Crush

Det här filmen är bara så konstig. 
Kort sammanfattning: Hon har en crush på den här killen som heter Scott. Kollade ni på trailern ovan känns det lite onödigt av mig att skriva handlingen här men.. Hon är psyko helt enkelt.
 
Jag har blandade känslor om den här filmen. Gillar den men samtidigt inte. Tycker handlingen är väldigt intressant men inte filmen i sig. Jag tror detta är en nyare varant av en film som gjorts tidigare och det finns säkert fler med denna handling. Skulle vilja se en annan variant av denna. Men nja, sevärd men inget jag vill se mer än en gång. Fast jag har däremot inte glömt den. Den har liksom fastnat i huvudet på mig. Storyn osv.
Bla Bla Bla. Ni väljer själva om trailern verkar intressant. Inte ens den lockar mig. Varför såg jag den här filmen från början? 
 
Också: Skulle vilja ha denna filmen i kategorin Thriller och kärlek men lägger den istället på skräck och drama för vet har varken eller. Sen ska ni veta att så fort det är en kärleksfilm så hamnar den på drama för det är det som liknar mest.
Borde kanske fixa mer kategorier men är för lat för det.

The bling ring

Såg denna filmen enbart på grund av skådespelarna Emma Watson och Taissa Farmiga (tjejen i American Horror Story.)
Men oj, vilken besvikelse!
Kort sammanfattning: Man kan nog säga att killen Marc är huvudrollen. Han blir kompis med ena tjejen Rebecca och filmen handlar om att detta gäng åker runt och rånar kändisars hus. Jag antar att det är baserat lite på verkliga händelser (inte säker dock.) Mycket grupptryck. Vet inte vad man kan skriva mer? 
 
Trots att jag kollade klart på hela filmen tycker jag inte ni ska slösa eran tid på den. Mina förväntningar var höga med tanke på skådespelarna men gillar inte Emma Watson i denna rollen. Hon gör så många andra bra filmer och den här bitchiga "I don't give a fundge"-rollen passar inte henne. Nä, jag tycker inte det.
Men som sagt, slösa inte tid på denna filmen. Är ni sugna på liknanade men bra filmer kan jag rekommendera: The First time, LOL. Kommer inte på några filmer med riktigt samma "råa material" men är ni intresserade av en serie så SKINS. Har nämnt serien många gånger förut men kan inte låta bli. Bara kolla de tre första avsnitten, amazing.
 
Här kan ni se TRAILERN. IMDB. STREAM.

We're the Millers

Letar ni efter en riktigt go familjefilm så kan jag starkt rekommendera "We're the Millers."
Snabb sammanfattning: David säljer knark men han blir rånad när han försöker rädda grannkillen, Kenny, en riktig mes. Han blir skyldig sin chef mycket pengar och för att bli av med skulden ska han åka till Mexico, hämta en stor beställning knark och sedan åka tillbaka in i USA. Vilket ni säkert förstår är ett mission impossible. Så för att se så oskyldig ut som möjligt klär han ut sig till en "familje-pappa" och en udda skala människor får spela hans familj. Hans granne Kenny. En hamlös flicka. Och strippan Rose (Jennifer Aniston) som också är en av hans grannar.
 
Det är som sagt en mysig familjefilm. Kanske ingen jag skulle vilja se igen, själv. Men tillsammans skrattade vi vid flera tillfällen. Om det bara är min familjs humor vet jag inte men tror nog många uppskattar denna filmen på olika sätt. 
 
Blub Blub här kan ni se TRAILERN. IMDB. STREAM

Vampire diaries s05e04

Jag måste bara få skriva mina åsikter om det senaste vampire diaries avsnittet!
En stor applåd till Stefan när han insåg att all triangeldrama inte var för honom. Haha, Elenas min när han bah "screw this.." That moment som Stefan och Elena hade innan hon berättade att hon var tillsammans med Damon var ganska intens dock. Kan hon inte bara bestämma sig för en kille? Det räcker! Du har valt. Sluta lek med dem, inte okej! 
 
Sen alla dessa Caroline-Stefan scener. Kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte. Lite för intimt för min smak. Stefan och Caroline ihop känns så fel! Blev lättad när Tyler dök upp i slutet! På tal om det - ABOUT TIME MAN! Har hejat på Caroline och Tyler från början och gör det fortfarande. Men det ser inte så lovande ut för dem just nu, tror defenitift serie-regissören bestämt sig för att deras relation kommer vara över inom en snar framtid. Vilket jag tycker suger. Men men..
 
Äntligen kan Bonnie erkänna att hon dött också. För det första: Dem skulle ju fått reda på det förr eller senare och det är bara elakt av henne att hålla det hemligt. För det andra: Hur schysst är det emot Jeremy som måste ljuga för alla? Sen känns det skumt att hon ska vara med fast att hon är död. What's up with that? Jeremy kommer ju aldrig kunna gå vidare med sitt liv om hans före detta flickvän förföljer honom i varje steg han tar.
 
Känner att jag engagerar mig alldeles för mycket i det här just nu. För inte så länge sedan var jag inte ens intresserad av att kolla på vampire diaries. Serien är kinda messed up, isn't it?

Flying Unicorns? u said what

Hej alla creepers som fortsätter checka in på denna blogg trots att jag uppdaterar 'once in a decade'. Ni är nu 4 stycket och tycker synd om er så kände därför för att göra en uppdatering. "Om vad?" Tänker ni då. Ja ni, vette fan.
 
Yes, så här sitter jag halv 2 mitt i natten och tänkte skaffa mig ett tumblr konto. Känner mig väldigt kreativ som jag alltid gör när alla normala människor ligger och sover. Så jag skapade mitt konto. Döpte det till FlyingUnicorns och loggade in. Jaha, då visade det sig att jag redan hade ett konto. Ett tråkigt och totalt oinspirerande. Så jag raderade alla inlägg och försökte skapa något fiffigt men insåg snabbt att jag inte vet ett skit om tumblr. Slutade med att jag raderade hela kontot och hamnade här istället. gamla hederliga  bloggen. Hej.
Dock har blogg.se förändrats mycket det med och jag har glömt helt hur man kodar och designar. Well, inte för att jag visste mycket om kodningen från början.
 
Vad snackar jag om? Ingen bryr sig. Och Nina kommer döda mig för att jag bloggar här och inte i våran blogg, haha. Det är storm ute.. önskar att jag hade försökt sova istället, nu kommer jag aldrig somna. MUSIK. Det är vad jag behöver. Men så funkar inte min spotify.
 
Med bomull i öronen säger jag godnatt! GO'NATT

RSS 2.0