Siblings

Glad blir man när brorsan hämtar upp en efter skolan för att tillsammans kunna åka till bäckebol och köpa present till mamma som fyller år idag. Inte nog med det, med sig har han en Mcflurry - "bara för att.."
Har du en lika awesome bror som jag? Tror knappast det.

Stay with me and I'm happy




Konsten att plocka bär

När det kommer till bärplockning kan jag lugnt säga att min morsa är något av en expert. Hittar man henne inte så behöver man inte oroa sig då man vet att hon försvunnit bort till buskarna med björnbär - i alla fall så här års.

 
 

Hungerspelen på DVD

Och eftersom jag är världens nörd så passade jag självklart på att köpa "The hunger games"-filmen i lördags när jag var i Göteborg med Nina. Har väl bara sett den en sådär.. 11 gånger, kanske? #NoLifer :}

Hope it gives you hell


"Pickaboo"


Believe in yourself

| Fotograf: Nina W |
"Har försökt övertala mig själv att anledningen till att du inte älskar mig är för att jag inte är din typ. Men sanningen är att ingen kan älska mig förrän jag själv gör det."

She always smiles back at you

Många sätter sina bästa kompisar som "systrar" och "bröder"facebook, men jag har den turen att jag faktiskt är släkt med min, på riktigt. Great, nu slipper du aldrig undan mig, vad som än händer.

Jag och mina bortförklaringar

Jag har lämnat in min skoldator på lagning vilket gör att jag inte är inne lika mycket på nätet och härjar.. nej jag skoja bara, men aa jag tänker inte lika mycket på allt som måste kollas och att jag måste blogga osv. Det är rätt så skönt faktiskt. Nog för att jag har allt tillgängligt på mobilen men.. det blir en annan sak. (Där är det twitter & instagram som gäller.) Jag har ju en dator hemma, den jag sitter vid nu.. men den är grymt seg och när jag ska redigera bilder så visar det sig att jag inte hittar funktionerna som jag vanligtvis använder då det är två olika photoshop-program på de olika datorerna. Minst sagt irriterande.
Men ska försöka skärpa mig med bloggandet och tänker förbereda några tidsinställda nu medans jag endå håller på.

En dag i stan

Ledsen för dålig uppdatering. I fredags kom Nina hit och efter en natts sömn begav vi oss tidigt till Göteborg för att käka frukost på Fröken Olssons Kafé. Kan ärligt säga att det var det mysigaste jag gjort på länge! Måste göras om! Sen blev det lite tittande i affärer och jag fick köpt ett par behövliga byxor. Toppen nu har jag tre användbara byxor. Efter ett tag började vi gå mot Bergakungen och det fanns inte så mycket filmer vi var intresserade av men slutade med att vi såg Madagaskar 3, vilket var en grymt rolig film! Engelskt tal och 3D. 
 
Eftersom det mer eller mindre är en självklarhet att vi måste göra bort oss när vi är med varandra så.. ja.. nog gjorde vi bort oss alltid. #1 På väg ut ur biosalongen snubblar Nina och stoppar upp kön, haha. #2 Direkt efter får jag inte upp 'utgång'-dörren och går därför fel väg, folk bara stirrar på mig. #3 On our way to.. busshållplatsen så pratar vi om hur pinsamma vi är och att folket som var bakom oss var sten seriösa och bara titttade skeptiskt på oss. Då märker vi förstås inte att just samma personer som vi snackar om går några meter bakom oss - awkward. Maj gad, pricken över i:et är att vi sedan smugglar med oss en extra stor popcorn på bussen.. mahaha, badass.

Suburgatory

Den här serien är min nya drog. Har sett 6 avsnitt på två dar, tror dock inte avsnitten är jätte långa (känns inte som det iaf) men det är i vilket fall denna serien som jag somnat till det senaste. Trodde först inte att jag skulle gilla den, tycker inte om när man får en känsla av "överdrivna skämt" helatiden. Hade sett ett avsnitt sen tidigare men så tipsade Nina om den och ja, varför inte ge den en chans? Och efter två avsnitt var jag fast.

So why am I crying?

Känner mig grymt sentimental, har suttit hela kvällen och tittar igenom gamla fotoalbum. Hade gärna velat återvänt - kunnat ändra lite saker, återuppleva speciella moments och aa.. bara få börja om. 

Konstig unge, det är jag det!

Ett program som jag verkligen hatade när jag var liten var "Nalle har ett stort blått hus". Ni vet den pratade björnen som sjunger sånger med en pratande sol? Jag klarade verkligen inte av att se det! Okej, ta inte det här fel för det var inte så att jag var 'rädd' för att kolla på det, verkligen inte.. men av någon konstig anledning tycker jag det är "läskigt/äckligt" med djur som mer eller mindre beter sig som människor, eller ÄR människor. Ta till exempel den där 'hunden' Busan i Teckenlådan, tycker det är grymt obehagligt att kolla på han/den. Jag vet vad ni tänker - freak!? Men det är iaf sånt jag fick mardrömmar av när jag var liten. Hade inga problem med att kolla på Sagan om ringen eller vid en lite högre ålder - Shining.. Men Nalle och Busan, usch jag ryser!
 
En annan film jag fick mardrömmar av var Lady och Lufsen. Älskade själva filmen, kunde se den flera gånger om men så var det där där biten med den läskiga råttan. Haha, de flesta av er minns säkert in ens den biten. Det är bara jag som är.. weird. När jag var liten var det nämligen så att varje gång jag skulle lägga mig så tog jag ett enormt hopp ner i sängen eftersom jag trodde det fanns läskiga råttor under min säng. Okej, klart jag visste att det inte fanns, stoppade till och med ner huvudet under sängen för att övertala mig själv ibland men.. aa ni vet hur man kan inbilla sig saker. 
 
Så som ni förstår har jag absolut inga problem med skräckfilmer, mörker, åkattraktioner, gasten osv.. men djur som beter sig som människor, eller tvärtom ja.. alla har vi våra udda saker, haha!

Flowers

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar." 
- Nalle Puh

Minigolf? Det heter ju bangolf!

Idag har man spelat minigolf tillsammans med de nya ettorna och de otroligt gammla treorna. hehe. Nejdå, men det gick toppen, inte för att mitt lag vann men.. vi förlorade ju inte iaf. Tror jag, dem lästa inte upp förlorarna. 
Efter det gick vi till bibblan för att låna böcker, mattebok, samhällsbok och naturvetenskap. Antar att vi kommer få svenska och engelska böckerna senare? I do not know. 

Step Up revolution

Som ni säkert vet är jag ett stort "Step up"-fan. Eller jag älskar ettan och det var där jag fick upp ögonen för Channing Tatum, sen är väl de andra filmerna helt okej. Tycker det är synd att dom byter skådespelare osv, dock så har dem fått det att hänga ihop någorlunda i alla fall. Kommer helt klart att se denna senaste Step up filmen, hoppas att man får se några ansikten som man känner igen iaf.

Skolstart

| Oredigerad bild |
Och så var sommarlovet slut. Som vanligt har det gått alldeles för fort, fick bara gjort hälften av vad jag planerade att jag skulle göra. Nu är man tillbaka i skolan, tillbaka till verkligheten och till alla läxor och tidiga mornar. Suck. Kan inte precis säga att jag njuter av det här. Längtar tills man tagit studenten, gillar inte skolmiljön i över huvud taget.
Aja, eftersom min dator är pajj så ska jag lämna in den.. antingen i morgon eller på onsdag. Får se om jag orkar ta med väskan tomorrow, vi ska nämligen spela minigolf med de nya ettorna. Great, jag som verkligen älskar minigolf, eller inte.

Home sweet home

Kom hem igår men hade ingen ork till att blogga. Har i vilket fall haft världens trevligaste vecka med Nina, mamma och mormor. Har fotat en hel del och jag och Nina har även haft lite "allvarligt snack".. tänker dock inte avslöja exakt vad vi snackat om men aa lite roliga planer osv!
Jag tycker personligen inte om så kallade "fotobomber" utan kommer att ladda upp lite bilder då och då. Nu kan jag ju inte precis skylla på att jag inte har några bilder att blogga med. Dock är det lite irriterande när bilden inte har med inlägget att göra. Men vi får se hur det blir. (:

Red Dawn

Oboy vad jag vill se den här filmen! Visst ser den awesome ut!? 

Shrek forever and after

Är inte helt säker på att jag har sett alla Shrek filmerna? Hmm.. men i vilket fall kollade jag på den senaste shrek filmen för någon vecka sedan och.. ja, jag älskar animerade filmer. Det blir liksom att ibland efter att ha kollat på en massa skräck/action/drama-filmer så vill man bara ta en paus och njuta av en härlig animerad film. Jag vet inte om ni har tänk på det men i barnfilmer och aa animerade filmer så finns det väldigt mycket "vuxen-humor." Gör så att du sätter på en av dina favorit filmer som barn och jag kan lova att nu när du kollar på filmen kommer du förstå mer av vad dem menar och du kommer antagligen inte skratta åt samma saker som när du var mindre, men du kommer garanterat att hitta nya saker som håller dig på humör. 

Watermelon VS Popcorn

Okej, det var inte så värst många som röstade men majoriteten blev ändå: Att jag kunde texten till Carly Rae Jepsen's 'Call me maybe'. Och själv klart var det rätt! För det första är jag inget stort JB-fan och för det andra så är ju texten i Call me maybe extremt lätt att lära sig? 
Men, moving on.. här kommer en ny fråga till er!
| Vilket tror ni jag föredrar? Vattenmelon eller popcorn? |
Svaren kommer i nästa VS.

Äggdal

För er som har följt mig en lång tid nu vet precis vad jag menar när jag säger att vi ska till äggdal. Det är nämligen en slags sommarstuga ute på landet som vi brukar hyra i princip varje sommar. Farmor har varit med i den 'aktiva länken' som har hand om stället så det har blivit mycket att pappa hjälpt till att laga rör och vi har fått gratis boende och grejer. 
 
Men som sagt.. sista veckan av sommarlovet ska jag då använda till att umgås med bästa kusinen och bara njuta av livet på landet. Ni kanske inte visste det man jag älskar att vara ute i ingenstans, tillbringar gärna en helt i något öde hus med goa kompisar och bara kunna komma ifrån verkligheten ett tag. Låter det inte härligt?
Men i vilket fall, det är det jag ska göra denna veckan så kommer inte ha något internet och vill inte lägga ner energi på att mobilblogga, utan kommer göra ett par tidsinställda som kommer dyka upp här på bloggen men annars får ni klara er tills vidare.
Och förstås en gammal bild på oss galna. Kommer förhoppningsvis ha lite nya bilder på kussen och mig när jag kommit hem sedan.

2012-08-12

Idag gick man upp hyfsat tidigt, vid 10-tiden. För att vara mig som har sovit till 12 varje dag nu under sommarlovet så ja, det är tidigt. Har hunnit med en hel del. Har bland annat kollat två avsnitt av The secret circle, klippt två av våra tre gräsmattor, badat (i badkaret) och kollat ett avsnitt Lost med brorsan. Snart kommer även mormor och hon ska stanna här under nästa vecka. Morgondagen är något att se fram emot men det tar jag senare eller imorgon, nu ska jag fortsätta packa. ;)

DREAMFILM.SE

Kan väl erkänna att detta är min nya favorit sida - www.dreamfilm.se . Annars brukar jag kolla filmer på swefilmer.com men så blev man tipsad av denna grymma sidan och den är helt enkelt snäppet bättre! (Y) Man kan även kolla tv-serier, vilket är awesome för dom som gärna vill ha svensk text. Men är man som jag och inte kan vänta så är watchseries.eu den bästa sidan. Där laddas nämligen avsnitten upp så fort dom har kommit och man behöver inte vänta på tills dom "kommer till sverige". Men som sagt, vill ni se film så besök dreamfilm.se!

Varje dag är en godisdag

Ni vet när det känns som att ens mamma kan läsa ens tankar och förstår precis vad man behöver? Det hände mig idag. Satt i soffan på övervåningen, kollade på tv-serier (som vanligt!) och mamma tog hunden för en promenad. När hon kommer hem har hon med sig en godispåse och så säger hon något i stil med "Tänkte att du kanske var godissugen?" Haha, yes I am, tack!

Sommarlov, solen lyser skönt

De senaste dagarna har jag inte gjort mycket. Varit ute vid villavagnen med mamma och Nicklas, gosat med kaninen och pappa har fixat gräsklipparen så har klippt gräsmattorna. Avslutade precis ett samtal med Nina, trots att vi inte har något speciellt att prata om blir det ett samtal på 1,5 timma. På måndag kommer hon, vilket kommer bli awesome! Att spendera sista veckan innan lovet med världens bästa kusin är inte dåligt! Saknar henne så!

En dag med familjen

Idag blev det en spontan tripp till stigs center för att spela bowling med familjen. Som vanligt är det väldigt jämnt när vi spelar men det slutade med att Nicklas vann. Jag lovar att någon dag kommer jag klå honom, det kan jag satsa pengar på.
Efter det käkade vi kina/thaimat, vilket alltid är gott! En toppen dag med famlijen helt enkelt! Nu funderar vi på att kolla ice age.. Btw.. ledsen för dålig uppdatering, känner inte för att blogga när jag inte har några bra bilder att ladda upp.

Dags att städa kanske?

| Emmnn.. jaa funderade en lång stund på om jag verkligen ville visa dessa bilderna. Jag menar,, är det inte pinsamt stökigt? |
Men iaf, dagens planer med Julia blev inställda eftersom vädret SUGER! En kort stund i morse var det helt okej men nu.. nej, det var helt enkelt inte värt att åka och bada(!) i spöregnet. Har lovat familjen min att laga mat idag så det blir hemmalagad pizza. Det är ungefär den svårighetsgraden jag klarar av. Mina matlagnings skills räcker inte längre är så! Sen får man väl göra något åt rummet också. *Suck*

Justin bieber VS Carly Rae Jepsen

| Vilken tror ni passar in bäst på mig? |
Svaret får ni i nästa "VS"-omgång.

Shit I love

Okej, så istället för att visa er vad jag gillar så tänkte jag att ni skulle få gissa på vilken jag faktiskt föredrar. Blir kul att se hur väl ni känner mig och funkar det bra kommer jag att ha fler i framtiden.
Ska käka nu men efter maten kommer jag tillbaka med en "VS" fråga för er att gissa på. Stay tuned.
 

Typisktmalin.blogg.se

| Har tillstånd till att använda bilden |
Kände att jag var tvungen att tipsa om denna söta bloggen. Dels för att det är en härlig 'höst känsla' över den men också för att det äe en grym fotograf som skriver. Så för er som diggar sockersöta kaniner och häftiga bilder, detta är något för er!

My folks'

How come; amazing things only happens to amazing people.
"What if you're just ordinary?"

May the odds be ever in your favor

Kollade precis på Hungerspelen med mamma. Blev överlycklig när jag såg att man kunde se filmen gratis på nätet, HÄR. (Du kan också klicka på bilden för att komma till sidan.) I'm in love with this movie. Eller.. egentligen inte filmen utan boken. Tycker att boken är såå mycket bättre än filmen men antar att det alltid är så(?) Längtar tills filmen kommer ut på DVD, vill se all extra material och sedan längtar jag förstås tills Catching Fire kommer ut på bio. Kommer helt klart bli bästa ögonblicket 2013!

Ja eller nej?

Tips: Lyssna på låten samtidigt som ni scrollar igenom svaren. Ledsen för den tråkiga informationen, bara för er som vill veta.. och för att jag inte har något att göra. (H)


ÄR DU...?
♥ Är du längre än 1.60? Ja
♥ Är du nöjd med din kropp? Nej
♥ Är du brunett? Nej
♥ Är du kär? Nej
♥ Är du bra på att sjunga? Nej
♥ Är du självsäker? Nej.
♥ Är du blyg? Ja
♥ Är du social? Nej
♥ Är du shysst? Ja

HAR DU...?
♥ Har du varit kär? Ja
♥ Har du syskon? Ja
♥ Har du en bästis? Ja
♥ Har du en pojkvän? Nej
♥ Har du husdjur? Ja
♥ Har du någon sjukdom? Nej
♥ Har du skilda föräldrar? Nej
♥ Har du fuskat i ett spel? Ja
♥ Har du fuskat på ett prov? Ja
♥ Har du gråtit inför en vän? Ja
♥ Har du förlorat en vän? Ja
♥ Har du träffat en kändis? Ja
♥ Har du mer än 7 part nagellack? Ja
♥ Har du busringt? Ja
♥ Har du gjort något du inte trodde att du vågat? Ja
♥ Har du tältat? Ja
♥ Har du velat försvinna någon gång? Ja
♥ Har du lekt anden i glaset? Nej

GILLAR DU...?
♥ Gillar du rosa? Nej
♥ Gillar du svart? Ja
♥ Gillar du att fota? JA
♥ Gillar du hästar? Ja
♥ Gillar du att räkna matte? Nej
♥ Gillar du att umgås med vänner? Ja
♥ Gillar du att umgås med familjen? Ja
♥ Gillar du att cykla? Ja
♥ Gillar du skolan? Nej
♥ Gillar du pasta? Ja

RUB RIK


Rabbit hole

Tick Tock. "Oh my ears and whiskers, how late it's getting!"
You wanna follow me down to wonderland?

Let's just go walking in the rain.


En spurt i åskvädret

Snacka om tur! Bestämde mig för att börja röra på arslet och begav mig därför ut på en joggingtur. Inte visste jag att det skulle börja regna!? Jag menar.. okej mina föräldrar sa det ett par gånger och himlen var inte precis blå, men ändå! Haha, nejdå men turen var att regnet inte kom förrän jag i princip var hemma. Fick bara ett par droppar på mig. It's the lucky girl, right here!
Nu undrar ni vad denna bilden har med inlägget att göra va? Jo, eftersom min anonyma kompis har börjat träna en hel del så har det taggat mig och ville bara röra på mig.

Flyg fula fluga flyg

Ni vet känslan när man är sådär grymt sugen på att fota men har slut på inspiration! Så kände jag idag. Det slutar alltid med att man kommer in med en massa naturbilder varav mer än hälften av bilderna man tagit blivit raderade.

Skrivbordsbakgrund

Vet inte när jag gjorde en skrivbordsbakgrund senast(?) grymt längesedan vad det i alla fall! Men nu när skolan snart börjar osv (Jag vet, förlåt för att jag påminner er!) så tänkte jag överraska Sandra med en fin bakgrund på oss. (och där avslöjade jag överraskningen -.-) Haha, grymt fina bilder på när vi var små också. Det bästa är väl att man kan skylla på att man var 'liten' så det är skit samma om man ser mongo ut på bilden. 
Det är alltså en slags animering, eller jag har med andra ord gjort 6 lika bilder och sedan valt att ha det som ett bildspel. Inget svårt med det. Och för att jag ville visa er alla bilderna gjorde jag ett försök till en animering. MEN.. eftersom jag inte är något proffs på animeringar blev det förstås jätte pixligt, tack vara gif-formatet och allt som hör till så för att bevisa att kvaliten inte är sådan på själva skrivbordet så har jag även en stillbild för er att se. Hope you like it! :}
Och om ni undrar över den stora 'fästisen' som täcker halva skärmen är så är det tv-serier som jag följer just nu, eller ja som ni kanske förstår så är det avsnittet jag är på. Tips till alla er serie-nördar där ute, skriv ner vilket avsnitt ni är på så slipper ni leta upp det på nytt varje gång.

Backaplan

| Cubus, 149:- | H&M, 149:- | Gina tricot, 149:- |

I'm all over the place.

| Haha, ja jag vet att jag är bäst på att ta ego pics |
Det är sjukt svårt att få till en bra bild. Jag menar.. det beror ju på ljuset! Menmen.. hittade ingen bra bild 'före' som man kunde jämnföra med. Men lite skillnad ser man väll? 
Har bestämt vad jag tycker om färgen nu. Det ser i princip ut som mitt hår innan när det var blött och ända skillnaden är att de blonda tonerna har försvunnit. Tycker det ser grymt tråkigt ut. Typ grå-aktigt och aa bara allmänt tråkigt. Men samtidigt har jag inget emot färgen, tills vidare.. men kommer nog bli glad när min vanliga blonda-style börjar komma fram igen. (:

RSS 2.0