Hunddagiset STOR&liten

Nu ska jag berätta lite om hundarna som jag träffat när vi praoade!
[Detta inlägget kan bli långt, men ni får stå ut!]

BONNIE

Possetivt:
Först så har vi Bonnie. Hon är Camillas (ägarens) hund. Enligt mig så var Bonnie lydigast av alla hundarna på dagiset. Hon kunde en massa trick som tex. Sitt, ligg, hopp, stå, gå, buga, rulla, vacker tass m.m
Hon var jätte gosig och älskade när man kliade henne på rumpan xD
Negativt:
Hon vaktade mat och godis så hon kunde morra åt andra hundar när man gav dom godis (Men hon morrade dock inte åt människor)

AKILLES

Possetivt:
Jag tyckte han va ganska lätt att gå ut med. Han var inte speciellt stark så det av bara att dra in honom om han försökte med något.
Negativt:
Han vaktade så fort någon öppnade en dörr och han var hund aggresiv, han passade med vissa hundar på dagiset men inte om man mötte någon hund, då blev han galen!

LOTTA

Possetivt:
Hon va lätt att gå i koppel med, eftersom hon blev väldigt trött efter ett tag så drog hon inte alls mkt. Sedan har hon väldigt gosig päls också! :D
Negativt:
Hon bodde ihop med Akilles så båda vaktade så fort det kom någon och dessutom kunde hon morra åt en .. det va väll lite läskigt men egentligen va hon snäll. Sen ville hon gärna lägga sig ner på promenaderna, det kunde vara rätt jobbigt!

MALTE

Possetivt:
Han hade en jätte mjuk päls och han gillade att bli borstad, så han vara jätte mysig att gosa med. Han var minst på dagiset och väldigt busig. :)
Negativt:
Han drog konstant när man var ute med honom. Han typ ströp sig själv.. sen ville man inte rycka till eftersom han var så liten.

OLLE

Possetivt:
Han hoppade GÄRNA upp i ens knä. Han är inte så stark så man kunde hålla honom på promenaderna.
Negativt:
Han lyssnade knappt på sitt namn, han var väldigt stressad och man fick säga till honom flera gånger innan han satte sig o.s.v. Han rymde gärna ur sin box så fort man öppnade dörren o försökte komma in.
På promenaderna så drog hand jätte mkt och så fort man släppte fter lite på kopplet så försökte han komma loss. Han var väldigt jobbig både inne och utomhus.

TYRA

Possetivt:
[Min favvo hund!] Hon är jätte gullig och gillar att gosa. Hon går ihop med nästan alla hundarna och på promenaderna drar hon ingenting. Hon är den på dagiset som lyssnar bäst till sitt namn och sen är hon skit gullig.
Negativt:
Ömmmn.. finns inget! <3

COOKIE

(Hon är klippt nu så är inte lika ruffsig längre)
Possetivt:
[Julias fovvo hund!] Hon är söt och på promenaderna förljer hon efter en helatiden, hon går aldrig framför. Hon är liten och älskar att bli bortad så en perfekt gos hund!
Negativt:
Man får nästan dra med henne på promenaderna eftersom man (jag iaf) glömmer nästan bort henne när hon går där bak o sen är hon ganska seg så man kommer efter när man går.

SIGGE
Hittade ingen bild på honom!
Possetivt:
Han är jätte snäll och kul att leka med
Negativt:
han är aggresiv mot andra hundar o måste därför gå själv på promenaderna, han funkar bara ihop med Bella. Han har problem med magen så det lukatsr fis om honom helatiden! HeHe!

MIRO

Possetivt:
Han är fin och har mjuk päls. Han är lekfull. 
Negativt:
Han är väldigt osäker och om man höjer rösten mot honom så kan han bita en. Man måste vara jätte försöktig i nrheten av honom för annars kan han a som sagt bita en.

SIMBA

Possetivt:
[Emmas favvo hund!] Han är jätte fin o snäll! Han är ganska snäll på promenaderna med. Och aa han e helt enkelt skön! :D
Negativt:
Jag tycke han e väldigt stark så aa även fast han inte drar mkt på promenaderna så är det ganska jobbigt att hålla emot. Och så hoppar han upp på box kanten väldigt mkt, fast han inte får.

LOPPO

Possetivt:
Han är bra att gå ut med, drar inte speciellt mkt och så har han mkt päls så an är väldigt mysig att gosa med! Tycker han är väldigt snäll.
Negativt:
Han vill gärna para sig helatiden och Camilla måste säga till honom för jämnan. Just därför går han inte ihop med en del hundar.

ELVIS

Possetivt:
Han gillar att hoppa upp i soffan.
Negativt:
han är väldigt stressad och så fort han är i boxen så ställer han sig o stirrar på dörren. Sedan har har ett väldigt jobbigt skall, det är ätte ljust och högt. Han drar jätte mkt när man är ute och går med honom. Jag tycker han är det jobbigaste att gå ut med!

BELLA

Possetivt:
Jag tycker att Bella var den finaste hunden på dagiset! Hon är fortfarande valp o därför väldigt busig men tycker ändå hon lyssnar rätt bra.
Negativt:
Jag fick aldrig gå ut med Bella så vet inte hur hon var på promenaderna.

RODDE:

Possetivt:
Han är jätte snäll och Emma sa att han gick jätte bra i koppel.
Negativt:
Jag fick aldrig gå ut med Rodde. Han är rädd för nästan allting.

Nu hoppas jag att jag fick med alla!
Av mina dåliga förklaringar.. vilken är din favorit?! >.<

KRAM//
TessanK

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag tycker nog också Tyra :P Hon är jätte sööööööt !! <3

2010-05-22 @ 13:59:04
Postat av: Louise

Sry, Tessan, men orkar inte läsa om alla hundarna.. :o<3

2010-05-23 @ 20:20:14
Postat av: Tessan

haha det e lugnt! förstod nästan det! :P Skulle bara fördriva tiden lite xD

2010-05-23 @ 23:04:57
URL: http://tossan.blogg.se/
Postat av: Emma

ÄLSKAR FORTFARANDE SIMBAAA :D

2010-05-25 @ 12:42:15
URL: http://mizzmini.blogg.se/
Postat av: Elise

åhh vad söta! :'D blir avundsjuk!

2010-05-25 @ 21:35:04
URL: http://buselise.devote.se
Postat av: Julia

Cookie (L)



[Läste allt! stolt]

2010-05-26 @ 14:32:16
Postat av: Linnea Å

Såå sööta =D Har ni hund-dagis? ^^

2011-04-09 @ 18:40:03
URL: http://bassisten.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0