Ew with Jimmy Fallon and Channing Tatum

Vette sjutton hur jag ska reagera på det här..(?) Säger bara "Ew..."
Channing Tatum vad händer, inte ens kul!?

Dagens planer

Tänkte spendera dagen med att göra ingenting. Båda mina föräldrar och Nicklas ska bort ikväll så tänkte borra ner mig i  soffan med naturgodis och kolla på en film. Ska snart lägga mig en stund i badet också, har en ansiktsmask som ligger och väntar på att bli använd. 

DET BLIR JAG OCH MIRA IDAG.


Söt nin

Två bilder på Fanny i Emmas famn. Nin = Kanin

Ingetorp

Idag tog jag och Emma en cykeltur till ingetorp.. haha det var kanske lite längre än vad vi hade trott. Men väl framme var det är skönt att få ta sig ett dopp, det var första gången för mig i år, sketa skönt i vattnet ju! (H) Hemvägen kändes betydligt mycket kortare.. 
Men är grymt nöjd över dagens lilla 'äventyr', om inte så hade jag antagligen fortfarande suttit i pyjamas vid 2-tiden. Men aa kändes som att vi utnyttjade solen och värmen bra. Man kanske till och med fick lite färg?
Ledsen för det tråkiga och bildlösa inlägget, blogg.se-appen funkar inte och jag kan helt enkelt inte ladda över bilderna till datorn. Sorry folks!

Med vädret på vår sida

Idag blev den en liten fotorunda med Emma. Vi stötte bland annat på en älg, man jag fick förstås inga bra bilder eftersom jag inte har något zoom/tele-objektiv men tror Emma fick en del bra. Måste verkligen skaffa mig ett nytt objektiv snart, det kanske gör att jag får tillbaka lite av min gamla "foto-glädje" också. Who knows? Det är värt ett försök. Tror till och med att jag hittat ett teleobjektiv som jag vill ha. (Y)

X-men

Det var tänk att jag skulle ha ett litet X-MEN-marathon här hemma, kollade på två filmer igår.. men tydligen har jag fattat allt fel. För det första trodde jag att det bara fanns 3 filmer, men det finns ju förstås 5. För det andra trodde jag att Wolverine var den första filmen, vilket är helt fel. Så jag kollade alltså på X-men origins: Wolverine och X-men: First class. Så ikväll ska jag börja om från början och se den första x-men. *suck* Vilka problem man har, haha.

Bumblebee



I'm home

Då har man kommit hem ifrån en grymt trevlig helg tillsammans med kussen. Trots att väderet inte riktigt var på våran sida så är det alltid lika kul att få träffa Nina. Vi har bl.a käkat jordgubbar, tittat på film och träffat Nikki, myyyys!
 
Kan dock erkänna att det inte är min dag ida, vill inte säga varför men nu tänker jag hoppa i pyjamasen och bara sova bort hela dagen. Ni får ha det, byebye.

Midsommar

Jag tänkte fira min midsommar genom att inte fira den alls. Istället bojkottar jag den och tar en buss hem till Nina istället! Så tuff är jag. Kanske bjuder dem på jordgubbar eller liknanade men annars blir det som en vanlig helg hos min underbara kusin. Eftersom jag har försovit mig och ska med bussen om en och en halv timma så kanske det är dags att börja packa? Ni får ha en grymt bra midsommar för det är just vad jag tänker ha, ha're gött! >.<

Cailyn bandeau

Är helt galen i dessa 'toppar' ifrån Gina tricot. Antar att de flesta har sett dessa och kanske till och med äger ett par själv? Om du inte gör det så säger jag bara "skaffa!" för det är så mycket skönare än en vanlig bh. Helt klart värt 59kr/st och perfekt nu till sommaren. Love it.

Shopping

| Kappahl - 2 för 1, totalt 59:- |
Som sagt gick jag och mamma en snabbis på Stenungsunds torg (tror jag det heter?) och där hittade jag vad jag letade efter. Awesome. Nämligen en bikini och solglasögon. Hittade också lite annat som ex. shorts och smycken, älskar ringar! Det blev lite mer än vad jag hade tänkt mig, men jag är nöjd, har fortfarande en del jag hade önskat fått köpt men det får bli någon annan gång.

Tidsintällt

Bilden är random, har brist på inspiration och då blir det mycket djur-foton eftersom det är mitt favorit motiv. Inlägget är som ni kanske förstår av rubriken tidsinställt, just nu är jag antagligen i Stenungsund och provar bikini. Efter det åker jag och mamma ut till villavagnen för att måla klart det vi inte hann måla sist vi var där. Är det fint väder kommer vi antagligen stanna där ute och njuta av det, annars blir det väl att bedra sig hemmåt.

Natthumor

Jag ser ett nedhuggen träd/gren/grejs vad ser du? (H) *Like a boss*

Now they got something to talk about

 
Klädd i shorts, linne och stövlar går jag ut för att klippa gräset. Jag sätter på mig pappas öronskydd/hörlurar (vad det nu heter? Sånna som skyddar öronen från ljud runt om) och lyssnar på radion. Låten ovan börjar spelas, ED SHEERAN - THE A TEAM och självklart börjar jag smått dans och sjunga med. Jag vet inte hur länge jag har gjort detta när jag upptäcker att grannflickan och hennes pappa står och spelar badminton på gräsmatan intill våran. Oooooops säger jag bara! 

Janoskians

Haha, 1.44 när hon slår honom WTF!? 
Lite kul är det ändå. ;)

Uppe med tuppen

Kan väl erkänna att rubriken inte stämmer helt.. men gick iaf upp klockan 8 idag(!) Jag vet, för alla er som känner mig stannade era hjärtan upp i chock för en stund. Men idag har jag planer.. ska med mamma och Linda (min faster) ut till villavagnen och hjälpa till med att göra i ordning den. Vi ska bl.a klippa gräset (så vida det inte regnar) och måla väggarna. Sedan stannar jag och mamma kvar där ute för att test-sova en natt. Lite mor och dotter film-mys är ju aldrig fel. 

Världens goaste kusin gör en.. aa du vem vet vad?

Student #2


Har inte laddat över alla bilderna till min dator ännu utan har några få (bl.a denna) som ligger på skoldatorn. Eftersom min "standard dator" är extremt seg osv så kan det ta ett tag innan de andra bilderna visas, men vi får väl se hur det går med den saken.

Min companion

Någon som ger en bra självförtroende är när ens hyper-hund har sämre kondition än en själv. Fast ska jag vara ärlig tror jag det är för att hon inte gillar det här med joggingturer i över huvudtaget, man får mer eller mindre dra henne hela vägen. Men jag njuter av sällskapet iaf.



Förvirrad


Okej, så jag loggar in på blogg.se och... det ser ut som en helt ny sida! I chock försöker jag läsa vad det är frågan om och tydligen är det här den nya looken? Är det bara jag som ogillar förändringar på sidor som blogg.se och facebook? Jag som börjat vänja mig och allt. Fast samtidigt har jag kollat runt lite och det finns ju en del förbättringar, som ex. man kan se hur många inlägg man gjorde på en viss dag och det bästa är att man kan välja mer än en kategori! Har försökt fixa den inställningen hur länge som helst, har alltid svårt att bestämma mig för vilken kategori jag ska ta men nu behöver jag ju inte det, hehe. Men som sagt, har inte bestämt mig för vad jag tycker om förändringen än men.. JAG VÄNJER MIG.

So you are Renesmee?

Okej ni kommer säkert tycka att jag är waaaay to late med att få reda på det här men.. fick precis se bilder på vem som ska spela Renesmee i Breaking Dawn 2. En söt liten tjej som heter MACKENZIE FOY. Har om jag ska vara ärlig lagt ner det där med twilight för längesedan (I'm all into The Hunger Games now!!) men jag kommer självklart se sista filmen, man måste ju se hur dom gör slutet. Kommer inte ens ihåg slutet eftersom det var så längesedan jag läste boken(?)


Okey, bilderna är halft kopierade/print scrn ifrån EW.com .

Feel free to do whatever you want


S O M M A R L O V

Oooh yessss! Äntligen är det SOMMARLOV, den bästa tiden på året.. Om man inte räknar med jul-nyår. (H)
Nu har jag en vecka av total SLÖ framför mig, ska sova en första natt i villavagnen osv. Ska bli spännande. Kan lova att jag ska börja fota mer och lära mig mer av funktionerna på min underbara Canon eos 500D.


Hos Bella

Igår bestämde klassen att vi skulle ha en liten "avslutning" tillsammans. Vi var alltså hemma hos Isabella, käkade gott, kollade på film och umgicks. Go klass man har fått!


Snart så

Idag har vi gjort absolut ingenting, ingen nytta alls. Vi har haft filmfestival med media-tvåorna och kollat på alla olika filmer vi har spelat in, redigerat och byggt upp i år. På historian fick vi reda på betyg och nu är jag på väg hem.

Imorgon är det vanlig skoldag och på torsdag slutar vi. SOMMARLOV! Tycker att terminen har gått sjukt fort ändå, det var ju inte längesedan vi hade den där första, nervösa dagen då vi började gymnasiet..!


"Tips från coachen"


Vill ni veta något som är galet? Jag var uppe klockan 5 i morse! Nina var nämligen tvungen att ta en tidig buss för att komma till skolan och jag ville hålla henne sällskap. Det värsta är ju att vi inte har varken media eller historia idag så börjar halv 3, tänk vilken grymt lång sovmorgon jag kunde ha tagit!? Haha okej jag kunde ju ha gått och lagt mig igen efter att hon åkt, men kunde inte somna. -.-
Vet förrästen inte om vi har svenska idag eller inte.. ena halvan av klassen tror att vi ha lektion medans den andra halvan insisterar på att vi inte har lektion. Jag är en av dem som tror att vi inte har, men man vill ju vara på den säkra sidan!

Student #1

Här kommer de första student-bilderna. Min bror tog som sagt studenten i fredags och jag har en massa med härliga bilder ifrån den dagen, tänkte dock visa dom lite i 'omgångar' för att det inte ska bli för tröttsamt.

Helgens to do

Bloggandet har inte varit på topp eftersom min helg har varit knökad med saker att göra. Eller egentligen inte, men i fredags firade vi Nicklas student, några av hans polare var här och även större delen av släkten. Nina kom och med lite fjäsk fick hon stanna även över helgen, så japp hon sitter här bredvid mig just nu. Vi planerar att gå ut och spring snart, känner att vi har latat oss tillräckligt nu. ;)

Min helg har alltså varit riktigt nice och än är den inte över. Dock är det lite segt att man ska behöva vara i skolan ytterligare en vecka, känns som att vi ändå inte har något att syssla med(?)


Proom


You are only as beautiful as you think you are

Tror att jag har tipsat om den här filmen tidigare men eftersom jag inte är säker så gör jag det.. ännu en gång! Jag pratar förstås om Beastly en modern version av 'Skönheten och odjuret.' Eller jag tror det är vad den ska föreställa(?) Jo men så måste det vara. I huvudrollerna har vi Alex Pettyfer och Vanessa Hudgens, också en av Olsen tvillingarna, tyvärr har jag inte koll på vem av dem. Gissar på Mary-Kate. (A) 

Du kan se filmen med svensk text på swefilmer.com, antigen så går du in där och söker på 'Beastly' eller så klickar du bara HÄR, går bra vilket som. ;)

Städa var det ja..

Idag har jag gjort den där storstädningen jag egentligen hade planerat att göra i måndags. Kan berätta att det var ganska så dammigt, haha! Men nu är det gjort och det tog i princip hela dagen.. seegt, men värt! Det är också segt att jag ska befinna mig i skolan klockan 8 imorgon. USCH SÄGER JAG BARA! Men vi ska få reda på hur det gick på vårat matte-nationella så känner att jag måste gå dit.. Nervös tjej här!

Brorsan ska på bal

Så här grymt snygg är min bror idag när han ska på bal! FRÄN proom-outfit eller vad säger ni?

Dags att städa kanske?

Idag tänkte jag börja städa mitt otroligt rena och fräscha rum! På bilden ser ni ena halvan av rummet, jag kan lova att den andra halvan är minst lika stökig, hehe. Imorgon kommer det folk hit, Nicklas ska på bal och här hemma ska tydligen vara "samlingsplats" eller whatever innan de drar iväg till själva balen. Inte för att de ska ens se in i mitt rum men måste ändå få det städat innan torsdag då mormor kommer, på fredag är det ju nämligen student-dagen!

I vilket fall är det dags att börja göra i ordning lite osv. Ni kan väl önska mig lycka till(?) för nu sätter jag igång den höga musiken och dansar mig igenom städningen, kommer antagligen bli klar någon gång inatt. STANDARD.


WTF..? It's just tooooo awesome!

KevJumba 

Body peeling

Nu blir det att njuta av ett varmt bad. Kan behövas efter en helg som den här, har haft huvudvärk och en massa att tänka på. Efter detta blir det att kolla på BB-finalen. (:


We are young


Snow white and the Huntsman

Okej, nu bara MÅSTE jag få se denna filmen! Taggad!

Swim good


tyckte denna var lite fin! Vad tycker ni?

RSS 2.0