Slappisar

Gårdagens natt bestod av en massa avsnitt av 90210. Nu, mitt på dagen sitter vi fortfarande här i Julias källare, käkar mango, dricker cola och kollar på 90210. Tror ärligt inte att det kommer hända mycket mer, haha! = Mjukisdag. (H)


90210

Det är så att jag har börjat kolla på en ny serie, nämligen 90210. Grymt bra är den! Har än så länge bara kollat 7 avsnitt men ska ikväll hem till Julia för ett officiellt 90210-marathon! Awesome!
Just nu har jag precis duschat och käkar vindruvor samtidigt som jag planerar att se några fler avsnitt av 90210, måste ju hinna se till avsnitt 16 ikväll för det är tydligen då Liam kommer. ^^

Taco-kväll

Idag käkar vi tacos, tjena vad gott det kan vara med lite köttfärst och grönsaker! Löjligt gott ju! (H)

Summer - here we come!

| Tröja - 99:- | Shorts 249:- | Båda ifrån H&M
Tröjan och shortsen är mina inköp ifrån dagens runda på backaplan + ett par svarta byxor från Gina Tricot. Testade minst 6 olika byxor men tycker aldrig det finns några som ser bra ut på mig så.. det fick bli ett par vanliga svarta. 

Kommer antagligen aldrig trivas i shorts, funderar på att gå hela sommaren i långbyxor.. vad sägs om det? Okey, förra sommaren praktiskt taget levde jag i mina jeansshorts men nu känner jag mig inte bekväm i det längre. Vette' sjutton hur jag ska klara mig igenom de allra varmaste dagarna.. Kommer antagligen sluta med att jag badar i badkaret och solar i skuggan där ingen kan se mig. Blir spännande till sommaren när jag ska lösa det här på något sett, haha!

Frukost

Idag började jag dagen med en god frukost tillsammans med familjen. Var ett tag sedan vi åt frukost ihop. Idag ska Nicklas spela cup så efter första matchen passar jag och mamma på att åka till backaplan, är nämligen i stort behov av ett par nya byxor! Efter det åker vi nog tillbaka och kollar på hans andra match.

Vikingamarknaden

Eftersom våran lunchrast var 1,5 timma lång så gick vi en runda på vikingamatknaden. Munkar = yammy!
Det var meningen att jag skulle ladda upp detta inlägget igår men bloggappen fungerar inte för mig.. :/

 


Serie time

Just nu kollar jag ikapp några avsnitt av "American Horror Story", har tänkt börja följa den på tv igen, varje söndag efter big brother. (H) Men ligger fortfarande efter 2 avsnitt så tänkte kolla på dom nu. :}

Svenska nationella

Då har man precis skrivit klart nationella i svenska. Känns bra. Kommer bli grymt besviken om jag förväntar mig ett A men man kan ju alltid hoppas. Vi fick till 11.00 på oss att bli klara men eftersom man inte fick skriva mer än 600 ord är det ju ganska självklart att man blir klar efter ungefär en timma. Så nu sitter hela klassen här och bara väntar på att medialektionen ska börja, vilket den gör om tre timmar. Snart går vi ner och käkar tacos/tex mex, GOTT! (:

Make it work

Nu sitter jag och kollar på Big Brother, i knät har jag en skål med banan. Ett tips om man har tröttnat på frukt eller liknande men inte vill gå tillbaka till att äta godis och andra onyttigheter så kan man skära upp dom i olika bitar. Jag tycker personligen att frukterna (bananen i detta läget) blir mycket godare när man äter den på ett annorlunda sett. Det är samma när jag är ute med Mira, ett tag har jag flexikopplet och när man sedan byter till vanliga läderkopplet så blir det en helt annan känsla.
Haha, det är antagligen bara i mitt huvud som allt det här fungerat.. Jaja, nu ska jag fortsätta äta min banan och så hörs vi imorgon.


Purple

Idag skulle Matilda fylla i sin lila 'dip dye' så Sandra, Julia och Sofia passade på att göra varsin slinga. Detta gjorde vi efter idrottslektionen då vi hade 2 timmars rast.
Haha, händerna är Linas.


O R M

Jäklar vad rädd jag blev när jag tillsammans med Mira nästan trampade på den här läskiga saken! Som tur var rörde den sig knappt så skyndade mig in för att hämta kameran. Funderade på om den var död men plötsligt tar den sats och försvinner in i närmaste buske.
Funderar lite på vad det är för orm. Kan det vara en kopparorm?




U got something to do boy

Slutade tidigt idag. Extremt tidigt, vid 10 någon gång. Detta är vad man kommer hem till. Eftersom Nicklas går sista året på bygglinjen så har de en uppgift att bygga något.. aa jag vet inte riktigt hur det går till. Men Nicklas hade i alla fall tänkt återuppbygga en slagt entré som det var här förr i tiden när farmor bodde här. Eller entré kanske det inte heter.. ingång(?) Jaja.
Så det är någon slagt läxa och jag hjälper honom med att ta kort när han jobbar så att han sedan kan lämna in sitt arbete och skriva vad han har gjort. OSV.

Det ska va' gött o leva


Cast away

I kväll hade jag tänkt somna till denna mysiga filmen. Var ett tag sedan jag såg den men för mig är det en klassiker. Tom Hanks hamnar på en öde ö och hans enda kompis blir en kokosnöt som han själv målat till ett ansikte på. Hehe, mer än så kommer jag faktiskt inte ihåg. (A)

Vad lurar i vassen..?


Trough your eyes

Ett nytt halsband som jag köpte sist jag var i Göteborg med Emma & Julia.

Längtar till sommaren!


Svar på frågestunden

Tänkte ta och svara på de frågor som ställdes under frågestunden. Hade egentligen tänkt svara i ett vidoeinlägg men fegade ur. Haha, känner mig såå obekväm med att sitta och prata med en kamera. Tänkte göra det när Nina var här så att hon kunde vara med men så glömde jag bort det, oooops. (A)
Jaja, här kommer det skriftligt iaf:
SVAR: Jo, i går visade det sig att min mamma har tillsammans med min faster köpt en villavagn. Ni vet en husvagn som är fast och har altan och grejer. Haha, jag visste att de hade varit och kollat på en man så igår köpte dom den. Har ingen aning hur den ser ut men ska bli spännande.
Har också planerat att fota en hel del i sommar så bloggen kommer bombaderas av bilder.
SVAR: En Canon eos 500D
SVAR: Om du gillar skräckfilmer så kan jag rekomendera Case 39 eller The Hole. Annars finns det roliga filmer som Baksmällan, Pojken med prutt-byxorna & Hancock.
SVAR: Hmm.. Blyg, Kreativ & Tankspridd.
SVAR: Helt klart julmust och JA, dom smakar olika!
SVAR: Svårt. Men tror det hade blivit USA eller något sånt. Hade inte klarat av att lära mig ett helt nytt språk, är sämst på det.
SVAR: Jag brukar oftaste köra med automatik, speciellt när man måste vara snabb och fota något som rör sig. Men ibland försöker jag trixa lite med inställningarna, har fortfarande väldigt mycket kvar att lära men hade tänkt öva en del i sommar. Så kanske ska börja skriva under bilderna var jag har använt för bländare och sutartid i framtiden, eller vad säger ni?

SVAR: Jag har exakt 141 filmer och 9 tv-serier. Fast de tre lost-säsongerna äger jag tillsammans med min bror.
SVAR: Jag tycker det är roligast att fota djur. De rör sig och man kan få en hel den roliga bilder. Jag tror våra katter är det roligaste motivet just nu, de är lättare att fota än kaninen och Mira tittar alltid bort.

We're out for a run

Kommer ihåg när jag spelade fotboll, älskade att träna och spela match när det regnade. Att bli skitig var liksom något som hörde till.
Att vara ute och springa när det regnar verkar väll inte fullt lika roligt men känner ändå att det är något som måste testas.


Coldplay - Paradise


Sometimes, perfect isn't enough.

Av alla löv som finns väljer hon den mörkaste och tråkigaste av dem, hade till och med fyllt matskålen med äpple.

FANNY

Min kanin är nog världens coolaste. Trots att jag inte lagt ner sådär jätte mycket tid på att gosa med henne osv så är hon inte rädd när man kommer, utan hon hoppar mer än gärna ut så fort man öppnar buren och nyfiken är hon också. Hon är inte heller rädd för varken katterna eller Mira. Mira bryr sig inte om henne så de kan vara ute samtidigt. Rätt awesome ändå!

Nin&Kat

If you take 50 pictures you will find 2 good ones and the rest are just OKAY.


21 jump street

En annan film som jag bara måste se är 21 JUMP STREET. Inte bara för att Channing Tatum är med (även fast det har en stor roll) utan den verkar faktiskt riktigt rolig. Har nog inte sett en enda film som handlar om 'vuxna'/poliser/spioner som ska gå tillbaka till college som inte varit rolig. Finns massa i den genren/med den handlingen som är roliga. Ex. 17 again och Dagis snuten.

Today is Tomorrow's Yesterday

Har den senaste tiden blivit smått förälskad i bilder med ljus som på denna bilden. Bilder jag har fotat i motljus helt enkelt. Haha, denna bilden är väl härlig på Emma? Ren lycka! Minns dagen som om det vore igår, härliga minnen.

Tatum

Bild på Channing Tatum och Jenna Dewan-Tatum, poster från filmen Step up! Jag bara älskar att huvudpersonerna i en av mina favorit filmer faktiskt är gifta och hela kittet. Sjukt fräckt!
Älskar bilden.

En film jag skulle vilja se..

...är Snow White and the Huntsman inte för att det är Kristen Stewart i huvudrollen utan för att den helt enkelt verkar grym! Gillar för övrigt hela snövit-historien och älskar när dom gör om gamla klassiker och använder mer moderna och coola effekter. Dock brukar orginalet alltid vara bäst men ändå kul! ;)

Kladdis

Idag var första gången på länge som jag bakade. Blev en kladdkaka och för ovanlighetens skull gjorde jag helt rätt när jag bakade. Brukar alltid få till det fel på ett eller annat sett. Bl.a har jag tagit en matsked salt istället för vaniljsocker eller vad sjutton det va(!) Brukar också glömma sätta på ugnen så får oftast vänta extra länge.
Men den här gången blev det som sagt bra och den blev riktigt god! :3


Prov & Bowling

Idag började vi dagen med ett matteprov, det kändes okej, inte toppen men okej. Sedan fikade vi med klassen och efter det drog vi iväg till bowlinghallen för att bowla. Det var kuligt! Jag bowlade med Lina och Julia.
Nu blir det brunch.. fast nä.. lunch-middag, mellanmål(?) Jaja, nudlar blir det iaf! Gott!
Nudlar med smak av kyckling, oregano och körsbärstomater. (Y)

Train - Drive By


Våran hund gillar vatten

Kommer ihåg när dessa bilderna togs. De är inte tagna av någon proffsfotograf på något sett utan jag var bara på grymt bra humör och fotade allt den dagen. Härlig känsla, får hoppas att jag upplever den igen i sommar.

Guldkorn

Försökte rensa lite bland mina bilder igår, har extremt mycket onödiga bilder på datorn. Men det gick inge' vidare, det slutade med att jag tittade igenom alla istället för att radera dom.
Denna bilden ovan är från när vi var på fästningen (medeltids-grejen..), just denna bilden har jag beskärt extremt, hon var tidigare mer i bakrunden och pappa var själva motivet. Men som tur var låg skärpan fel och det blev en helt annan bild. Jag gillar faktiskt denna bilden :}

All you need is a cute face

- Oredigerad osv -

Somebody that I used to be

Visst är vi för söta? :}

Helgens hemliga gäst.

Som ni säkert vet har Nina varit här i helgen, vi har haft en wonderbar tid tillsammans och kan knappt bärga mig tills nästa gång vi ses! Då är frågan, vad har vi gjort? Spelat BUZZ, vart nere i Kungälv, hälsat på farmor, käkat popcorn.. är bara några utav sakerna. Kul har det varit i alla fall.

Before you judge..


Kusin vitamin

Okej, detta är ett tidsinställt så nu är jag antagligen nere vid busstationen för att hämta upp Nina. Ska nämligen spendera mina sista dagar av lovet med henne, kommer bli luligt! Har dock en del läxor att ta igen men det ska nog gå. Vet inte vad jag ska säga mer än att det ska bli AWESOME! Har saknat henne sååå!


Gårdagen

Här är lite bilder från igår. Det blev en heldag i Göteborg med allt från glass, snacks, shopping, thaii-mat och bio. Bion var för övrigt riktigt bra!
Men det roligaste var nog att få spendera en dag tillsammans med Emma och Julia, träffar inte dom speciellt ofta längre. :3


Stan

Just nu sitter jag utanför 4-gott med Julia och Emma. Snart blir det American pie på bio.


Kevin Zegers ♥

Stötte på denna videon på youtube och blev förvånad över att få se Kevin Zegers(!)
Hade äna en liten crush på honom när jag var mindre (han var ju med i Air Bud.) Tycker för övrigt att han är en bra skådis och har gjort bra filmer som bl.a It's a Boy Girl thing och Transamerica. Eller okej Transamerica är väl inte den bästa men filmen är väldigt speciell och sevärd.
Liiiiite snygg är han väl ändå?! (A)

Some prefer to live their life upside down.

Jepp, det var den så kallade 'bloggpausen'. Haha, lyckat där.
Märkte att så fort inlägget med att jag skulle ha bloggpaus skrevs dök det upp minst 10 nya läsare, läskigt värre. Sen bestämde jag mig för att ta fram min kamera som mer eller mindre har stått och dammat, så nu har jag lite nya fräscha foton att visa er. :')

Jason Mraz - I Won't Give Up

Det var Nina som tipsade mig om denna sköna låten så man kan väl säga att detta är ett 'Nina tipsar om musik'-inlägg. Eller något i den stilen.. XD

Detaljer i rummet #1


En ny klocka till mitt rum med 'filmtema'. Den ska självklart inte ligga lutad mot fönstret men har inga passande batterier hemma just nu. + Att jag diggar ljuset. (A)

My corner of horror

Jag minns att jag tillsammans med ett par vänner kollade på just den filmen som är på framsidan av boken, Poltergeist. Eftersom det var ganska sent och vi redan sett en skräckfilm innan var alla trötta. Det slutade med att alla somnade innan filmens slut, förutom Emma som för övrigt hatar skräckfilmer.

Har ni några tips på bra skräckfilmer?

Joe Brooks - Superman

Aaah, råkade stöta på denna låten. Var ett tag sedan man hörde den alltså! Kommer ihåg att jag nördade den ett tag. Lite kul så, när man stöter på gamla låtar som man bara total-nördade ett tag.

Bloggpaus.. tills vidare.

Det här med att blogga är inte min grej. Har tröttnat. Visst är det sköj när man har något att skriva och nya bilder att visa upp men inlägg som är fyllda med onödig text vill väl ingen läsa(?)
I'll be back.. när inspon hittat mig!

Alva

Att bli sjuk på första dagen av påsklovet är ju ingen höjdare. Mår skit.
Det positiva är väl att vi har gratis filmer på viaplay nu under påsk + att vädret inte är speciellt samarbetsvilligt ändå så ute hade man ju inte kunnat varit.
Har även fått besök av Faster m. familj, det pratades om att vi kanske ska skaffa sommarstuga ihop, kul! :]

Tease..

Funderar på om jag ska beställa hem en ny väska.. hmm..
Har hittat en najs, kommer med mer info snart. :'>

Pannkakor när dom är som bäst

När jag var mindre ville jag alltid att mamma skulle steka pannkakorna i förväg så att de sedan kunde kallna och man kunde steka upp dom på nytt igen. Tyckte alltid det var godare.
Idag var jag tvungen att 'stekt upp' pännkakor på det gamla hederliga sättet ännu en gång. Självklart var det lika gott som vanligt, men det som gör det gott är nog sockret. Känner att jag har överdrivet med socker på. Inte världens nyttigaste men inte ofta man äter det så.. Ibland får man faktisk ynna sig i något extremt onyttigt.

True shit.

If you all your life have heard voices telling you,
"you're not good enough"
doesn't mean that you are schizophrenic.
It's just your bad self-confidence ruining your life.
- Therese

The end

Idag blir det att borra ner sig i soffan då man tittar på det allra sista ONE TREE HILL avsnittet! Tråkigt att det är slut och att sista säsongen bara består av 13 avsnitt.. Men samtidigt var det nog dags nu, börjar bli lite överdrivet med säsonger. Fast jag ska inte klaga, kommer verkligen sakna världens grymmaste tv-serie! :3


Så var det ju det här med påsk..

Idag fick vi besök av ingen mindre än MORMOR.  :3
Det får bli ett snabbt stopp, medans hennes "skjuts" spenderar två dagar på Ullared. Hon åker alltså hem imorgon. Idag fick jag också påskens första påskägg! Yey!

Nog för att jag älskar godis men det här med påsk.. njaa det har aldrig varit något vi firar här hemma. Mer än att vi käkar godis och dricker julpåskmust. Eller jag gör det iaf, sen brukar det bli ägg till frukost men nej, jag gillar inte ägg. Varken kokta, stekta, grillade eller råa ägg. Blääe. Är inget stort fan av prinskorvar och köttbullar heller så.. ni kan ju förstå hur det bli på jul. Jag brukar tröstdricka julmust medans resten sitter i timmar vid julbordet. Fast nu var det ju påsk jag pratade om, right(?) men det är ju inprincip samma mat, fast att det finns mindre att välja på. Eller.. nä nu känner jag att jag spårar ur. Vet inte ens vad som finns på menyn under påsk så nu är jag helt ute och cyklar. Men som sagt, påsk är bra därför att man får lov och kan dricka påskmust. Så tack för det!

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

Har äna fått denna låten i huvudet. Den har fastnat.

The Hunger Games Parody by The Hillywood Show®

Hillywoods parody på Hungerspelen. Inte så rolig som jag hade hoppats på men dom är fortfarande grymt duktiga!
Och så har vi inspelningen av videon.

American horror story

Igår såg jag den svenska premiären på serien 'American horror story'. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Ska jag vara ärlig har jag börjat bli mesig, eller ska man säga mesigare(?) i vilket fall vet jag inte om det är värt att se skräckfilm varje söndagkväll.
Trots att den var en aning konstig så vill jag se fortsättningen, det kommer säkert sluta med att jag tittar avsnitten på 'watchseries' istället, eftersom de redan har kommit upp där för längesedan. Men att se den på stor-tv:n är ju alltid roligare.

Veckans blogg v.14

Ni har väll inte missat denna super inspirerande men samtidigt smått deprimerande blogg!?
Inläggen skrivs av en tjej i 18 års åldern, en riktigt grym fotograf och estet!

Everything just falls apart

Jag har brist på inspiration! När man för en gång skull vaknar 'tidigt' så kan man inte komma på något att göra. Det enda jag vet är att jag ska hämta ut en paket ifrån Gina Tricot idag, awesome!

RSS 2.0