bra orsak, eller? Allt för att inte behöva plugga. Vad ska jag säga när jag sitter där om några veckor? "Emmn.. nä jag kunde inte plugga för jag var tvungen att göra situps.. jag menar.. det är ju viktigt att träna, right?" Det är inte precis så att dessa 50 situpsen (nej, jag gjorde inte fler.. resten av tiden använde jag till att dansa till musiken och sjunga med i låten) kommer att göra någon stor skillnad? Ingen skillnad alls faktiskt, det var ju ingen utmaning. 
Men i vilket fall, jag lärde mig iaf de fyra grundlagarna.. bra nu ska jag bara lära mig resten av vad regeringen och riksdagen verkligen sysslar med. Vadå regionala och lokala organ?

Freaking varma mackor chips!

Okej så jag kom hem idag, har precis cyklat 3-4km (vette sjutton hur långt det är?) i spöregnet.. en halvtimma senare märker man att ens brorsa har lagt all sin smutstvätt i min tvättkorg och en massa clementinskal i papperskorgen. Nu tänker ni säkert "WTF!? Varför skulle ha slänga in sina kläder i hennes rum, makes no sense!" och då får jag förklara att han har fått för sig något konstig och slänger därför in allt möjligt i mitt rum. (På skoj - såklart) Har försökt låsa dörren men det är samma nyckel till alla dörrarna på övervåningen så BIG fail på det! Men iaf, jag tar ett djupt andetag och slänger in allt i hans rum istället.
 
Han kommer hem, reagerar inte mycket på att det ligger tvätt på hans rum, utan det är först senare när vi börjar tjafsa om något helt annat som det kommer på tal. Det slutar med att han åker och tippar och jag går surt in på mitt rum för att lugna ner mig med ett par youtubeklipp. (standard!) Så när han kommer hem igen: "Emmn.. här! Så kanske du inte behöver vara så grinig längre.." räcker mig påsen med 'varma mackor chips' och lämnar rummet. I äm like: "huh?" Inte för att jag var speciellt sur i från första början men kunde inte hjälpa att ett stort fett smile kom krypandes.
 
P.S chipsen var inge' höjdare, dude!

Bloggappen - The big city - mensvärk!

Får ryck på blogg.se-appen, vet inte om det bara är för mig men den har inte funkat sen dem uppdaterade sidan. Jag älskar alla uppdateringar (trots att jag var kritisk i början) men ni kanske märker att jag bara bloggar mitt i natten nu för tiden. Det är för att det är vid den här tiden jag sitter vid datorn, ehehe, kanske inte är helt sant men det är nu jag får all inspiration (vilken inpiration!?)... men det var inte det här jag skulle skriva om hmm..
 
Igår åkte jag in till Göteborg med my little friend - Julia! Snål som man är köpte jag inte mer än den söta tygpåsen som ni ser på bilden ovan. Den är egentligen militärgrön men det syns inte så bra på bilden. Har använt min skolväska till allt.. och då menar jag verkligen ALLT. Men nu är det slut med det! Sov i alla fall hos Julia, vi köpte frukt och gjorde chokladfondue. Och jag fick äran att öppna kokosnöten, waaaah! (Y)
 
Just nu, som den tjockis man är - dricker jag cola, kollar på walking dead och tycker bara allmänt synd om mig själv, haha. Har ont i magen och vill bara dö, det går ju aldrig över! Skulle egentligen ha tränat idag och fått träffa Matildas kille for tha' first time(!) men icke sa nicke, ville verkligen bara hem och krypa ner i sängen. Vilket jag gjorde också.. och därför jag jag fööör pigg just nu. Smart tjej.

Friends with benefits

Blev glatt överraskad när jag såg att denna filmen gick på tv idag. Friends with benefits. Har länge velat se den men hade helt enkelt glömt att den fanns. Det var iaf hur söt som helst, såg dock inte början, vilket suger men aa jag gillar den! Det kommer antagligen visas på tv igen eftersom viasat filmkanalerna visar samma filmer om och om igen så kommer jag förhoppningsvis få chans att se början någon gång snart.

L Ö R D A G

Instagram: @Tessan9222
 
Eftersom man beställde kort i fel storlek sist så har man nu suttit och skärt till ca 50 stycken idag. Men resultatet blev bra, förutom att vissa är snea men det kan jag leva med. Efter det fick man ett härligt sms av Emma och gick därefter för att möta henne. Vi tog oss en promenad med Mira och bara snackade, det var gryyymt längesedan vi träffades sist och vill verkligen ha mer kontakt med henne! 
Men en rätt lyckad dag ändå, känner att jag hunnit med en hel del. Har städat rummet, fixat korten, bytt sängkläder, vart hos kaninen, gått ut med hunden och träffat Emma. Nu är det lax dax, yummy!

THE VAMPIRE DIARIES

Har sparat mig hela dagen och nu är det äntlgen dags för.. VAMPIRE DIARIES SÄSONG 4! Woooohooo! Bara för att jag inte ska ha glömt något så tittade jag på sista avsnittet en extra gång tidigare idag och NU tar jag fram min Ben & Jerry i frysen och sätter på det nya avsnittet. Aaaah I'm so excited!

♪ Fredag ♫

Det är dags för FREDAGSMYS.. om det så är det sista jag gör! Det är slut på veckan, det är dags för FREDAGSMYYYYYYYYYYS! ♪♫
 
Oooh yes! Har inte planerat något speciellt i helgen. ELLER? Nu ljög jag. Idag ska jag antingen kolla på innebandy eller följa med mamma som ska passa min lillkusin, Alva. Sen på Söndag ska jag äntligen på träffa Julia, vilket var år och dar sedan (känns det som iaf!) Åker förmodligen in till stan, jag behöver nya kläder!

S'mores - my way

Såg att dem gjorde något S'morse liknanade på tv här om dagen och försökte därför memorera receptet i huvuddet. Det gick väl sådär.. (A) Men resultatet blev gott iaf, det är ju huvudsaken! 
Vi hade inga vanliga muffinsformer hemma så tog bullformer så allt svämmade över och.. aa det blev kaos, men jaja. Förutom digestivekex och vanlig muffinssmet så är det smält choklad och marsmallows i mitten. Vet inte om jag kommer göra detta fler gånger, inget jag rekomenderar precis men.. det var lite kul att testa iaf och jag brukar aldrig baka så, familjen blev ju glatt överraskade iaf.

Träna Träna Träna.

Nu ska vi se.. igår testade jag och Matilda att gå på ett spinningpass. Eftersom 45 minutarn' var fullbokad så sa vi att vi kör på 55 minuter istället. BIG misstake, haha nejdå jag skoja bara, vi klara oss bra men det var APjobbigt! Så för er som inte vet det -> Jag hatar apor vilket gör att apajobbigt = dödsjobbigt!
Sen idag körde vi Zumba i 30 minuter. Fattar fortfarnade inte vad som hände.. hängde knappt med och blev inte värst svettig på 30 minuter. Helt ärligt: Jag suger på att dansa, stel som en pinne! Men nästa gång ska vi köra iaf 45 minuter och jag antar att man måste ha varit där några gånger för att kunna lära sig stegen, right?
 
Nu har jag precis kommit ur badkaret och sitter och nördar youtubeklipp, som vanligt. Vill ni förrästen se vad jag gör på youtube så heter jag @Tessan9222. Har inte laddat upp några videoklipp än men har funderat på det ett tag och.. vem vet kanske laddas upp något i framtiden? 

Cubus

Men bra nu har har man i alla fall tre par byxor att välja mellan. Eheheh. Är i stort behov av ny byxor nämligen, köpte ett par igår men har fortfarande bara två par jeans och thights. Shopping dags kanske?

Här ska tränas!


Powerstep

Idag var jag på mitt första gruppträningspass. Powerstep närmare bestämt. Matilda tvingade med mig, har varit seg hela dagen och speciellt efter den extremt jobbiga media/graf-uppgiften vi har haft. Så tack Matilda för att du drog med mig på det här. Känns grymt skönt efteråt och nu väntar jag på att träningsvärken ska komma krypande. 

ILLRAR

Inte bästa bilderna, oredigerade men beskärda. Här är iaf rackarna som springer runt på våran tomt just nu. Inte kul ska ni veta, våra två katter har nyligen försvunnit båda två och jag har en kanin som jag nu inte kan lämna utan uppsyn när hon är ute. Vad gör man?

P A J

Vet inte vad som hände där men pappa fick ett ryck och bakade en äpplepaj i helgen. Han letade upp ett nytt recept och började greja i köket. Jag klagar inte, trots att jag inte är speciellt förtjust i paj så var den god! Yummy!

Nattmänniska var det ja

Så här inspirerad har jag inte känt mig på länge! Efter att jag gjort klart bilduppgiften vi har tills imorgon så tänkte jag att "varför inte börja på mediauppgiften som ska vara klar på torsdag?" Hade nämligen en idé men vet att det kommer ta ett tag att göra + att man ska skriva text till. Pluggade in hörlurarna och eftersom jag är som piggast och mest fyndig nu på kvällen/natten så flöt/flyter allt på. Nu tänkte jag dock lägga mig men känns riktigt skönt att jag har börjat och planerat. Vet inte om jag kommer få klart allt eftersom jag inte är sådär jätte bra kompis med indesign som våran lärare så gärna vill att vi jobbar i. Får se imorgon. Godnatt!

90210 säsong 5!

Kollade precis klart på sista avsnittet av 90210, säsong 4. Nu taggar jag inför säsong 5.. som tydligen ska komma nästa vecka!? 8 oktober. Men det är ju förstås inte svensk tid utan förhoppningsvis kan jag se avsnittet den 9:e dagen efter på watchseries.eu. But I don't know :|

Time for a change

Idag var jag hos träna i kungälv och pratade med dem om priser osv. Har nu bestämt en ny tid på onsdag där jag kommer få en rundvisning och instruktioner om hur man gör på olika apparater, vilket är toppen. Är taggad på att börja träna på allvar och också nyfiken på de olika passen, önska mig lycka till!

RSS 2.0