OC all over again

Har börjat kolla på OC igen. Eftersom jag inte visste vart jag var och kom inte ihåg något som hänt så började jag om från början. Lite surt att man dem stora sakerna som kommer hända men är ändå ett tillräckligt stort freak för att kunna se serier om och om igen. :]

Håltimma

Sitter just nu i biblioteket med resten av stackarna som har valt extra tillval. Slutar historian 12.45 och lektionen efter (bild) börjar inte förrän 14.30. Seeeegt. Fördelen är ju att man kan plugga och verkligen koncentrera sig, men det är inte kul de dagarna då man inte har några läxor att göra (händer dock inte så ofta.) Jag brukar låta tiden spenderas på tv-serier och filmer. Hehehehehe.

NY BLOGG

Guess what!? Jag och Nina har en skaffat en blogg tillsammans! Bilderna ovan är delar av headern vi satt och pusslade ihop igår. Grejen var att vi har båda varsin blogg men är inte alltid jätte sugna på att blogga, så Nina kom med den grymma idén att vi kunde ha en ihop, vilket jag direkt nappade på. Nu är vi grymt sugna på att börja göra videos (som på den gamla goda tiden, Tomaten & Gurkan, remember?) 
 
Hur som helst.. bloggen heter www.bananapancake.blogg.se (inspirerat av låten "Banana pancakes - Jack Johnson") och ni får jätte gärna klicka er dit och se vad ni tycker om den! ;)

California - Phantom planet

Första skoldagen idag. Jippi. Har inte saknat det.
Tack och lov för hörlurarna jag fick i julklapp! Dom kom till användning redan första lektionen (historia.) Just nu är jag helt inne i låten California.

Skolarbete och kvällsjogg.

Har precis skrivit klart mitt reportage, jag vet - ute i sista minuten, men det är typical me. Den ska in i morgon och vi fick lovet på oss att skriva denna 2 sidor långa uppgift. hatar när man får läxor över lovet, hade ingen chans att hinna göra klart det innan.. eller efter för den delen, den ska lämnas in samma dag vi börjar (i morgon.)
 
Har iaf gjort något positivt idag, var ute och joggade. Kändes riktigt skönt efteråt, behövde jag efter allt julgodis och julmust. Men som jag skrev tidigare är ju mitt nyårslöfte att sluta med godis osv, iaf ett tag. Ska nog bli bra nu när jag kommer tillbaka till vardagen och börjar med träningen.

Ian Somerhalder / Damon Salvator


Thaimat, glass och sleepover

Natten spenderades hos Emma. Tillsammans med Julia käkade vi på Tai lee och efter det gick vi till maxi och köpte glass. Nu sitter jag här och försöker pressa fram ett reportage, vet inte hur jag ska börja.

My bucket list

Jag kan väl börja med mitt nyårs löfte.. äta mindre godis och träna mer eller med andra ord BLI NYTTIGARE. Jag vill inte säga gå ner i vikt för då kommer man få höra av ett antal personer att man inte behöver det, att man är fin som man är bla bla bla. Men själva grejen är att JAG vill vara nöjd med mig själv. Jag gör det för MIN skull. Kan dock erkänna att jag är världens gottegris och att detta "löftet" antagligen kommer gå åt skogen. Så vitt jag känner mig själv iaf, haha. Men ska försöka. Det började inte så där jätte bra eftersom jag varit sjuk i snart en vecka nu men ska försöka mig på en liten joggingrunda imorgon, vi får se.
 
Sen till lite saker jag vill göra, både under 2013 och inom en längre framtid.
- Dekorera mitt rum med egna tavlor.
- Tågluffa i Europa.
- Åka utomlands med vänner.
- Åka utomland med familjen.
- Åka utomlands själv.
- Tälta med vänner.
- Skaffa körkort.
- Skaffa bil.
- Dygna.
- Vara i Afrika.
- Vara i Australien.
- Besöka Nya Zeeland.
- Åka på skidsemester med vänner.
- Tillbringa sommaren på en båt med vänner.
- Skriva en bok.
- Göra en videoblogg.
- Göra en musikvideo.
- Börja jobba inom film.
- Ta studenten.
- Hoppa fallskärm.
- Hoppa bungyjump.
- Finnas med i eftertexterna på en film.
- Ha en photoshoot.
- Skaffa hund.
- Gå en photoshop/redigerings kurs.
- Få läsare på bloggen.
- Sova uner bar himmel.
- Sitta vid en lägereld med vänner.
- Få en bild jag fotat publicerad i en tidning.
- Träffa en ny kompis.
- Spendera en helg i villavagnen med kompisar.
 
Började skriva på listan för ett tag sedan och kommer antagligen fylla på med nya saker allt eftersom.

A trip downtown

Fick som sagt presentkort på MQ så åkte ner för att se vad dem hade. Hittade en helt vanlig grå, spräckig t-shirt som jag köpte. Gick också in en snabbis på Lindex och köpte ett armband och en ring. 

My presents this year

Önskade mig tre saker i år. En ny dator, doftljus och pengar. En dator förväntade jag mig verkligen inte och fick dem andra två så.. jag är jätte nöjd! Sen firade vi som sagt jul i sälen och det var en present för sig. Kunde inte ha avslutat året bättre än så här! (Förutom att jag inte har Nina hemma hos mig nu, men det har jag min förkylning att skylla på. Ser henne förhoppningsvis nästa vecka ist!)

TVÅTUSENTRETTON

Jag startar då detta året med en rejäl förkylning. Toppän! Tycker mitt nattduksbord är väldigt fint just nu. Fick en massa doftljus i julklapp (eftersom det var i princip det enda jag önskade mig) så älskar att ligga och mysa i sängen med både julstjärna och doftljus tänt, samtidigt som man nördar roliga youtubeklipp... och äter godis.
 
Kanske gör ett inlägg senare där jag visar vad jag fick i julklapp, skulle det va kul? Det är många som ser sådana inlägg som skrytsamma och bara irriterande, men jag tycker det är kul att se vad andra fått osv. Hoppas ni inte är av den sorten som ogillar det! Isf.. "you just have to roll with it, dude!" 

RSS 2.0